- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
19Petya83
tag
Sziasztok!
Nekem is volna egy Huawei órás kérdésem.
Adott egy Xiaomi 14 és egy Huawei watch fit 3 óra. Az értesítések mindig szinte azonnal megérkeznek az órára, de gyakran van olyan eset, hogy annyit ír az óra, hogy "Bizalmas értesítési tartalom" ( vagy valami ilyesmi) Ez előfordul viber-rel, Outlook emaillel, gmail emaillel. Az sms-ben nem vagyok biztos. Mást appot nem jeleztetek át az órára. Fentiek közül egyedül a Viber van úgy beállítva hogy a telefon zárképernyőjén rejtve legyen az üzenet. A többinél ilyen beállítás nincs bekapcsolva.
Feleségem Samsung S24 Ultra és Huawei GT 5 párosánál ilyen gond nincs. Nekem sem volt ilyen korábban Oppo telefonnal és ugyanezzel az órával.Van esetleg valakinek ötlete, hogy mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei Xiaomi csúcsszéria egyelőre legkisebb darabja sokat tud, nagyon kézkomfortos és már a HyperOS dolgozik rajta, de becsúszott néhány baki.
- Parfüm topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Vicces képek
- Megújult a PROHARDVER!
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest