Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bulikavagyok
nagyúr
-
gianni85
veterán
hát az a PC360 szerintem már erősen too much kategória... kb akkor látnám értelmét, ha valaki zenehallgatásra is használná. Viszont aki annyira igényes zenehallgatásnál, annak alapból van már jó cucca

Amit Junior linkelt Turtle Beach tényleg túlárazott, de szerintem az Astro-k is (volt a30-am). A Tritton meg Mad Catz márkája, így felejtős. Te árulsz egy DSS-es TB-t, azzal nem voltál megelégedve? Én úgy vagyok vele, hogy kompetitív fps játékhoz beszereztem összesen 11ezerért egy használt DSS modult és egy PLa headsetet, az árához képest több mint tökéletes. -
SütiGTi
senior tag
Amíg nem elérhető az országban nem is tudok vásárolni az online boltból?
mert pl a peggle 2-őt szívesen megvenném azért a 10-12 $-ért de a bankkártyámat ugye nem tudom beregisztrálni...vagy valahogy megoldható? -
SütiGTi
senior tag
válasz
Something_
üzenetére
Na az frankó...én még nem is raktam lemezt a boxom-ba...szerintem hazaérek mindjárt kipróbálom...
Garancia miként működik rájuk amúgy? Futár hozza viszi vagy vissza kell vinni a boltba ahol vettem? -
boost
veterán
válasz
Prince1
üzenetére
Helló, a játékok jelentős része még nem FHD-s, ezért nagy különbség nem lenne. Szerintem simán használható vele az X1, aztán majd következő körben/évben lecseréled a TV-det.
Nem a felbontás a lényeg az új generációban, az eddig is 720p, ritkán 1080 volt, hanem, hogy micsoda tartalmat tolnak ki a képernyőre. Pl az eddig 10 fűszál helyett 50et, vagy nem 3 ellenfél van a képernyőn egyszerre, és mozog kvázi logikusan, hanem 16, vagy nem egy paca ábrázolja a fát, hanem tényleg fának néz ki.Ezt a különbséget 720pben is ugyanúgy észreveszed, mint 1080pben.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Prince1
üzenetére
Ez esetben én azt javasolnám hogy 42 inchesnél (106cm) kisebbet ne vegyél ha lehet, illetve ha konzolhoz is lesz, akkor célszerű olyat választani ahol az input lag 30ms körüli érték maximum, felette sokan észreveszik a lagot... A legtöbb panel, ami rendelkezik gaming mode-al az mind hozza ezt az értéket, s a legtöbb modellnek már van ilyen opciója, uh nehezen lehet manapság mellé nyúlni, de azért érdemes erre is figyelni az ár, panel minősége s egyéb funkciók (smart, 3d, wifi, bármi ami kell) mellett, de egy TV-s topikban biztosan segítenek választani ha megvan az igény, keret, esetleg 1-2 tipus közöt vacilálsz (én LG-től vennék az LA szériából ha mostanság tervezed, de ez már smart s 3d - passzív! - ami ha nem kell lehet találsz olcsóbban is hasonlót, s ez csak az én személyes preferenciám
) -
pzstm
titán
Valamit nem jól csinálok ebben a Dead Rising 3-ban, ugyanis egész erősen elakadtam már a Chapter 3 bossnál is...;((((
Lehet a side missionokre is nagyobb figyelmet kellett volna eddig fordítanom;(((
Amúgy lehet megveszem új Tomb Raidert, majd eladom és Plants vs. Zombiest veszem meg, az egészen funnak tünik.
Amúgy január 31 a Tomb Raider most ugyebár EU-ban de 28 Storeban...lehet aki digitálisan veszi meg már 28-án letöltheti? Vagy ez lemez-only verzió lesz?
-
Madwe
nagyúr
Ha 32-eset vesz megint s hajlandó 1m-ig odahúzódni a TV-hez akkor megéri, egyébként nem... Egy 42-es méretet javasolnék minimum fHD TV-hez, szerintem is megéri, kérdés akar e rá költeni? Ha nem nagyon, akkor is teljesen jól ellesz a mostanival szerintem (mondjuk pár éven belül lecserélném, az tuti)
-
Madwe
nagyúr
válasz
Prince1
üzenetére
Natívan, nem kéne felskálázza őket
Bocsánat, kihagyhatatlan volt 
Amúgy attól függ milyen távolról nézed a tv-t, 32 inchnél (82cm) gyk. úgysem látnád a full hd-t, tekintve hogy 125cm-re kéne ülj a tv-től maximum
A 720p-hez 1.80m-ig látja az átlagos szem a felbontást, uh szerintem rendben lesz, kivéve ha belemásznál a kijelzőbe - bár akkor is rendben lesz szerintem, csak egy fHD tvnek is lenne előnye... -
Prince1
csendes tag
Sziasztok tervezek venni egy x1-t, szerintetek mennyire tetszene neki egy 82 cm-s HD Ready tv ? Illetve hogy néznének ki rajta Full HD-s játékok? Ötlet?

-
SütiGTi
senior tag
válasz
Something_
üzenetére
Lemezt meg is ette vagy csak kattogott??? Garancia ilyenkor, vagy csak restart es minden megy tovabb??
-
Deathjay^
tag
annyira jó, hogy ma este egy kört sem tudtam végig nyomni bf4-ben..... hogy mernek ezért pénzt kérni

-
Zjunior
veterán
Ti mikor vesztek + biztosítást a ONE-ra?

-
Def26
félisten
válasz
Zjunior
üzenetére
Mondom, sennheiser és nem csalódsz. Ha már kínai bóvlit veszel akkor ne azt fizesd meg, hogy EU -ban rányomnak egy logót. Sennheiser nem Kínában gyártatja a tucat szarjait. Én azt mondom ha ilyen 30k körül nézel akkor ne add lejjebb (csak nem okoz gondot az a + 10k.

Egyébként még az astro gaming A40 -től is nagyon jó. Ahogy edem mondja mixamp -val a chat miatt. Külön tudod szabályozni a chat és a játék hangját. Már le is lőtted a játékokban azt aki még észre se vett, mert hallod honnan jön. Odafordulsz és puff.

Ha jó Kínai is akkor innen vegyél. [link] [link]10k -ért megkapod az 5.1 hatást, csak nem fizeted meg szamár módjára a TB logót. Ugyanazok a hangszórók vannak ezekben is.
-
Edem25
tag
válasz
Zjunior
üzenetére
Ennyi pénzért már 5.1 es fülest vennék és ami Xbox 360 kompatibilis Senheisser az sztereo!
Én helyedbe várnék még a vásárlással mert még nem csináltak a voice chat-nek adaptert! Nekem ilyen van nem is vennék mást![link] Iszonyatosan kényelmes és nem érdekel, hogy kinából vannak e az alkatrészek nagyon premium anyagokból van a cucc! Csak még nincs optikain 5.1 támogatás meg a chatet nem tudom használni :S fákk....Amúgy az Xbox One alkatrészek is kínából vannak

1x vettem senheisser fülhallgató azóta szétesett a zsinorja érintkezőhibás minden baja van és vol vagy 20rongy thx a telefonhoz kapot szirszar meg még mindig jó (made is china)! Attól tény, hogy a hangminőség csúcsa a Senheisser de max akinek abszolút hallása van az érzékeli.
Alapból ha veszel 1 mixampot [link] bármilyen fejhallgatót ráköthetsz!
-
gyuribácsi88
addikt
Már bocsánat hogy beleszólok, de nekem kettő darab turtle beach fülesem is van, ebből az egyik 5 éves, és a mai napig szépen, tisztán szól. Van még Sony-m is meg philips. Egyik sem a kétforintos kategória.
A két turtle; px21+x31, a sony 855, a philips meg 8500.
Ezek közül legjobban (legszebben) a px21 szól, ráadásul brutál jó a basszus, és nem torzít.
Szerk: amit linkeltél Sennheiser-t, biztos jobb, de azért lássuk be hogy nem mindenki ad ki 60K-t egy fülesért

-
Mister_X
nagyúr
VGCHARTZ szerint 800.000 One van EU-ban.
-
Def26
félisten
válasz
Zjunior
üzenetére
Ezekben mind olcsó kínai vacak hangszóró van. Semmilyen márka.
Itt kezdődik egy jó fejhallgató. Sennheiser PC 360 G4ME Headset

-
Zjunior
veterán
[Erről vélemény?]

Vennék Bf4 miatt
-
boost
veterán
Közben kijött a Ryse PC-re is. Sőt, patch is jött hozzá.
-
Def26
félisten
-
godzsy2
senior tag
A CoD kiírja, hogy mennyi online játékos van fent. Én eddig max. 64ezret láttam. Ez volt eddig a max. Átlagosan olyan kb. 50-55ezer körül szokott lenni online player. Ha a tengeren túliak nyugovóra térnek, akkor szokott olyan 15ezer körül lenni, ezek zömmel európai játékosok. Úgyhogy jaja, a közel 1milla One tulaj az reális az EU-ra nézve. Kár, hogy csak az 1,5%-ának van CoD-ja.

(Egyébként ahogy a youtube-os videókban láttam PS4-en sincsenek többen (kb. 65ezer), pedig abból 1,2millával több gépet adtak el.)Szerk.: Most olvasom a többi hszt. Akkor ezért ilyen kevés az eu-s CoD player.
Ideje lenne itthon is kiadni végre. -
Hehehe igen ez jelentheti ezt is, de azt is hogy nagyon kevés embernek van x1 e...remélem ez változni fog, bár mindenki a psre van rá izgulva, amit mai napig nem értek.
Most volt nalam egy pár napra, nekem jobban tetszik a one....ugyhogy nem veszek mellé pst, főleg nem egy killzone miatt, mert más exclusive nincs rá ami érdekel, knack nevetséges... -
Haldoklik a topic már 23 órája nem jött HSZ....
-
Something_
őstag
Hi. Hogy lehet kikapcsolni, hogy pl ryse multi közben ne halljam a másik felet? Nagyon zavaró.
-
Zjunior
veterán
Nem lesz magyar hang!
-
SütiGTi
senior tag
Szoval a fifara senki nem tud semmit???
-
pzstm
titán
lehet nem is jó ötlet letölteni a Lego demot, kisuncsiméknak megtetszik aztán vehetem meg

-
Mister_X
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
garancia
-
bulikavagyok
nagyúr
Egyébként a héten megadta magát az egyik kontrollerem. A jobb oldali analóg kar már egy hét után "lógott", de még használható volt, pár napja viszont a jobb ravasz (RT) ment tönkre. Kb félúton van benne egy ellenállás, és pl forzázni már nem is lehet vele.
-
cyber86
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Már 2 hete megy, de ma vettem észre, hogy a rezgőmotorok lekapcsoltak, azt hittem, hogy baj van, de akkor megnyugodtam, mert akkor merül

-
Nah most kapcsoltam be a boxot, de hangra nem ment, ellenben updateet nem írt ki, viszont a storeban külön fület kapott a,, demos " funkció, mely között a lego super heros is megtalálható... Már töltöm is... Most akkor volt update vagy nem?
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
cyber86
üzenetére
Mielőtt teljesen lemerül megáll a rezgés, onnantól még kb 1 órát megy. Egyébként nem mértem mennyit bír, de minimum 15 órát szerintem. Eneloop akkut használok.
Itt 40-et írnak Azért nehéz megmondani, mert nem játszok egyhuzamban 5-6 órákat.. Nekem egy töltés majdnem 2 hét
-
cyber86
őstag
Amikor merül a kontroller azt jelzi vagy honnan tudni? Kinek mennyi időt bír kb?
-
cyber86
őstag
Valaki forza 5 multi?
(Astek86) -
Xirtam
veterán
Pici Forza 5 vélemény.
Driveatar egy tök jó dolog lehetne. Ha picit jobban odafigyelne a rendszer a másikra. Persze ez tök jó dolog, hogy tanul a játékosoktól. Hiszen érződik, hogy nem előre megírt AI irányítja őket egy kijelölt pályán random hibázási lehetőséggel. Forza 4 után felüdülés. De ez hogy folyamatosan leszorítanak, kilöknek ez vicc.
Viszont az is, hogy neten mennyi béna van. Teligázas kanyarban befékezget. És persze ha mögötte jössz szélárnyékban azonnal rámászol. De összességében profi. 
Így hogy jelenleg otthon használom a készüléket, és időm is van. Azért a One csempéi között nem nehéz elveszni. És ahogy ők is bevallották vannak menüpontok amiket eléggé eldugtak és ezt a jövőben orvosolják.
Viszont negatívumként éltem meg, hogy a SKYPE nem müködik Snap & App ként. Holott E3-on így használták. Vagy csak én voltam béna?

-
godzsy2
senior tag
Def26!
Te hol szoktad megnézni a BF4-ben a szerver adatait (ping, IP cím, stb)? Mert magában a játékban nem írja ki, a Battlelogon weben millió szerver van, név alapján meg nem keresi ki őket. -
pzstm
titán
Battlefield 4 patch coming in January
Changelog sajnos nincs még
-
SütiGTi
senior tag
Fifa 14-re magyar nyelv addig nem várható amíg nem tudom beállítani a régiót??
-
http://m.pcguru.hu/hirek/xbox-one-frissites-kozelit/25972
-
godzsy2
senior tag
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Kár, hogy még nincs One-otok, beszállnék CoD-ba.
Talán majd a Titanfallnál, már ha befogadtok új játékosokat. 
-
gyuribácsi88
addikt
Ennyi

Nekem is van pc-m, azon tolom a bf4-et, meg sok mást, xbox-on meg az exkluzívokat meg a COD-ot (társaság miatt).
Titanfall megjelenésre meg megveszem a One-t, mert bár igaz hogy lesz pc-re, a COD-os társasággal fogjuk tolni, meg hát ugye én is imádom a forzát, érdekel a ryse, meg majd amik még jönnek

-
Xirtam
veterán
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
látom van aki érti! 
Exkluzívok miatt vettem meg. LaFerrari egyenlőre csak a Forza 5-ben található meg. Nekem ez elég indok volt. A másik, nem fogok nekiállni BF 4-ezni stb. Arra ott a PC-m. De Halo , Ryse, és Forza nincs PC-re.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Gyúrósok ide!
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes hibátlan dobozos!
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kár lenne most csak ezért lecserélni. Ha már cserélsz gyűjts több pénzt, és vegyél minél nagyobb tévét!
Na de azért elgondolkodtató.

!

Bocsánat, kihagyhatatlan volt

l.skywalker
IntelKiller7