Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz r.levente75 #105558 üzenetére
Dlc cars-nál (all cars) tudod "megvenni" őket ingyen.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
aktív tag
válasz r.levente75 #105625 üzenetére
Én külön vettem meg. (kb. fél éve, aukciós házban sokat kell nézelődni, az enyém 1,25M-be került)
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
aktív tag
válasz r.levente75 #105629 üzenetére
Letöltötted a VIP-et, és telepítetted? (Csakúgy mint a többi DLC-t külön fel kell rakni)
[ Szerkesztve ]
-
RobexX10
aktív tag
válasz r.levente75 #105814 üzenetére
Én a trial verzióval játszottam elég sokat. Szerintem jó. Irányítás is rendben van. Most megveszem a teljs verziót.
-
RobexX10
aktív tag
válasz r.levente75 #105817 üzenetére
Szerintem megéri ennyiért. Előtte a trial verziót is ki tudjátok próbálni ha tetszik megveszed. Ausztrál pályán lehet körözni de a teljes játékot letölti.
-
gulb
senior tag
válasz r.levente75 #105817 üzenetére
Egyetlen lemezes jatekom mert potom 22£ volt a tescoba de egy percig nem.bantam.meg. Eszmeletlen jo es az 5eves fiam is tolja mar szoval ne gondolkodj buy!
-
aktív tag
válasz r.levente75 #105837 üzenetére
Szerintem olyan autó nincs amit full maxra lehet tenni.
Nálam a 918 Spyder áll a legközelebb 9,1 a handling és 10 a másik négy paraméter.
A Blizzardhoz és a Hot Wheelshez is van 1-1 barn find. (ha elég versenyt nyersz, fel fogja őket dobni)
-
aktív tag
válasz r.levente75 #105837 üzenetére
Most jutott eszembe, hogy volt 2 Forzathon ahol autók helyett barnfind-ot lehetett szerezni:
1957 Porsche 356A Speedster és 1977 AMC Pacer X
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz r.levente75 #105841 üzenetére
A forzathonok (challange-ek) általában péntek reggel 9-től tartanak hétfő reggel 9-ig. (most pl egy porsche 944-et lehet szerezni.)
Az egyik áprilisban volt, a másik májusban. (főmenüben a "Home" vagy "Social" rész alatt látod az épp futót, vagy hogy mikor lesz a következő)
Esetleg aukciósházban nézz szét, hátha találsz ilyen autókat.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz r.levente75 #105845 üzenetére
Vedd meg mindkettőt, sokat nem veszíthetsz. (a 2 autó együtt kb 1,5millió CR)
A Forza Horizon/Motorsport sorozatnak van saját topikja, ott lehet hogy a többieknek van biztos válasza.
-
Chumlee
senior tag
válasz r.levente75 #106125 üzenetére
A felcsúti gázszerelőnek ez semmi
-
norbi2010
őstag
válasz r.levente75 #106352 üzenetére
Sokat kell vele játszani?
-
Def26
félisten
válasz r.levente75 #106359 üzenetére
Neki is van külön gépe? Tök jó lehet az ilyen apa fia forza partyk.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
NoMagix
addikt
válasz r.levente75 #106354 üzenetére
Azokkal néha nekem is meggyűlik a bajom, főleg a hard verziókkal, bár egyszer egyszer előfordul, hogy 2-3 nekifutásra sikerült legyűrnöm!
Nagyon beszippantott a forza 3! -
debcamp
aktív tag
válasz r.levente75 #106615 üzenetére
-
Corpuscle
őstag
válasz r.levente75 #106701 üzenetére
Köszi az infót!
-
Madoc
veterán
válasz r.levente75 #106888 üzenetére
A profilod beállitásaiba. Kik láthatják a neved, barátok vagy mindenk vagy senki.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
hülyegyerek
addikt
válasz r.levente75 #106901 üzenetére
Köszi, felvettelek.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
duplaa
tag
válasz r.levente75 #106919 üzenetére
@zsocy: Más játéknál jó a kép, ezért nem gondoltam a kábel hibájára. Ráadásul zsír új HDMI kábel van bekötve, amit a MS adott az XBOX-hoz.
@r.levente75: Nálunk 100/100-as a net. Szóval nem gondolom, hogy amiatt lenne. Neked is ugyanezt csinálja a FH3? Meg én csak a kampányt csinálom még. Nem is online játszok.
Éder mester vajon mit haluzott a sok faragasztótól? Pumuklit?!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Madoc
veterán
válasz r.levente75 #107045 üzenetére
Egy röccenés sincs pedig külső winyón van.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Medocsabi
addikt
válasz r.levente75 #107045 üzenetére
Nálam lemezesen nem szaggat
szerk:viszont a Witcher3 néha nagyon![ Szerkesztve ]
-
Siffredi
senior tag
válasz r.levente75 #107053 üzenetére
Nálam a FC Primal volt ilyen. Az is lemezes volt. Mondjuk az konkrétan diavetítés volt olykor...
Viszont azóta nem fordult ilyen elő, sem digitális, sem lemezes játékkal...
-
Medocsabi
addikt
válasz r.levente75 #107053 üzenetére
Fene tudja,nálam a Witcher is lemezes,mégis laggol.
De anniyra elképesztően jó játék hogy ki a sz@rt érdekel![ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz r.levente75 #107056 üzenetére
Azt ugye tudod hogy sosem futtatod lemezről a játékot? Ha lemezes akkor egyből felmásolja, ha digitális akkor meg letölti. A lemezt csak ellenőrzi hogy a lejátszóban van vagy nem.
Az ilyen apró szaggatást néha megoldja egy cache törlés, leírták sokan hogyan kell.
Nálam amúgy digitális, külső hdd-s (ami nem egy túl gyors vinyó, régi laptopból jött 500 gigás) és nem szaggat semennyire. -
Bishi
tag
válasz r.levente75 #107056 üzenetére
A játék belassulás okára inkább tudok olyat elképzelni, hogy töredezett a vinyó és lassú a töltés idő. Vagy esetleg háttérben frissítés, letöltés okozta plusz terhelés miatt.
-
zsocy
őstag
válasz r.levente75 #107093 üzenetére
Itt is az a varázsszó. Ha jól emlékszem a manage game alatt valahol lehet megmondani neki hogy hol legyenek a dolgok, ott ahol a dlc-ket is letöltöd hozzá.
-
Madoc
veterán
válasz r.levente75 #107122 üzenetére
Így látatlanba is... Fh3-manage game- installed-ott valamelyik dlc kiválasz és áthelyez a kívánt helyre.
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz r.levente75 #107122 üzenetére
A játékoknál ráállsz a játékra, majd menü gomb és Manage game. Majd ráállsz a dlc-re és megint menü gomb. Ott kellene lennie a move-nak.
-
anorche1
őstag
válasz r.levente75 #107226 üzenetére
Van betűjele? Ha nincs, akkor vezerlopult/felugyeleti eszkozok/szamitogep kezeles/lemezkezelo es ott keresd ki, es adj neki betujelet
"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
anorche1
őstag
-
TBMC
addikt
válasz r.levente75 #107339 üzenetére
köszi!
zárva vannak jelenelg gondolom.
mettől meddig van "nyitva" az online telós support?vagy egyszerűbb ha online bejelentem a hibát, s megrendelem a javítást?
illetve a garis ügyintézés kb meddig szokott tartani?
-
TBMC
addikt
-
Pacee90
tag
válasz r.levente75 #107702 üzenetére
Köszi Levi !
-
eL Geri
őstag
válasz r.levente75 #107741 üzenetére
"A Forza pillanatnyi besszagatására is van gyógyír"
Kíváncsian várjuk a megoldást
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
HKorn
veterán
válasz r.levente75 #107923 üzenetére
Nem ismerem ezt a játékot, de ha valóban unlockolható benne egy szörfös kecske, esküszöm beszerzem a legközelebbi akcióban, csak bírjam addig kivárni
Run&Ride
-
akooos
veterán
válasz r.levente75 #109346 üzenetére
Csak multizni éri meg vele, offline sztori nincs is benne. Nagyon sokat tölt 2 menet között, kicsit unalmas a sok várakozás. De 1,8 k huf-ért megéri.
-
eL Geri
őstag
válasz r.levente75 #109346 üzenetére
Ennyiért szerintem megéri, én 2500 forintért vettem előző akcióban.
Viszont benne van most már ez a verzió is az EA Access-ben, ezért meggondolandó.Kifejtve: 2500 Ft-ot megért nekem, de nem fogok vele sokat játszani. Én szeretem az FPS játékokat, de itt valahogy nem jött át. Viszont az a pár repülős rész nagyon-nagyon megtetszett, azt csak ajánlani tudom.
Uhh, tényleg, a sok töltést nem is értem, és nagyon bosszantó.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz r.levente75 #109350 üzenetére
Van olyan resze, ahol botok ellen tudsz menni, de azert megvenni nincs ertelme.
-
debcamp
aktív tag
válasz r.levente75 #109350 üzenetére
de igen, tudsz egyedül is játszani, annyi hogy nincs olyan értelemben sztory line benne.. csak solo illetve offline coop különböző játék módokban és pályákon.
-
adrian94
őstag
válasz r.levente75 #109557 üzenetére
Köszi, már megoldódott a probléma
-
MunezXBK
nagyúr
válasz r.levente75 #109866 üzenetére
Én dobozosat kaptam.
-
r.levente75
addikt
válasz r.levente75 #110440 üzenetére
Erre valakinek valami megoldása?
Azóta már ez is van.
For some reason Plants vs Zombies GW2 has taken roo long to start. (0x8027025a)EZ AZ XBOX ONE KEZD OLYAN LENNI, MINT A KUTA VACSORÁJA!!!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz r.levente75 #110466 üzenetére
Nekem is elszállt ezzel az üzenettel két játék is első indításra. Másodjára mindkettő elindult.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz r.levente75 #110476 üzenetére
Semmit, kinyomtam a hibaüzenetet és megpróbáltam újra elindítani a játékot, akkor már jó volt. Előbb a GTA V, majd a Tomb Raider is ezt dobta mikor elindítottam volna, második nekifutásra mindkettő elindult.
Az FH3 csatlakozási hibához nem tudok hozzászólni, már nincs FH3-am.
-
Csapoati
nagyúr
válasz r.levente75 #110476 üzenetére
Valami általánosabb gond lesz, nekem Trials Fusionben nem jelentek meg a barátok ghostjai meg idejei.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Edgar2621
őstag
válasz r.levente75 #110668 üzenetére
MS support azonnal. Ha az is volt, akkor nem tudom mit lehet még tenni, várni hátha valakinek sikerül megoldást találni a hiba kijavítására.
XO: Gollami26
-
r.levente75
addikt
válasz r.levente75 #110670 üzenetére
Ma ismét beszéltem a supporttal az FH3 ügyben. Elküldtem nekik emailben a hibaüzenetet, és úgy tűnik nem nálam van a gond a nettel. Azt monták, hogy már több kollégánál is jeleztek ugyanilyen problémát, és keresik a megoldást.
Ha van fejlemény megírom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest