Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikeee86
tag
Szaisztok!
Home ügyben írok nektek,nem igazán akar sikerülni,összefoglalóba elolvastam,úgy csináltunk mindent gold is van mégsem akar összejönni,havernak oda megadtam a profil adataimat,megcsinálta,de nem jó,ő letudott tölteni 1 játékomat,de én nem láttam az ő játékait,pedig van neki pár,személyesen ismerem.
Mi lehet a gond?
Valaki eltudná magyarázni részletesen ennek a dolognak a menetét!Köszönöm előre is!
Üdv,
Mikeee86
-
Mikeee86
tag
válasz istvankeresz #109524 üzenetére
Én tegnap este aktiváltam éves goldot mobil appról,simán ment.
-
Mikeee86
tag
válasz l.skywalker #110335 üzenetére
Szerintem igen,az oldalon van fenn egy visszaszámláló...
-
Mikeee86
tag
válasz l.skywalker #110338 üzenetére
Most kaptam meg a mailt a kóddal!Nézzetek rá!
-
Mikeee86
tag
Szevasztok!
Cod ww2 kód,akinek próbálja ki!Xbox One Token:
9P64W-Q64FM-7VQPQ-MQJCX-PHP6Z -
Mikeee86
tag
válasz Jegesmaci90 #110510 üzenetére
*akinek kell,telóról írtam,nem néztem meg időben már nem tudtam szerkeszteni...Ennyi!
-
Mikeee86
tag
válasz sugarforce #110508 üzenetére
Nincs mit!
-
Mikeee86
tag
Szevasztok!
Szerintetek megéri megvenni a Dirt 4-et 7900 Ft-ért a Storeból?
Vagy várjak még vele? -
Mikeee86
tag
Jó reggelt!
Az a kérdés merült fel bennem,hogy van valami hátránya ha használtan veszek GTA V-t?Gondolok itt arra,hogy a bevannak váltva kódok,ha egyáltalán vannak hozzá?!Remélem érthető,hogy mire gondolok?
Köszi! -
Mikeee86
tag
válasz IntelKiller7 #112149 üzenetére
Hali!
Érdekelne engem is,ha nem titok,akár püben is!
Üdv! -
Mikeee86
tag
válasz maximilian4 #112167 üzenetére
Csak nem...!
-
Mikeee86
tag
válasz IntelKiller7 #112175 üzenetére
Köszönöm a segítséget,sikerült behúzni a Forzát!
-
Mikeee86
tag
válasz r.levente75 #112595 üzenetére
Hali!
Ilyet vettem én is,de nekem sem jött be nagyon én a digis set top boxot dugtam rá a boxra,és ezt az elosztót műkedvelőre,de az egyik forrásnál nem volt jó a kép és hang sem volt.
-
Mikeee86
tag
válasz IntelKiller7 #112851 üzenetére
Kár,hogy éjszakás vagyok...,na de majd reggel!
-
Mikeee86
tag
-
Mikeee86
tag
válasz IntelKiller7 #113298 üzenetére
De ad számlát,vagyis elküldi mailbe!
-
Mikeee86
tag
Egy kis Érdekesség
Kinek mi a véleménye?[ Szerkesztve ]
-
-
Mikeee86
tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes beruházni Bf1 season passba?Vagy várható,hogy bekerül a közel jövőben ea accessbe?
Hol tudom megnézni,hogy mennyien nyomják még a multit?
Köszi! -
Mikeee86
tag
válasz Stauffenberg #119557 üzenetére
Köszi,meggyőztél szerintem akkor beruházok rá!
-
Mikeee86
tag
Sziasztok!
Ma volt szerencsém először feljutni Playit-re Pestre,sok minden sikerült is kipróbálnom,két dolgot említenék meg,az egyik az,sikerült kipróbálni a Gran Turismo-t ps4 pro-n Logitech G29-el felszerelve,patent kis játék,de a kormány vitte a prímet egyszerűen kiváló,remek volt az irányítás és a feedback.
Ezek után mentem át az xbox standra is ahol one x-el ment a forza 7,a játék megvan nekem is,így tudtam mit várjak tőle,de azért 4k-ban elég szépen mutatott,de sajnos a pozitív áradat itt véget is ér,egyszerűen egy olyan béna kormány [link] volt kötve ezekre a gépekre,hogy képtelenség volt normálisan irányítani az autót,
,azt nem értem,hogy egy ilyen cég mint az xbox/microsoft képes volt ilyen eszközökkel felszerelni a gépeit,úgy hogy a rendezvény főszponzora volt,mondhatni vicc a konkurenshez képest.Úgy gondolom,hogy van olyan Logitech termék amivel kompatibilis a One...
Ebből a szempontból csalódás volt,mint tüske biztos bennem marad,de ez az én egyéni véleményem,csak gondoltam megosztom veletek.Üdv,
Mikeee86
[ Szerkesztve ]
-
Mikeee86
tag
Szevasztok!
Tudnátok egy linket küldeni,ahol megtudom nézni a digitális játékok árait régiónként?
Sajnos az összefoglalóba található link nem megy!
Köszi! -
Mikeee86
tag
Szevasztok!
Mit gondoltok melyik a jobb játék nba live 18,vagy nba 2k18?
Ja igen és miért az..?[ Szerkesztve ]
-
Mikeee86
tag
válasz Edgar2621 #124175 üzenetére
Köszi!360-on megvolt minden évben a 2k,de a sok negatív kritikát olvastam a mikrótranzakciók miatt a 2k18-ban,ezért is mertem itt rákérdezni ki mit gondol róla,most az nba live 18 5 körül van akcióba a storebaígy hát felmerült bennem a kérdés,beruházzak ebbe vagy rakjak még hozzá és akkor 2k18.
. -
Mikeee86
tag
Sziasztok!
Mit gondoltok PUGB-re érdemes beruházni,vagy még nagyon "béta" a játék?
Ha igen hol a legkedvezőbb az ára?Cdkeys-en néztem kb 20€,vagy van még ennél kedvezőbb áron valahol?
Köszi!
Üdv! -
Mikeee86
tag
válasz bulikavagyok #128624 üzenetére
Köszi,behúztam!
-
Mikeee86
tag
Szevasztok!
Azért az vicc,hogy GTA V. még mindig ennyi!
-
Mikeee86
tag
válasz bulikavagyok #130106 üzenetére
Jaja,durva!
-
Mikeee86
tag
Sziasztok!
Vásárolt már valaki másnak ajándékként játékot?
A kérdés az lenne akinek venném,kell hogy legyen goldja,vagy sem?
Köszi! -
Mikeee86
tag
válasz frankdelgado #143528 üzenetére
Köszi!
-
Mikeee86
tag
válasz IntelKiller7 #158825 üzenetére
Sziasztok!
Nektek sikerült behúzni a goldos battlefiled 1-et EA access-el,mert nekem azt írja hogy rendelkezem a játék próbaverziójával,illetve vásárlás ájándékként?!
[ Szerkesztve ]
-
Mikeee86
tag
Sziasztok!
Valaki vette már meg a török storeból a Battlefield V-t?https://xbox-store-checker.com/de/game/compare/Battlefield-V-Deluxe-Edition/bt7bpxpnc06v
Nyilván nem kérem,hogy írja meg ide hogyan csinálta,esetleg pmben?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
Mikeee86
tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni,hogy ha szervizeltetni szeretném a gépemet (One S),akkor annak mi a menete?
Pl Kell-e törölnöm a gép tartalmát,milyen tartozékokat kell elküldenem a géppel együtt stb?
Biztos vagyok benne,hogy kérdezték már előttem is már páran,de nincs nagyon időm vissza olvasgatni!
Köszönöm előre is!
Üdv! -
Mikeee86
tag
Sziasztok!
Szerintetek hol lehet most a legjobb áron hozzájutni az éves gold előfizetéshez?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Telepíthető a One UI 6 a Galaxy Watch6-ra
- Építő/felújító topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Gitáros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OTP Bank topic
- Star Trek
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok + játékok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest