Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
Miután végigvittem PC-n az X-Com Enemy Unknown-t Ironman+Impossible nehézséggel azt hittem ezt nem tudom még überelni, de most hogy telefonokra is van már X-Com Enemy Within, így gondoltam megnézem mennyivel tud többet az EU-hoz képest...
Nos, amikor belekezdtem, akkor nem hittem, hogy összejön (és nem is 1-2 nap volt), de kivégezve a PC-s EU után telefonon is az EW Ironman+Impossible módban, ráadásul úgy hogy 4 fős csapatot nem bővítettem
5 achievement ugrott fel a végén, sajnos más achievement megcsinálása miatt kilőttem a Ain't No Cavalry Comin'-t
Remélem X-Com 2-ben is van Ironman+Impossible mód, mert most már tényleg ő a soros

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás a topikban elérhető.
- BestBuy topik
- Energiaital topic
- Szélesebb belső kijelzőt és újragondolt külsőt kaphat a Huawei Pura X2
- Milyen alaplapot vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Motoros topic
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6" 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest