Hirdetés
- Dell Venue 8 Pro
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Megtörtént a kiválasztás.
-
L_YKing
addikt
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Ha csak multi van akkor engem nem erdekel, ha van mas is benne akkor szivesen elfogadnam.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
MrPeekaboo
üzenetére
Köszönjük a felajánlást.
(mások meg 2-3k-ért adják itt aprón.
) -
MrPeekaboo
senior tag
A Doom closed beta kulcsom későn érkezett, közben pedig vettem egyet... A felesleges kódot felajánlom, de ide nem írom be, mert mindig elviszik a háttérben sunnyogó botok és nindzsák.
Privátban lehet pályázni rá, akik közül egy valakit holnap délelőtt kiválasztok. Elmúlt hónapban aktív fórumozók előnyben! -
Something_
őstag
Nem a storyra ertettem, hanem a jatek menetere. Lolosz par embert, ahogy idod ohajtja, maszkalsz egyet itt-ott, aztan elbeszeles, megint losz par embert, felmaszol ide-oda, idot csavarsz, aztan video

Habar itt legalabb el lehet nyomni :-)Ebben a generacioban a legszebb grafika velemenyem szerint a ryse-e volt. Azota pedig eltelt egy kis ido. Ordertol ezt vartam, meg sem kozelitette, asszem 1 orat szenvedtem vele vegig amikor megvettem a pst. Azota porosodik.
Atlagos a grafika. Hogy a konkurenciahoz igazitsam, szerintem hasonlo a grafika a second sonhoz.
Habar lehet faszsag az egesz amit mondok es azert csaloka a grafika, mert meseszeru es tul sotet/elborult.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Something_
üzenetére
Azért az Orderhez képest itt pl a sztori sokkal jobb.
Néha kicsit mindfuck is.
De hát én amúgy is időutazás sucker vagyok. D:Grafika megitélése szerintem mindenkinek más lesz de akkor sem egy ocsmány játékról beszélünk, ahogy pl OW teszt videójában mondták.
-
Something_
őstag
válasz
Something_
üzenetére
Szinvilagban es megvalositasban meg egy kis DMC van benne szerintem :-)
-
Something_
őstag
Kezdem megszokni a jatekmodot, nem valami nehez, eleg imba az emberke.
Most voltak az elso "idoharcosos" szkafanderes csavok. Alakul a game, de grafikailag tobbet vartam, de hat ez van :-)
Nagyon az elejen vagyok, de elegge eros ps4es order feeling van a jatekban, filmes/sorozatos a jatek. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Something_
üzenetére

Nagyon Én sem akartam. Viszont korábbi partikból adódóan két ismerős megvette, és Ők is említették, hogy jó, érdemes lehet beruházni rá. Hát, ennek tudatában, gondoltam belevágok. Annak tudatában is, hogy kellett valami, amivel néha tudunk paartiban játszani a Halo után. Igaz, Ők korábban kezdték, de így is toltunk már partit. Kicsit kalandos volt, de jó volt.

Elvileg csak DLC-vel lesz majd level 50, vagy 60... Majd valamikor.. Elvileg.
-
Something_
őstag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Nekem nagyon bejott az, ami neked is, ezert szamomra 10bol 9 pontos :-) 10/10es jatekkal meg nem jatszottam

Meg sem akartam venni az elejen, pont azert, amit pzstm irt, de nem bantam meg, mert a story mod is annyit adott, mint keves masik jatek. Viszont nekem a lvl 30 feletti elet kiesik, nincs ra idom es barati korom.
Annak orulnek, ha lvl 50re kitolnak a szintet es beleraknanak meg 10 fokuldit es rengeteg mellek kuldit (ami nem hasonlitanak a mostaniakra
. -
norbi2010
őstag
Be lehet valahogy állítani, hogy a game dvr mindegyik klippet elmentse?
-
MrPeekaboo
senior tag
Doom closed beta key (Ebay, 400 Ft). Rögtön megjött, nem hazai store-ban beváltható.
-
pzstm
titán
áhhh...nem érzed a lényegét akkor, és szerintem ne is várd a kieget sem. Egyszerűen a leírtak alapján nem Neked való. Tartalomból így is rengeteg van benne, persze nem csak a küldetések számát értem ezalatt...aki mást/máshogy vár, inkább most hagyja abba, mert különben még nagyobb csalódás lesz a későbbiek során.
Egy karakter felhúzása 30-asra nulláról kicsit kevesebb mint 6 óra alatt van meg amúgy

-
Lefty
addikt
-
Teko001
őstag
-
zoko14
csendes tag
Sziasztok
Gyors kérdés.
Nem tudom regisztrálni az xbox-om jótállását mert a telefonszámot nem fogadja el.
Most melyik telefonszámot kéri, egyet használok csak.
Bocs ha hülye vagyok
de fontos lenne -
hackeeeee
Jómunkásember
Quantum Break teszt - Gamer365 *teljes*
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
gulb
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Mar el is ment
holnapra meg hozza az amazon az ujat... szoval remelem este mar tudok ujra gamelni
UK-ben lako topic barataimmal szivesen innek egy sort is

-
Lefty
addikt
Tobb karakternek mi ertelme van?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Something_
üzenetére
Fedezéket kb csak az első time képességig használtam. Utána teljesen felesleges.

(#71065) retesz147
Nekem nem megy tovább a vásárlási adatokra.
-
pzstm
titán
válasz
Hunt3r22
üzenetére
kint vannak random eventek, DZ-ben meg spawnolnak rendesen bssok....Destiny-t meg gondolom nem Day1-tól játszottad, ott sokkal több hiány és baj volt, sokkal kevesebb RPG elemmel ehhez képest

Két karakterrel letolom az összes napit(hardok és challenge) (harmadik karakter nemsokára 30-as lesz), majd elsődleges karakterrle általában az összes challenget is ha úgy alakul, illetve DZ, attól függ mennyi idő van
Bár inkább a több karakter fontosabb, egyre fontosabb úgy érezzük....reméljük közös crafting materialt is megoldják és akkor király lesz 
-
Hunt3r22
őstag
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Something_
üzenetére
Én csak úgy játszok vele, csinálgatom a küldetéseket, stb.. Nekem már ez is elég.. Megvan a saját maga hangulata.

-
Quaresma
aktív tag
Korábban még nem találkoztam 1Ft-ért megvehető akciós játékkal, gondoltam hátha érdekes lehet valakinek.
Just Dance Disney Party 2 -
Hunt3r22
őstag
válasz
Something_
üzenetére
Számomra a Division mp tartalma egyenlő a nullával sajnos.

Multi része nálad hány pontos?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Something_
őstag
Hat nekem eddig csalodas a quantum break. Elso fejezetet nyomtam le, hat en grafikaban sokkal tobbet vartam. Remedy, ok, szurkes minden, de nem ez a gond. Nem reszletes es meseszeru nagyon sok minden, nagyon sok helyen. Nyilvan Divisionhoz merem, szerintem az sokkal szebb. Ott egy robbanas uberbrutal. Itt meg mint egy meseben, semmilyen.
Fedezekrendszer nincs, epp ahova mesz ott lehajol az ember es lehet loni. Konnyen kimegy a fedezekbol, aztan lehet szaladgalni, habar ha vegig szaladgalsz akkor sem tudnak leolni. Meg spellt sem kell benyomni
Remelem a kesobbiekben ad jatekelmenyt, mert ha ez lesz tovabbra is, akkor nagy csalodas.
Division (multi resze nelkul) szamomra 9 pontos, ez eddig 5, de nagyot kell alkotnia, hogy felmenjen 7 pontig

Azt mar most latom, hogy 1x vegigjatszos, aztan elados lesz a tortenet.
-
gulb
őstag
Nem hirdetni szeretnek csak kerdezni..kb mi lehet most az ara egy 2eves One-nak Kinettel+2 kinet jatekkal? ( feltennem az aprora de lovesem sincs mennyi lehet az annyi )
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ó, Én csak videókat láttam a watchdogs bugokról, de ezek nagy része sajna megvan a Divison-ben is. De ez más.

Nade, a témára térve.. Nekem a Watchdogs úgy semmis volt.. Próbáltam többször nekiüllni, sehogy nem sikerült lekötnöm magam vele. Pedig több ismerősöm mondta, hogy "pedignagyonjó" ... stb, stb.. De engem valahogy nem kötött le.
Meglátjuk.. Én nem nagyon hasonlítanám Ubisoft játékhoz.. Hiába hasonló TPS..
-
gulb
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Felek kicsit, hogy olyan lesz mint az ubi WatchDog
nagyon jonak igerkezett aztan pff...hat egy nagyon atlagos valami lett belole
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
pCarsHungary
üzenetére
Semmigond.

-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Lefty
addikt
Megneztem vegre az Otherworld QB videojat, hat biztos nem lesz day1 vetel ez utan, max egyszer hasznaltan lemezen. Grafikan is azt hittem huznak, meg, hogy nem lesz ilyen lapos az egesz. Tudom sokan utaljak oket de en 10-bol mondjuk 8-szor egyetertek veluk es a stilusukat is nagyon birom. Azert kivancsi vagyok, hogy Ti mit mondtok majd.
-
pCarsHungary
csendes tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Sziasztok!
Egy csapattagunk részére szeretném a segítségeteket kérni!
Az alább linkelt fiatal srác konzolon játszott, előbb Forzát, majd áttért Project Cars-ra, most pedig a Swift Europe Cup-ra készül!

Viszont ehhez szüksége lenne a közösség összefogására is!
Részleteket Bendegúz profilján olvashattok!
Előre is köszönünk mindennemű segítséget!
Üdvözlettel NavyFlipper HUN -
Shamat
aktív tag
+ Visuals are impressive
+ True rally simulation
+ Controls are sublime- Huge learning curve
- Not for everyoneMég a negatívumok is pozitívumok számomra...

"It is brutal, unforgiving, and most of all extremely rewarding for those that enjoy true rally games."
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
üzenetére
NTSC-PAL korlátozás semmiképpen sem lehet. Régen sem korlátozás volt, csak képszabványok, és az európaii tévék egy része (főleg a régebbiek) nem fogadták az NTSC jelet, ezért nem lehetett rájuk kötni a konzolt.
Ugyanakkor ezek analóg szabványok, HDMI csatlakozós digitális kimenetes cuccoknál nem léteznek. Legfeljebb annyiban, hogy az USA-ban 30 képet tesznek ki másodpercenként, EU-ban meg 25-öt, de az EU-ban árusított LCD tévék is tudják a 30 képes formátumokat, szóval ez nem lehet gond. -
Buster17
addikt
Xbox fitnesst nem lehet csinálni kinect nélkül?
retesz147
De jó, akkor lehet benne csalni
-
pzstm
titán
válasz
zsolti72837
üzenetére
hála istennek mindent ilyen hiba amivel találkoztam az ezekben a videókban ki is fújt

-
hackeeeee
Jómunkásember
Maga a Remedy miatt elég magasak az elvárások, szerintem.. Az Alan Wake is van akinek bejött, van akinek nem. Én pl. annó bosszúságból hagytam rá, mert elég nehéz volt, de ettől függetlenül is tetszett, és miattuk vettem meg a játékot.

@Oric: Nekem PC-re megvan a B. D. és az F. C. 3, de szerintem ha 2-3 óra játék van a kettőben együtt, akkor már sokat mondtam.
-
Def26
félisten
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Far cry primal 8 lett, akkor ehhez képest eléggé lent van a quantum break?
Éreztem én, hogy nem kell előrendelni. 
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
zsolti72837
üzenetére
De áh.. Én mondjuk sokszor találkozom olyannal, hogy mondjuk 2 tereptárgy között nem lehet elfutni, meg ilyesmi..

-
zkas90
senior tag
válasz
zsolti72837
üzenetére
ezeket hanggal nézném meg igazán (mármint Zsolt hangjával, hogy mit mondott közben) 
-
axlfsi
veterán
válasz
Something_
üzenetére
Hasonlóképp vagyok én is; lvl30 megvan, plusz DZ-ben 30+ ennyi-mennyi és általában meló után/esténként tudok lenni. Viszont nem látlak a listában, megírod a GT-od?
Minimum DZ50-ig minél előbb el akarok jutni, mert onnantól új fejezetek nyílnak meg a lehetőségek tárházában

-
FOXhun
tag
Igaz szűk réteget érint, de hátha valakinek kapóra jön:
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
gianni85
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
már megvetted, innen már ne is nézzed

-
zsolti72837
addikt
válasz
Something_
üzenetére
(?)
Én most kapcsoltam ki.

-
bulikavagyok
nagyúr
A magyar IGN is tesztelte a QB-et. Pontszám: 6.0
-
oriic
HÁZIGAZDA
Még mindig nem jelentették be hivatalosan (de tényleg mire várnak?), de felkerült az ESRB oldalára is (US korhatár besorolás) a Bioshock: The Collection.
-
lsg
tag
Sziasztok!
Olvastam, hogy többen Argentínában vettétek a Division-t. Ott valóban elég jó áron van. Ott is van gift card (én nem találtam)? Vagy hogyan vettétek?
A válaszokat előre is köszönöm.
-
zkas90
senior tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Az AW-t azután küldik, hogy megjelent a QB.
Az AW American Nightmare-t pedig én megvásárlás után 1 héttel kaptam meg üzenetben.Ennek mondjuk nem örültem. Azt reméltem, hogy megkapjuk előre az összeset és akkor AW > AW AN sorrendben újrajátszhatom őket (Az AW AN-nel nem játszottam még, a sima AW-t pedig akkor amikor megjelent, tehát nem tegnap
). Így viszont várhatok addig, amíg az egész pakk nem lesz meg és akkor egyszerre megint ott lesz 3 játék 
ui: Nagyon remélem amúgy, hogy neked is tetszeni fog a QB és lehet majd róla jókat társalogni itt, miután mindenki végigtolta.
lsg:
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik. -
bulikavagyok
nagyúr
Megvettem én is a QB-et, viszont az Alan Wake-et nem látom a játékaim közt..
Mikor lesz elérhető?Szerk.: Most látom a leírásban, h később küldik a kódot..

zkas90: Köszi, közben megtaláltam.

-
hackeeeee
Jómunkásember
Agyalok rajta nagyon.. Viszont ha ezt sem veszi meg senki az ismerősök közül PC-re, akkor muszáj lesz One-ra bezsákolni, mert nagyon kíváncsi vagyok rá.,
A QB pedig, Nálam a Remedy a mérvadó, és az Alan Wake.. Ezek alapján várom a játékot.. Hogy ki mit mond rá, az már mellékes. Láttam 5/2-es pontozást is, ami szerintem elég gáz..

-
Lefty
addikt
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Nyugdijas korunkig fogunk lootolni-farmolni, es tovabb.
-
Something_
őstag
Nekem az a bajom, hogy egyedül nem tudok mit kezdeni 30 szint felett, mármint aminek van értelme
Mostanában csak késő este tudok fent lenni, akkor meg nincs senki ismerős online. Randomba meg nagyon szánalmasak vannak.bulikavagyok: asszem az első 10 napba toltam bele a játékidőt, amióta meg van a 30as szint, azóta kb 2 órát játszottam (szenvedtem) benne.
Quantum breakre vagyok kíváncsi nagyon. Hamarosan kiderül :-)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Something_
üzenetére
Pedig érdemes lesz foglalkozni vele, most jönnek újdonságok a játékba.

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Something_
üzenetére
Én 80 óra után kezdtem unni -amikor meglett a DZ 50-es szint-, de kihagytam két hetet, és most megújult erővel tolom tovább..
Elég jónak tűnnek a tegnap bejelentett újítások, így szerintem lesz még benne jó pár órám.. -
Something_
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Én nagyon meguntam a Divisiont, mikor 30-as lettem :-( Nem kötött le utána már. De eladni nincs szívem.
Nekem a story módja tetszett, úgy hogy nem egyedül toltam, hanem haverokkal vagy akár ismeretlenekkel.
Asszem 40 órám van benne.Quantum Breake remélem nem lesz csalódás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Új AKRACING CORE EX gamer szék dobozában, BONTATLAN!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0326)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- 500GB, 320GB, 250GB notebook 2,5" HDD-k. Több db. (100/100%)
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(mások meg 2-3k-ért adják itt aprón.
)
Privátban lehet pályázni rá, akik közül egy valakit holnap délelőtt kiválasztok. Elmúlt hónapban aktív fórumozók előnyben!
Néha kicsit mindfuck is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
))
nekifogtam parszor de pikk pakk beleuntam....

Mikor lesz elérhető?
l.skywalker
IntelKiller7