Hirdetés
- potyautas: Vágyak
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- potyautas: Az utolsó közös út
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
Ahogy az OpenWrt failsafe-nel kiderult, hogy en vagyok a bena, ugy lehet, hogy a Mesh-nel is kiderul, hogy valamit nagyon elnezek. Legyszives segitsetek!
Most, hogy celegyenesben van az OpenWrt-be valo bejutashoz a router, tettem egy ujabb probat Mesh-sel 5GHz-n.
A link felepul, de az atjaras akadozik: a mobilos Speedtest alig tudja befejezni a (sot, neha meg elkezdeni is) a merest, a telefon jo par masodpercig azt hiszi, hogy nem ad internetet a halozat, az oldalak alig jonnek be ...Valaki hasznalja az egyszeru, wpad-mesh + mesh11sd alapu Mesh-t OpenWrt-vel? Egy DIR-860L-lel (22.03-SNAPSHOT) es egy Xiaomi AX3200-zal (SNAPSHOT) kellene egyutt dolgoznia, es mint irtam a mesh link jol kiepul, az athalado forgalom nagyon megvan tepazva.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest