Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
LoL, ez a vicces beszólás és még smájli is van mögötte nálad már személyeskedés? Elég alacsony az ingerküszöböd.
-
Madwe
nagyúr
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Előző gen nyitócímei se voltak annyira jók! nyitócímnek nehéz jó exklúzívot csinálni ami 3+ év jobb esetben míg leprogramozzák, s a konzol megjelenése elött 3 évvel nehéz elkezdeni a programozást, mert akkor még semmi sem fix se hw se sw még minden képlékeny... Multiplatokról meg nem a konzolgyártók tehetnek, ezt nyomják a többiek, ez van... Watch dogs kár hogy csúszott, az jó lett volna nyitócímnek - persze annak is örülök ha ezt az időt arra szánják h kikupálják s nem lesz vele sok gond megjelenéskor...
-
Cimbye
tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Egy PS4 még mindig olcsóbb mint egy gamer PC

-
gyuribácsi88
addikt
válasz
Zjunior
üzenetére
Nagyon remélem

Csak azt nem értem, hogy miért nem készültek fel jobban erre a generáció váltásra, és csináltak volna olyan nyitócímeket amit már úgy csináltak volna meg, hogy az állunk leessen

Mint pl a Division, ilyen címekkel és grafikával kellett volna nyitni, esetleg egy GTA5 játékkal, nem pedig ghosts meg bf4. Hagyjuk is most az exclusivokat, mert azok valami szánalmasak, forza meg killzone, imádom a forzát, de tényleg ennyi? Nyitócímnek?
Komolyan néha azt érzem hogy ezeknél a cégeknél retardáltak dolgoznak ...
Kovsol: Normálisan írtam, és kösz de értettem. Személyeskedjünk? tényleg?
-
kovsol
titán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Azt írtam, hogy van olyan mint a High, nem azt, hogy mint az ultra. Szövegértés egyes, leülhetsz

De pl az NBA 2k14 szebb PS4 -en, mint PC-n. -
Zjunior
veterán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Majd várj 1-2 évet.
Szerintem, jó lesz!
-
gyuribácsi88
addikt
Majdnem ugyan olyan géped van mint nekem, ne mond azt hogy nem látsz különbséget?

Mindegy, nem vagyunk egyformák.
Lényeg, én imádok konzolon játszani, pc-n is szeretek, de ennél a generációnál sajnos nincs az mint az előzőnél hogy csak akkor érheted el azt a grafikát amit a konzol produkál, ha egy 500K-s gépet veszel.
Anno mikor megvettem a 360-at, 6-7 éve, olyan grafikája volt hogy besz@rás (pc-hez képest), most nincs ez

-
Madwe
nagyúr
Hát attól függ hány méterre nézed azt a tv-t, ha 1-1.5m között nézted a 32"eset, akkor bizony öregszel
De van egy olyan érzésem hogy inkább 2-2.5m-ről nézed, mint az átlag, s 32"es tv esetében akkor bizony az átlag emberi szem max 720p-s felbontást lát 32"ből max 2 méterre, mögötte már kevesebbet is látsz mint 720p! Mondjuk én 1.5 méternél közelebb tuti nem ülnék le egy tv elé, ezért kell akkorát venni ami csak a csövön kifér 
Amúgy nyilván tök szép s jó a 720p, meg nincs baj a 32", meg nem kell emiatt belemászni a kijelzőbe csak azért hogy lásd a különbséget... De ha van egy 42+os méretű kijelződ (nekem 55) akkor bizony azért fel-fel tűnik a különbség...
-
kovsol
titán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Szerintem meg kinéz úgy, mint egy PC -s high simán, én mondjuk One -n nem láttam, de PS4 -en megvan, de nem akarok vitát, de elhiheted PC-n se low -on szoktam játszani és nem ahhoz hasonlítom.
-
gyuribácsi88
addikt
Bocs, de ha számít a grafika, akkor játsszál pc-n, nekem van pc-m is meg konzolom is, igaz a One-t majd csak februárban veszem meg. De pc-re 2 napja vettem meg a bf4-et, és ultra beállítások mellett (de akár csak HIGH-on) olyan brutál jól néz ki, ahogy konzolon sose fog. Na ennyit a grafikáról.
-
Madwe
nagyúr
válasz
xboxfreak
üzenetére
Egyáltalán nem homályos s mosott, aa miatt néhol az a távolban, de legalább van rajta aa s nem recés... ellenben távolban legalább messzebb látsz mint boxon a nagyobb felbontás miatt... szerintem te tömörített szarul beállított youtube videók alapján nyilatkozol
színek mosottak, mert ps4en magasabb a háttérfény, x-en meg a kontraszt gyárilag - de mi gátol meg abban h ezt átállítsd?(#6680) Mister_X Persze, game modeba kell tolni hogy alacsony legyen az input lag, de az ilagot nem befolyásolja ha a contrast, saturation, brightness, lighning értékeken változtatsz
Az csak kikapcsol minden postprocesst, hogy gyorsabban jelenjen meg a kép s módosítatlanul, s rendel hozzá az elöbb említett dolgokhoz egy beállítást, de ahoz hozzá lehet nyúlni 
Mellesleg igen, ps4 nem nyúl hozzá a képhez, natúrban kinyomja, x meg eleve ráhúz ezekre az értékekere (ami nekem pl nem tetszik) de mi olyan nagyon nehéz a ps hdmi bemenetéhez konstans hozzárendelni egy magasabb kontraszt szaturáció s alacsonyabb brightness értéket? S legfőképp ezt miért kell úgy mondani mintha ettől a ps4 szarabb lenne, mikor ez kb 2 mp alatt örökre letudható, míg a natív felbontás pl nem fog változni attól hogy a kijelződet matatod... Az más kérdés h 720p s 900p között sok különbség nincs, ha már bf4, illetve a 720p s az 1080p között sem akkora, hogy kijelenthessük hogy a 720p szar... Már az is az ingeküszöb felett van, s ez a lényeg, hc gamek meg úgysincsenek konzolon ahol annyit számítana, hogy minél nagyobb felbontásban minél pontosabban lásd az ellent s ezért belemászol a kijelzőbe is... Igen, szebb az 1080 ha nagy kijelzőn/közelről nézed, de már a 720 is bőven elegendő. Ha felskáláz 1080ra, akkor pláne... Persze kevesebb a valós képi info a képen, de ez nem feltűnő, s ami lényegesebb, h ettől még tud ugyanolyan szép lenni... 1080 viszont élesebb lesz, meg kevésbé recésebb, de az sem zavaró szeintem... -
Zjunior
veterán
Basszus én semmi különbséget nem látok a 2 konzol között

-
Mister_X
nagyúr
Mindenki ezt hajtogatja, hogy lehet állítani, máskor meg az a mantra, hogy mindent alapbeállításra meg GAME presetre... Mellesleg ez legalább out-of-the-box ilyen, nem kell pöcsölni. A 720p-t is csak a távolabbi objektumok kárára vettem észre, de én igénytelen vagyok, ugye.
Plusz egy kicsit igényesebben is írhatnál, a szókincsedre értve.
-
Cimbye
tag
Már láttam és a boxos verzión bassza a szemem, hogy mennyivel recésebb

Én is xboxos vagyok a 360-am megvan de amit az MS művelt az engem is kiábrándított.
Nagy Halobuzi vagyok, a Halo-n nőttem fel szinte és ha kijön az új Halo nekem kötelező lesz venni egy Xbox ONE Halo 5 editiont, Halo 5 Legendary edition-el. Már ha lesz ilyen, de ez az álom

Halonál leszarom hogy 720p vagy 1080p lesz, csak LEGYEN

PS4 megmarad az elsődlegesnek a multiplatform játékokra. PS exkluzivok meg úgysem izgatnak.
(bocs félrekattintottam a priváttal)
-
godzsy2
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ezt hétvégén megmondom neked, mert mi az öcsémmel használnánk egy Gold acc-ot. Akkor tuti kipróbáljuk.
De ha Silent77 hamarabb ki tudja, akkor megírhatná a tapasztalatait.
-
Zjunior
veterán
Bf4 *urva jó eddig!!
Eszméletlen!
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Én is így tudom.
Azt jó lenne pedig átírni, ne a Mátéét használjam.
Felhasználó végül is maradhat, az nem lényeg.írtam Ákosnak, csak 1 év lesz belőle. Most elég lett volna a 3 hónap is, de az tényleg drága.
HGabor89: Grat!

-
Something_
őstag
Nah, beálltam én is közétek. Sikerült itthon venni egy fifás új one-t :-) Hétvégén tudom csak kipróbálni..
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Párom megöl.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Majd a felhasználót kéne átváltani ha lehet, mailt átírni lenne a legjobb.
Ha a gyerekek csinálnak saját accot, akkor a gold nekik is meglesz ugye? -
A kisebbik fiam elfoglalta a gépet.

Most már csak ki kéne találnom, hogy 3 hónap gold, vagy 1 év...
-
Cimbye
tag
Mikor megjelenik a Halo 5 úgyis vennem kell...rohadt MS

-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Igen az lesz az, rémlik.
Akkor téged megtartalak!
Már úgy beüzemelnem, de még várni kell.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Zjunior
üzenetére
Igen, úgy emlékszem. IamBulika

Sok embert felvettem, de egyenlőre még nem látom túl hasznosnak ezt a funkciót. Néha például látom, hogy pár ismerősöm online a Forzában, de nem tudom mit kezdhetnék velük. Illetve pontosítok, mert a driveatarotok ellen állandóan versenyzek..
-
Zjunior
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Engem felvettél?

-
Zjunior
veterán
Megjött a BF4!

Ma pirítom, ha az EA megengedi!!
-
godzsy2
senior tag
Felhőbe nem lehet feltölteni a játékmentést? Az MS Xbox 360-os oldalán van leírás hozzá, hogy hogy kell. Még a One megjelenése előtt nagyon hangoztatták, hogy a játékmentések ott lesznek, lehet onnan nem tűnne el. Vagy rosszul spekulálok? 360-hoz leírás itt
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Remek, köszönöm!
Akkor megvárjuk a csodát, aztán lehet még ma veszek.
-
Az iceákosnál lévő gold ami 360r-a is van, jó One-ra?
Gondolkozok, hogy azt még kéne venni.Bár először jöjjön meg a gépecske.
-
MatulaAvB
csendes tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
2 elem megy a kontrollerbe?

-
A rohadt, büdös életbe, megint eltűnk a battlefiepd kampányom, 4 szer kezdtem eddig ujra....többet nem fogom..... Elegem van b@sszameg, a tankos rész után tűnik el mindíg..

-
bulikavagyok
nagyúr
Itt például a 2500-as töltő plusz 8 akku kijön 16e-ből, a 2000-es(ami szerintem bőven elég) pedig kevesebb mint 10-ből. A Play and Charge Kit darabja egy tízes, és gyengébb is, és szerintem nem is bír ki 1500 töltést. Ja, most olvasom ugyanitt, hogy a fekete "csak" 500 töltést bír. Mondjuk az is majdnem az idők végezetéig menne nálam, mert kb heti 1x töltöm.

-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
nah 2400-as kellene nekem töltővel, de a 2400-ast meg csak külön lehet kapni;(
ilyet találtam

-
Zjunior
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Én ilyet néztem Xxl be a feketét a Sanyotol!
Brutál, csak az 10k!
Nem vettem, de nekem is elemek vannak! -
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
akkus elem ami tölthető? 4 db töltődik egyszerre és bírja elég sokáig?
mert elég szimpatikusnak tűnik

-
bulikavagyok
nagyúr
Nekem a 360-hoz volt play and charge szettem, annak ellenére, hogy a boltban is le akartak beszélni róla ahol vettem. (ismerősök
) Úgy emlékszem max másfél évig bírta az akku, ezért vettem egy ilyen szettet, 8 akkuval. Minimum 2x addig bírja, és soha nem kell bajlódnom a kábellel. Ja, és most nem kellet költenem pluszba rá! 
-
-
xboxfreak
tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nekem van ... amikor Angliában megvettem a one-t akkor kénytelen voltam venni egy starter pack-et ... HDMI kábel, kinect mount és egy play and charge kit .. gameware márkájúak... a game.co.uk árulja btw..
-
godzsy2
senior tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Ok, köszi szépen. Ki fogom próbálni.

-
gyuribácsi88
addikt
válasz
godzsy2
üzenetére
Hát a private match az privát, tehát ott nem fogsz kapni se xp-t se semmit, és csak meghívásra tudnak bejönni az emberkék.
Lobby-t meg úgy csinálsz, hogy mielőtt kiválasztod hogy milyen módot akarsz játszani, oda behívsz 5 embert, elindítod a keresőt mondjuk HC S&R akkor ugye bedob titeket (6 embert) másik 6 embert meg hívtok, és meg is van a full lobby. Hívni meg úgy tudsz hogy Y rámész arra akit akarsz hívni akarsz, és "invite".
-
godzsy2
senior tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Hogyan kell lobbyt csinálni? Én csak a Find match-be voltam, ott laggoltam. A Create private mach-ben pedig senki nem csatlakozott hozzám. (Én eddig system linkbe játszottam, nem ismerem a CoD Live menüpontjait.)
(#6623) tDr1v3r:
PS4-en is, ott már láttam olyan videót YT-on, hogy 24ezren voltak online.
-
godzsy2
senior tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
És a 360-as verzió laggos? Hány online játékos szokott átlag fent lenni, mondjuk olyan 18-20h körül?
Én a múltkor próbáltam One-on, akkor 19ezer omline player volt fent és kicsit laggolt, de mivel 360-on már van magyar live, sokkal több magyar játékos lehet fent, inkább velük sorsol össze a gép. -
gyuribácsi88
addikt
Én tegnap vettem meg pc-re a bf4-et, hát jó nagy csalódás

A multija 1000x jobb a ghosts-nak. (igaz a ghosts 360-ra van meg)
-
Madwe
nagyúr
-
Köszi

-
Def26
félisten
válasz
LaptopSystem
üzenetére
Most Ps4, de később ki tudja mi lesz. MS tele van pénzel, szerintem fejlettebb lesz az online szolgáltatás, online játék stb. Sony meg olyan kis nyögve nyelős, de biztos fejlődik még az is. Passz, egyikkel sem lősz mellé az tuti.
-
B3ny00
aktív tag
válasz
LaptopSystem
üzenetére

en ugy dontenék a helyedben hogy megnézném exclusive játékokat és melyik tetszik , nalam ez is szempont volt. -
sziasztok
xbox One vagy ps4 szerintetek?
-
Feladva a boxom, elvileg holnap hozza a futár.

Köszönöm mindenkinek segítséget, bulikavagyok nélkül nem jöhetett volna össze.
Holnap jövök, mert biztos lesz kérdésem.
-
godzsy2
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Köszi szépen. Lementem a linket. Mondjuk nekem a TV olyan magasan van felszerelve a falra, hogy így a kinect fejmagasságba lenne, az meg nem hiszem hogy jó neki látótér szempontjából.
-
syl5
őstag
Persze, persze.
Csak érdekességként linkeltem, hogy mekkora troll.
Főleg annak tükrében, hogy volt az a hoax, ami brick-elte a box-okat.Na meg persze megjelöltem ezt a témát is, legyek képben az új generációkkal.
Jelenleg azt látom, hogy a két gép keresztezéséből lehetne egy igazán jó játékkonzolt összehozni.
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
kici kínaiak már beindultak

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- E-roller topik
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- PS4 Fat 500GB + 2db kontroller és töltőállomás
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Retroid Pocket Flip 2 - Snapdragon 865 8/128 játékkonzol több emulátorral
- Sony PlayStation 5 Slim
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az kijelzőn állítható...

!
l.skywalker
IntelKiller7