- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
winbox
senior tag
válasz
dethroner #4233 üzenetére
Nekem volt itthon 2db kínai Huawei AX3 Pro-m mesh-ben, ugyanezt láttam én is, mind a kettő router hozott létre egy név nélküli hálózatot és szinte ugyanaz volt a MAC-je, mint a router wifije. Én betudtam a mesh hálózat miatt, mivel a backhaul lehet wired és wireless is, nekem vezeték nélkül kommunikáltak egymással. Nekem például automatikusan egymásra csatlakoztak mesh-el mikor kireseteltem őket, így lehet, hogy már az elejétől van már nekik egy ilyen hálózat, hogy megtalálják egymást.
Nemsokára megérkezik az AX3600-am, megnézem majd azzal is, bár az most (még) nem lesz mesh-be téve. Ha szerencsém van, nem is kell, mert elég lesz az 1 darab
Új hozzászólás Aktív témák
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest