Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
válasz
Kvelstadt
üzenetére
Óó hát akkor még el kell fogni pár dögöt! Mit fogtál el eddig? Alap játék vagy kieggel együtt játszol?
Akkor elképzelhető, hogy még eléggé az elején tartasz történetbe. De ez innentől nem hosszú, ha már sok minden ki van fejlesztve meg műholdal betelepítve meg épületek felhúzva.
Ismerkedni kell a játékkal, ahhoz kell a könnyű fokozat. Én először normalon toltam, de töltögettem is visszafele rendesen, be kell vallanom.

Aztán próbálkoztam 2x Classiccal és feladtam. Majd enemy within kieggel megint normálon. Aztán legutóbb elkezdtem Classic, Ironman-t és sokkal jobban ráéreztem a dologra. Nem tudom mi nem ment régebben benne. Ezt a szint is hozható és izgalmas, hogy nincs visszatöltés.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- ÚJ, DOBOZOS INNO3D TORNADO FX5500 AGP VIDEOKÁRTYA
- Ealdó ASUS TUF Gaming GT301 MIDI Tower
- HP Elitebook 830 G5,FHD,13.3",i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Apple Watch Ultra 2 (2023) GPS + Cellular, Black Titanium /1,5év Garancia!/ Akku 98%
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- 27% - AOC C27G4ZXU VA Ívelt Gaming Monitor! 27" 1920x1080 / 280Hz / 0.3ms / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 32GB RAM 1TB SSD! 1 év garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest