Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadowguard
senior tag
Alakul ez, kapcsolat úgy néz ki nem lesz probléma, perpill lehetne belőle 11, csak a supply meg az idő a gond most már. Meg az Intel...

Akik már jóval előttem járnak (vagy be is fejezték) azokhoz pár kérdés:
- Ezek a dark eventek hogy működnek pontosan? Három volt, egyet megcsináltam, erre beadott egy másikat, pont ami nem kellett volna (dupla intel költség), pedig a hónap elején az a legutolsó volt. Egyet counterelek és egyet kapok random a másik kettőből?
- Megéri ellövöldözni az alap fegyverekre (kinek van pénze MAG cuccokra manapság?
) a lootot amit találok, mert úgyis lesz jobb, vagy őrizgessem, amíg lesz supply használhatóbb fegyverekre?
- Intel tényleg csak akkor jön, ha ülök a bázison és scannelgetek (azonfelül eddig egy küldetés volt, ami még adott egy keveset)? Kellene egy csomó, hála a dark eventnek és naponta ad hetet... Hatalmas üzlet. Ha tényleg ilyen lassan jön inkább visszatöltök egy régebbi mentést...
- Utolsó lehet kicsit spoileres...Azt olvastam valahol, hogy hs avatar projekt betelik akkor nincs vége a játéknak, hanem lesz egy számláló, amit blacksite küldetésekkel lehet resetelni. Ez ugyanaz a blacksite amivel a csíkot is vissza lehet szedegetni? És ha az, akkor a felderített gyárak ugyanazok lesznek, amik már most is megvannak? Mert ha igen, akkor azon gondolkozom meghagyom őket és inkább építgetem az ellenállást, legalább ott lesznek a küldetések kéznél és nyugodtan tudok haladni. Perpill van egy Ausztráliában, az még egy nap, hogy meg tudjam csinálni, a következő meg Európa másik oldalán, az alsó hangon hat nap lenne, mire kiépítem a kommunikációt... Meg plusz 20 az intel miatt
Köszönöm előre is a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Gigabyte Aorus Master 16 //OLED // RTX 5090 // Számla // Garancia //
- Adata XPG Lancer Blade Memória, 32GB (2x16GB) DDR5, 6000MHz CL30 kit (2028.07.25-ig PCX GARI)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Apple iPhone 15 128GB Bontatlan Független Összes szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) a lootot amit találok, mert úgyis lesz jobb, vagy őrizgessem, amíg lesz supply használhatóbb fegyverekre?