- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balage76
senior tag
Sziasztok! Én kb egy hónapja rendeltem az AX3600-at a csehországi raktárból, a postának köszönhetően kicsit kalandos úton, de megérkezett kb 2 hét alatt. Most volt időm összerakni és az egyik meglévő TP-Link Archer C9 helyére betenni. Access pointként üzemel egyelőre.
A hálózatban van még két C9-es, az egyik a központi router a pincében, a másik szintén AP az emeleten. Az AX3600-ast jelenleg a földszintre tettem, mert így tudom legjobban a lefedettséget tesztelni.
A Pince-FSZT között 23 centis vasbeton födémünk van, elég komolyan megszórva vassal. A FSZT-Emelet között 25 centis vasbeton födém plusz még kb 20 centi könnyűbeton (csak beton vas nélkül hungarocell golyókkal keverve).
A C9-ek jelei látszottak a különböző szintek között, de még ha sikerült is kapcsolódni, akkor is használhatatlanul lassú volt a kapcsolat.
Most azt látom, hogy az emeleten simán tudok kapcsolódni, a router felett 70Mbit sebességet tudok mérni. 6-7 méterrel arrébb sétálva még mindíg van 20Mbit, pedig ilyenkor már jelentősen növekszik a beton látszólagos rétegvastagsága.
A router mellett állva, egy iPhone Xs-sel eddig a C9 503/290Mbit-et tudott 5GHz-n és 70Mbit-et 2,4Ghz-n. Most 599/294Mbit és 89 Mbit ezzel, szóval itt is van némi előrelépés.
Szinten belül ha köztem és a router között egy 20 centis vasbeton fal + egy 10 centis tégla fal van, akkor még kb 190 Mbit-et sikerül elérni. A 10 centis téglafal pedig olyan mintha ott sem lenne.Tesztelem most egy ideig AP-ként, majd utána fő routerként is. Ha mindkét helyen jól szerepel, akkor érkezik mellé mégegy, így ki tudom próbálni a MESH funkciót is. Ha pedig ez is működik majd, akkor valószinűleg egy harmadik is.
Mindeközben valahogy életre kellene kelteni az IOT funkcióját is, ezt néhány Shelly redőnymodullal szeretném...
Új hozzászólás Aktív témák
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Háztartási gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest