Hirdetés
-
LOGOUT.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
r.levente75
addikt
válasz l.skywalker #184105 üzenetére
Az az érdekes, hogy game pass-ban benne van a horizon 4, de se én se a fiam nem játszik vele, pedig a 3-ast kényszeredetten toltuk a küldikkel együtt. Lehet, hogy ott kiégtünk?
-
EmThor
addikt
Horizon 1-et tolom en is.
Viszont a 360-at próbálom kivezetni itthonról.
Ez alatt azt értem, hogy eddig az összes 360as játékom le volt töltve 360ra, de most már csak azokat hagytam rajta amik nem mennek a One-on, és próbálom sorba végig vinni azokat. A többit majd One-on.
Bár a 360 menürendszere még mindig gyors és zseniális, ez hiányzik az X1-ről.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
Siffredi
senior tag
Persze, mert csak 360-ad van jelenleg.
-
Throme
veterán
Nagyon szwrettem az fh1-et. Ott még látható volt, hogy a teljesített versenyben hanyadik lettem (kupák színe). A fh4 gyönyörű és nagy kedvenc, de ez kicsit zavar, hogy teljesítve van az adott verseny és ezzel el van intézve...
Mondjuk a forza sorozat az egyik ok, amiért váltottam x360-ról XO-ra....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest