Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
Miután végigvittem PC-n az X-Com Enemy Unknown-t Ironman+Impossible nehézséggel azt hittem ezt nem tudom még überelni, de most hogy telefonokra is van már X-Com Enemy Within, így gondoltam megnézem mennyivel tud többet az EU-hoz képest...
Nos, amikor belekezdtem, akkor nem hittem, hogy összejön (és nem is 1-2 nap volt), de kivégezve a PC-s EU után telefonon is az EW Ironman+Impossible módban, ráadásul úgy hogy 4 fős csapatot nem bővítettem
5 achievement ugrott fel a végén, sajnos más achievement megcsinálása miatt kilőttem a Ain't No Cavalry Comin'-t
Remélem X-Com 2-ben is van Ironman+Impossible mód, mert most már tényleg ő a soros

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- Wuthering Waves
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Elektromos cigaretta 🔞
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest