Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gduck
addikt
válasz szabogabor10 #12359 üzenetére
Dettó
-
törölt tag
válasz szabogabor10 #148877 üzenetére
Kapsz 1 kódot, amit addig tudsz beváltani amíg akarsz.
Az akciós kódot viszont 07.31-ig tudod megvásárolni.Nincs ellentmondás.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz szabogabor10 #148858 üzenetére
Az frankó, kár, hogy nem járok Pesten.
A lejárati dátumnál szerintem arra gondolt, hogy ha megveszed, nem jár le a kupon.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
zsolti72837
addikt
válasz szabogabor10 #148860 üzenetére
+(#148861) Xanax88
Köszönöm!
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
jeni
félisten
válasz szabogabor10 #149041 üzenetére
nekem is ezért kérhette,mert ott én is látok pontokat a számlán.
nem hinném,hogy azért kellett mert csak azzal lehet majd használni. az lehet,hogy ne legyen az,hogy valaki már a sokadikat vette meg. így akarják kiszűrni. -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz szabogabor10 #149372 üzenetére
Átállítod a régiót azt beaktiválod. 2 perc.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szabogabor10 #149372 üzenetére
Én simán beváltottam eddig mindig régió váltás nélkül.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
EmThor
addikt
válasz szabogabor10 #149544 üzenetére
Oh azt nem tudtam
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
pzstm
titán
válasz szabogabor10 #151976 üzenetére
és akkor elfogadod szívesen az 1000 dollár feletti árat ugye? (jelenleg rálestem egy konfigolható Macbook Pro-ra...512-es és 4TB-os SSD között 1,16 milla a különbség...vegyük azt figyelembe hogy Apple drága és két év alatt kicsit eshet az ára ezeknek...akkor is irdatlan...1TB-os SSD is nagyon kérdőjeles számomra...pláne ha 2020-as scarlettet is 500-600 dolláros áron tolják majd ki kezdésnek...
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szabogabor10 #151984 üzenetére
A konzol egyik előnye, hogy dedikáltan csak a rendszer és a játékok fogják igénybe venni az erőforrásait ezért könnyebb ebbe az irányba optimalizálni. Szerintem lesznek technikai újítások de elsősorban a kiegészítő rendszerek terén várok nagy ugrást, mint pl. a hűtés és az eszközkezelés
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Medocsabi
addikt
válasz szabogabor10 #151984 üzenetére
"Azzal sajnos tisztában kell lenni, hogy 600 dolcsiért nem fogsz high-end gamer PC szintű élményt kapni"
A konzol nem pc, még ha a MS igyekszik közelebb hozni a 2 platformot. A hsz-aid alapján 1 dolgot bizton állíthatok:
A konzol nem neked való -
Wesder
félisten
válasz szabogabor10 #154388 üzenetére
Egyszerű. Ellopnàk.
Nem vicc, simàn vihettem volna én is ki, csak szerencsére engem nem így neveltek.Egyébként mikor elöször mentem a Rewe-be csak àmultam hogy àllvànyon vagy 20+ féle gift card volt.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
törölt tag
Amiért Ausztriában régen ki volt írva a határ közeli boltokba, hogy magyarok nem vásárolhatnak. Mondjuk az pont nem a magyarok miatt volt, de az megint más kérdés.
-
l.skywalker
Topikgazda
Itthon is van. Műanyag dobozban pl. a Media Markt-ban.
-
Def26
félisten
válasz szabogabor10 #154392 üzenetére
Azért ennyire nem borús a helyzet. Kardodba ne dőlj, hogy az itthoni aldikban nincs giftcard a kasszánál.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szabogabor10 #154395 üzenetére
Valszeg ott nagyobb a forgalma ezeknek
-
Wesder
félisten
válasz szabogabor10 #154402 üzenetére
Az a vicc, hogy nem vicc
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Czimby
addikt
válasz szabogabor10 #154665 üzenetére
Akkor biztos a BAN miatt nem tudom megvenni, köszi hogy megnézted!
gombilaci1 Szintén
[ Szerkesztve ]
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
mike1334
veterán
válasz szabogabor10 #155111 üzenetére
Én még mindig bízok egy handheld xboxban a következő generációban, az javítana az időbeosztásomon
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
gduck
addikt
-
Zoleee83
addikt
válasz szabogabor10 #155459 üzenetére
Miért is?
Mert a megvásárolt RDR2-höz ingyen megkapod az online-t is minden plusz költség nélkül, amit ráadásul évekig fognak frissítgetni, ergó egy folyamatosan bővülő játékkal játszhatsz?
A story is folyamatosan bővülni fog.
Szerinten rendben van az.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
törölt tag
Mi a frászról beszélsz? Kevés azon kiadók-fejlesztők egyike, akikben nyugodtan lehet bízni és mehet a preorder bármire, amit kiadnak, mert az minőségi és nem átverés.
-
Wesder
félisten
Az IAP mindenhol nagy biznic. Az màs kérdés, hogy itt nem feltétlen leszel ràszorulva.
-
törölt tag
válasz szabogabor10 #155465 üzenetére
Akkor mivel állt át a lehúzásra a rockstar a lehúzósba, ha az egész ügy téged nem érint? Ez most ilyen trendi raging a semmin?
-
őstag
válasz szabogabor10 #155465 üzenetére
Hát igen... Egyre kevesebb az olyan multi amibe élvezetes akár csak fél órára is benézni. Már a lövöldékbe sem olyan egyszerű csak úgy beszállni mint régen egy quake, vagy unreal tournament matchbe
-
Zoleee83
addikt
válasz szabogabor10 #155471 üzenetére
De oda volt írva, hogy egyedül vagy csapatban.
Ha érdekel a story mehetsz egyedül is és nem ütöd szét más crew-ját, én az ilyeneken nem aggódnék, ha érdekel egy játék akkor játsz vele.
Soha nem multizom, de ez az egyetlen game amiért vennék Gold/PS+ előfizut, mert Rockstarhoz méltóan boritékolható hogy hónapokig lesz tartalom benne (még a single részben is).
De nem akarlak meggyőzni, csak saját vélemény* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
gduck
addikt
válasz szabogabor10 #156213 üzenetére
Persze, de az oldalsó listában a DEMO-t írja
Amúgy a magyarítás egész szórakoztató, nálam jelenleg ez viszi a pálmát:
"ANNA használatainak száma"UI: vagy csak én vagyok perverz?
-
Gregszton
tag
válasz szabogabor10 #156307 üzenetére
Igazán nincs mit.
-
Def26
félisten
válasz szabogabor10 #156325 üzenetére
nekem a forza 4 egy az egyben helyettesíti a régi need for speed -ek hangulatát. ...pedig még csak a demot próbáltam ki.
Örülök, hogy létezik egy ilyen játék. Igazából pont azon gondolkodtam ma, ha fps akkor Battlefield, verseny árkád akkor forza horizon, ha meg kis kaland, akkor Tomb raider és Assassins creed, esetleg kis far cry.Ennyi. Többre úgy nincs időm. Ezek ráadásul kihozzák a maxot a gépemből, már csak a live -nak kéne visszaszerezni a régi mivoltát, (stabilitás, lehalás stb) és rendben is vagyok önmagammal.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Wesder
félisten
válasz szabogabor10 #156325 üzenetére
Nekem az tetszik benne, hogy szines az egész. Az évszakok jól meg vannak oldva. Az 5 reméljük japó lesz, és jöhet nitro meg neon a kocsikba
-
NoMagix
addikt
válasz szabogabor10 #156394 üzenetére
FH3-ban is hamarabb érkezett az acsi!
-
NoMagix
addikt
válasz szabogabor10 #156397 üzenetére
Nálad megjelenik minden rendesen?
rajzolásnál, amikor megnevezném a témát és a keresőszavakat, akkor ott csak nyilak vannak és semmi más,
illetve az xbox főmenüben demo-t ír még mindig, pedig ultimate van a gépen.
Telepítsen újra, vagy várjak egy frissítést?[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
válasz szabogabor10 #156399 üzenetére
én töröltem a demót a teljes játék telepítése előtt
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szabogabor10 #156406 üzenetére
A One régió független platform kezdettől fogva. Csak a fizetési rendszere kötött.
-
Siffredi
senior tag
válasz szabogabor10 #156410 üzenetére
Nem lehet mindenben jobb a ps...
-
negyven2
veterán
válasz szabogabor10 #156410 üzenetére
360-ál is meg lehet változtatni 3 havonta.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szabogabor10 #156457 üzenetére
Nem hiszem, hogy ez azért lenne, mert kell a vevő. Kezdettől fogva régió független a One. Egyszerűen az egyes régiók gazdaságilag annyira elszakadtak egymástól, hogy most lett divat máshol vásárolni.
(#156459) creedszl: behajtottál a házba kocsival? Remélem IRL nincs jogsid
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szabogabor10 #156462 üzenetére
Nincs PS-em de van már Magyar és US PS fiókom, mindkettően van játék. Ott simán csak egy másik fiók kell és megy ott is. Szerintem ez csak leleményesség kérdése.
X360-on ez még rém nehéz volt.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szabogabor10 #156464 üzenetére
Igen, de ott is ugyanúgy elég a fióknak az adott gépen belépve lenni és tudsz játszani azokkal a tartalmakkal, ha jól tudom. De ezzel ne itt offoljunk. 7-9 éve még a Spotify-t is csak trükközve lehetett ithton elérni vagy a Netflix-et induláskor. Gyorsul a világ és ebbe beletartoznak azok a dolgok is, hogy bizonyos szolgáltatások globálisan lesznek elérhetőek bárki számára. Egyedül a fizetőeszköz okoz gondot.
-
fcb92
tag
válasz szabogabor10 #156467 üzenetére
Trofeak nem szorodnak szet mivel attol meg, hogy mas profilon vetted meg jathatsz a jatekkal a fo profilodon.
Bocsi az offert.
-
creedszl
aktív tag
válasz szabogabor10 #156514 üzenetére
És lehet egyénre szabni?Mármint spanommal mondjuk összeülünk és mi mondjuk tavasszal akarjuk nyomni...Gondolom co-op-ban vagy privat session-ben lehet nem?
Hulligaaan
-
creedszl
aktív tag
válasz szabogabor10 #156523 üzenetére
Igen, meg is értem a Public részen.De a privátban nem kéne megszabni hogy hogy játszunk....Ha mégis így lesz az egy hatalmas fekete pont részemről....
Hulligaaan
-
Siffredi
senior tag
válasz szabogabor10 #156716 üzenetére
Elég a régióváltás. Elsejétől új-zélandi régión vagyok és angol nyelv van a játékban.
-
Wesder
félisten
válasz szabogabor10 #156976 üzenetére
600$-nàl nem lesz dràgàbb.
Màr az 500$-os X-re is azt mondtàk hogy sok.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest