Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
nagyúr
-
pzstm
titán
Senkinek nem kell, szaracsempe, lassú, miertcsak 900p, ugysem nez srnki TV-t, ugysem veszi senki....
Mi lenne, ha kapni is lehetne???
http://news.xbox.com/2014/01/xbox-one-january-thank-you -
Def26
félisten
2 szerencsésebb rpg lövés helibe.
A többit már nem is mentem, mert semmi érdekesség nincs benne. 
-
Def26
félisten
xbox sign out [link]

-
idegen lény
addikt
Olvasófej-pozicionálás: [link]
-
SütiGTi
senior tag
Fifa 14-el probalkozok en is...SutiGTiX neven vagyokha mindenigaz...
Xbox one fifa 14es topic van kulon? -
Donibrasco
tag
Helló.Én is nyomom a KIller t,ha gondolod harcolhatunk
Gamertag: Donibrasco81 -
inopig
csendes tag
A bf 4 premium a pályákon kívül ad valami mást is?
-
inopig
csendes tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Köszi

Nagyon örültem amikor láttam, hogy ez nem foglalt
-
Deathjay^
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ha hétfőn nem viszik el az enyémet, akkor nekem lesz egy

Engem is berakhattok a többiek közé DeathzOor -
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
a kódot már nem tudod újra felhasználni, sőt a fifa-t sem tudod eladni

-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
nem

amúgy digitálisan vettem meg

-
Zjunior
veterán
Donmixes85
-
szabozeee
aktív tag
Hol tudom megnézni, hogy hány nap van vissza a gold tagságból?
-
Def26
félisten
Akkor írja le mindeni aki gamertagét úgy gondolja és beíratjuk.

-
Az enyém is mehet az első hsz-be.

Roterhu
SpardaDante34
Sparda a fiam.
-
szabozeee
aktív tag
Na a játék gond még nem oldódott meg, de szerintem ez a tv hibája, beállítása lehet, olyan mintha a frissítési frekvencia nem lenne az igazi, gyors mozgóképnél mintha szellemképesek lennének a figurák...
Valaki aki fifában otthon van, hogy tudok olyan bajnokságot indítani mint régen, hogy kiválasztok egy csapatot és idényeket tudok játszani, de nem online, hanem gép ellen, a gyakorlás végett?az 1. hsz-ben csak két gamer van feltüntetve őket bejelölöm ha nem gond, engem is bejelölhet bárki, illetve az 1. hsz-be is bekerülhetek: SzaboZeee
-
bulikavagyok
nagyúr
-
szabozeee
aktív tag
válasz
godzsy2
üzenetére
Köszi. Közben magam is rájöttem, hogy nem igazoltam vissza a regisztrációt.
Az miért van hogy ha pl. elindítom a fifát, és a videoban amikor futnak be az emberek akkor nem folyamatos a mozgásuk, olyan mintha szaggatna, szinte zavaró...Jah és a Kinect sport rivals-ban is olyan azt a demot szedtem le...
-
pzstm
titán
Valaki esetleg egy kis Ryse?

-
boost
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
bocs, félreértettem.

gduck: ez egy másik történet. Ez még kiderül, papíron a PS3 előnye is hatalmas volt, mégse tudták kiaknázni, mert a koncenpció, amit kitaláltak, nem működött.
-
szabozeee
aktív tag
Na sikerült netet állítani rá, most be akarok jelentkezni amire tegnap regisztráltam, és azt írja verify your email adress....
-
boost
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Azért nem kért nálad jelszót, mert nem titkosítottad valószínűleg a hálózatodat, ezért a szomszéd gyerek simán rákapcsolódhat, és a te neteden netezhet, vagy fejlesztheti scriptkiddie képességeit. Javaslom, hogy legalább egy WPA-PSK titkosítást állíts be a routeren. De legjobb, ha nincs rá szükséged, akkor nem kapcsolod be a Wifi internetet.
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
lehet kipróbálom,pláne hogy 20cm-re van a routertől a Box hátulja

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
szabozeee
üzenetére
Erről a wifi beállításról már több helyen olvastam, de nekem nem kért csak jelszót...

Egyébként mindenkinek javaslom, hogy dugjon be egy kábelt a gép hátuljába! Nekem a wifivel mindig csak a bajom volt, pedig még új routert is vettem a One miatt. Azóta semmi problémám nincs a multikkal.
Egyébként nem volt egyszerű 30 méter kábelt elvezetni..
-
boost
veterán
Azt nem számoltad bele, hogy nem elég annyi, hogy belepasszintom a másik chipet,újratervezni kell az alaplapot, a rendszerszoftvereket, meghajtókat, és persze tesztelni mindent. Ez megint egy rakás lóvé, és idő, amit valahol ki kell fizettetni a vásárlókkal. A DDR3 és a GDDR5 más architektúra.
-
szabozeee
aktív tag
Most ott tartok hogy a wifi hálózatot kellene beállítani de valami cuccokat kér, hogy milyen a titkosítás meg ilyenek, azt hol tudom megnézni?
-
szabozeee
aktív tag
Üdv.!
Naszóval..
Bekapcsolom a konzolt és olyat ír ki a tv hogy "a készülék inkompatibilis videojelet vett. Ellenőrizze a kimeneti eszköz beállításait"Ez mi a rák? Se kép se hang. Létezik hogy akinél előzőleg volt valamit elállított? Vagy ez miez?
-
gduck
addikt
"Aztán jött a februári bejelentés, miszerint a Sony konzolját mégis 8 GB GDDR5-tel látják el, néhány szakember - minden viccet félretéve - megszólalni sem tudott a döbbenettől. Az Xbox One 8 GB DDR3 RAM-ja hirtelen kevésnek tűnt."
Hát ettől mindig kibukok
Ha annyira számítana ez és búsult volna az M$, simán kicserélhette volna... -
rocket
nagyúr
Kicsit elkapkodtak azt a cikket, es nem gondoltak at, hogy valojaban mekkora a kulonbseg 900p es az 1080p kozott, es milyen felteteleknek kell megvalosulniuk, hogy igaz legyen amit irnak

Sajnos egyre tobb az atgondolatlan cikk, ez lett a trend, csak a weboldalra kattintasok szama szamit.
-
rocket
nagyúr
válasz
idegen lény
üzenetére
"Tíz százalék növekedés egy konzol teljesítményre nézve hatalmas löketet adhat, elképzelhető, hogy azok a játékok, melyek eddig csak 900p-ben futottak, a frissítést követően 1080p-ben is hasíthatnak."
Ez azert nem ilyen egyszeru dolog valtozatlan grafika mellett.
Sokkal nagyobb a differencia 900p <-> 1080p kozott pixelekben mint a 10% (ami a teljesitmeny novekedes), raadasul a 2 jatek (Ryse es AC4) ami 900p-ben fut 30fps-et tud, tehat ahoz, hogy ennek realis eselye legyen a 2 jatek eseteben az kene, hogy a jelenlegi kod mar most kb. 45 fps kell fusson 900p-ben, igy a 10% teljesitmeny novekedessel es a joval magasabb pixel szammal 1080p-ben elerheto lenne a 30fps.Kivancsi leszek, hogy azert fut-e ez a 2 jatek jelenleg 900p-ben, mert hianyzott egy kis plusz ero az a 1080p@30fps-hez, vagy azert, mert sok hianyzott, es 900p-re optimalizaltak.
Azert azt remelem, hogy a grafikahoz nem nyulnak hozza, mert abbol tuti botrany lenne, ha felbuzdulva a 10% teljesitmeny novekedesen, csokkentenek a grafikai reszletesseget az 1080p@30fps kedveert. -
Taposo
aktív tag
válasz
idegen lény
üzenetére
És ezt a fogyasztás dolgot most rossz dolognak akarják titulálni ? Aki ilyenen kiakad az eleve nem használ ilyen elektronikai eszközöket, akik meg használnak azoknak meg eszébe se jut ilyen
(csak érdekességből) Még régebben olvastam itt a PH-n olyan cikket hogy az EU ban korlátozni akarták videókarik fogyasztását
most őszintén mennyire unatkozhatott az az állat aki ezt kérvényezte 
Az a 10% meg még lesz több is és az a szép benne hogy mindez a driverek fejlesztésével, stabilizálásával elérhető, hajrá MS
-
pzstm
titán
izé...ha kapok egy achievementet akkor nem jelzi az xbox..notificationbe sem kerül bele, de profilomban látszik...tegnap este óta csinálja....mit ronthattam el?

-
pzstm
titán
Nah akkor csak itt, csak most, csak Nektek. Egy kis ízelítő a MAx-el való kalandjaimból, avagy hogy menekültem meg

-
godzsy2
senior tag
válasz
szabozeee
üzenetére
Szerintem menj fel a Google maps-ra, keress ki rajta egy hotelt vagy motel amerikában. Ott ki fogja írni a helyét pontos adatokkal (állam, zip kód, város, utca, stb) és azt add meg neki. Mentsd le a biztonság kedvéért, hogyha későbbre is kellene. Állítólag nem mindegy, hogy melyik államot választod, mert valahol drágább az adó, valahol meg nincs is.
-
pzstm
titán
válasz
Silent77
üzenetére
a barátaid láthatják csak One-on keresztül vagy smartglasson

menekülős videó ha megvan mindjárt feltöltöm Neked és itt megnézheted, hogy Nekem hogy lett meg (vagy game clipjeim között final approach néven van ott, csak megcsinálok egy dolgot és utána tolom fel upload studiobol

Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Pentax DSLR topic
- Autós topik
- Apple MacBook
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- TAVASZI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy S22+ 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(amúgy nem tudom hogy számolja, mert volt olyan hogy csak szimplán átváltottam TV-re vagy zenére és utána kapásból vissza. Olyankor Pause-ban volt ugyan de nem tudom számolta-e az időt
Skyrimban nincs ennyi játékidőm. Nagyon nincs semmi One-ra?

A többit már nem is mentem, mert semmi érdekesség nincs benne. 

Gamertag: Donibrasco81

omg. Akkor mit idegelsz itt minket?
Ha annyira számítana ez és búsult volna az M$, simán kicserélhette volna...
l.skywalker
IntelKiller7