Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
XBOX ONE TOPIK

Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
hooligan72
üzenetére
Te meg az arcot és a stílust tolod túl...
-
hooligan72
csendes tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jár a keksz.Semmi erőlködés,oltogttási szándék nem volt bennem,csak láttam hogy máshol is van jóárasítva igaz kicsit levesebb kiegészítővel.Oda is írtam ha figyeltél volna hogy nem ugyanaz a bővített kiadás.Argentínában én is tudom hogy működik a vásárlás nem is az volt a célom hogy ott vegye meg valaki,csak egy kis érdekesség,hogy előfordulhat máshol is kiugróan alacsony ár.Szerintem már kicsit túltolod ezt az egészet 
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hooligan72
üzenetére
Pszt. Csoki. Látom nagyon erőlködsz, hasonlítasz valakire. Akkor két dolog:
1. Szólj ha sikerült találnod piaci áron argentín gift cardot, vagy úgy egyáltalán gift cardot Argentínába.
2. Nagyon ügyes vagy, hogy ezt megtaláltad, de nem tartalmazza amit én linkeltem. Ha már mindenképp oltogatni akarsz, legalább a jó Deluxe-al próbáld link -
hooligan72
csendes tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Argentínában 1.4 dollár kb 400ft a Deluxe [link] kiadás ami nálunk 3ezer ft akcióban.Úgy néz ki vannak még olcsó helyek

Fishing Sim World már csak ilyen
-
matex
aktív tag
Assassin's Creed Unity 400 Ft.
-
Dnalorr
tag
Sziasztok!
A Crash Bandicoot N.Sane Trilogy 6k-ért jó vétel szerintetek? Felnőtt fejjel is élvezhető? Emlékszem gyerekkorom egyik nagy kedvence volt, és nagyon mozgatja a fantáziám, hogy beruházzak rá :)
-
Helga0203
tag
Szivat ez a Gears 5!
Tavasszal már egyszer végig toltam, mondom most jöhet a friss dlc.
Letöltöttem újra a teljes játékot (kb 90 giga), na mondom akkor go, de nem, most le kell tölteni még 45 gigát... az én csóró falusi internetemmel ez megint egy nap lesz!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hooligan72
üzenetére
Ez egy árfigyelő oldal. Mindig azt írja ki így amelyik a legolcsóbb. És melyik a legolcsóbb régió most? Na?

-
hooligan72
csendes tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Jól látom hogy az oldal tetején 5 dollártól akár a játék+kiegészítők?
"Buy Fishing Sim World: Pro Tour + The Catch: Carp & Coarse cheap from 5 USD"
Meg is van nálunk miért 1600ft kb. -
RudY
addikt
válasz
Gsx-rr
üzenetére
World War Z és a Strange Brigade kifejezetten ajánlott csoportos hentelésre.

-
Gsx-rr
veterán
Sikerult 3 havert rabeszelni Xbox-ra.
Szeretnenk jatszani egyutt.
Van olyan jatek ahol multiban lehet campaign-t jatszani?
Valami fps Cod vagy Batefield?Meg barmelyik hentelos fps-ben olyan multi partyt osszehozni ahol csak ez a 4 amator van bent?
-
matex
aktív tag
Nem nagyon értem, hogy az Activision (vagy a Microsoft?) miért hagyta ki a Call of Duty sorozatot az idei BF és a karácsonyi akcióból. A sorozat alap és az akciós árait figyelembe véve nekem eléggé pénzéhes cégnek tűnik. A 4-5 éves játékai is szinte annyiba kerülnek alapáron, mint egy friss AAA megjelenés.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
hooligan72
üzenetére
Más régiókban sokkal többe kerül link
-
BigBear
senior tag
Sziasztok,
nem futott esetleg bele valaki? Goldban beszereztem a Saints Row Gat outot. A probléma az, hogy a gyerek konzoljára homeoltam, de az ő accountjával sehogy se megy a játék. Azaz elakadok, mert nem tudom letölteni az accountját. Gyanítok egy hibát mondjuk, de eddig sehol nem volt ilyen gond.
Azt mondja, hogy lépjek be az ő MS accountjával. Viszont a jelszót sehogy nem fogadja el, max 16 karaktert engedne, hát az övé egy kicsit hosszabb.... -
szemy94
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ez a trial verzió, ha lejár az aktuális előfizetés, felhasználható, vagy csak akkor, ha még soha nem volt GPU?
-
Byhurry87
csendes tag
Sziasztok, a nagy leárazásoknak köszönhetően alig tudok választani... A kiszemelt játékok közül a The outer world az ami főleg érdekelne, de nem tudom hogy meddig lesz a GP része. Ebben kérném a segítségeteket. Tudom hogy már régóta a pass része, de ez így is marad?
-
hooligan72
csendes tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Szerintem már ennyi az ára.Múltkor a Fishing Sim Collector Edition 825ft volt 1300ft-ról,1300ft is már jó ár volt érte alapjáték meg rakás dlc de még azt is leárazták ami már le volt

-
Gratula és Thx!
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Valószínűleg 10.600 akart lenni :)
-
Micsurin
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
...lassan tényleg kell csináljunk haverommal egy pirítós szimulátort ha ezekre ekkora ígény van, hogy n+1 fishing sim van.
-
dunc
nagyúr
-
l.skywalker
Topikgazda
Megint úgy néz ki el van árazva a Fishing Sim World, most a The Catch: Carp & Coarse-vel közös bundliban:
Fishing Sim World: Pro Tour + The Catch: Carp & Coarse1.600.- HUF
-
l.skywalker
Topikgazda
proper felajánlásában
Nyereményjáték
Nyeremény:
5 db 1 hónapos Xbox Game Pass (konzolokhoz) TRIAL kód
Xbox digitális kódJelentkezni lehet:
ITT
Jelentkezési határidő:
2020.12.24. Csütörtök 20:00
Jelentkezés feltétele:
A jelentkezőnek ezen posztot megelőzően legyen legalább 20 hozzászólása
az Xbox One vagy az Xbox Series X|S topikokban. -
csabamigo
aktív tag
válasz
hooligan72
üzenetére
Boxon a storeban találtam meg
Keresőbe beírod: black ops cold war és fent lesz egy ingyenes -
H1F0N1CS
tag
válasz
vackor1981
üzenetére
Hát nemtudom, SX-en teljesítménymodban se tartja az fps-t.
-
vackor1981
csendes tag
válasz
persil
üzenetére
Azért raktam fel a videót amit a másik Xbox Series csopiból van,ott már kitárgyalták.Az új patch már állítólag a beeséseket is kiküszöböli One X-en.Azért ez sok gamernek jó hír lehet.One X-ben van annyi szufla hogy egy ilyen komolyabb játék esetén is kihozzanak min 1080p/30fps szintet.Az meg már bőven vállalható.
-
persil
nagyúr
válasz
vackor1981
üzenetére
Igazabol meg volt a 30, csak nem stabilan, tobb helyen leesett huszon x-re es elofordultak komolyabb beszakadasok is, de utobbiak ritkan. 1.0.4-gyel javult mar latvanyosan, de kb ugyanaz maradt a helyzet, csak ritkabbak lettek a belassulasok. 05-ot nem tudom, most azota nem neztem meg.
De sosem volt az x-en jatszhatatlan.
-
Bogyi007
veterán
-
vackor1981
csendes tag
válasz
persil
üzenetére
Én az előző genről többek között a One X-ről beszéltem és ő arra válaszolt nekem,ezért gondoltam hogy azon nyomta ő is.A videó,meg tapasztalat alapján is tudom hogy One X-en nem volt 30fps csak a patch után..Series S/X a mostani új generáción amúgy sem volt akkora probléma az fps szám.30/60 meg volt.
-
Guitar14
senior tag
válasz
TaRka94
üzenetére
Sok minden írnak a neten erről.
Kérdés még, hogy egy játék menüjében is kettőt ugrál a joy? Próbáld ki egy két játékban is, hogy ezt csinálja ott is. Ha csinálja akkor valszeg a kontrollered analógja drift-el vagyis szerviz a megoldás rá. (valami fps játékban ezt tudod tesztelni, hogy megállsz egyhelyben és ha kicsit is mozog a karaktered valamelyik irányba, akkor ez a baja) -
persil
nagyúr
válasz
vackor1981
üzenetére
De wesder egyreszt series s-rol beszelt, nem pedig one x-rol, masreszt pedig wesder jatszott vele es a sajat tapasztalait irja le es nem egy youtube videobol informalodik.
-
S@c@
őstag
válasz
vackor1981
üzenetére
Na ennek örülök, 1.05-el már One X-en is játszható végre.
30fps nekem elég, ha még a gyalogosok bugot is kigyomlálták, már lehet megveszem lassan. -
dReFiX
senior tag
Török harmadunokatestvéreknek hol tudnék/ajánlott venni ajándék kártyát karácsonyra ? Köszönöm !
-
Micsurin
nagyúr
Play 24/7-en van még egy darab ME Andromeda 990-ért, szállítva 1980 ennyit nevetve megér, hogy ott legyen a gyűjteményben ha valakit érdekel.

-
hooligan72
csendes tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Gratulálok AMD Power kollégának.Bár ehhez a játékhoz kell egy kis nyelvtudás is 😃 -
HunChris
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Gratula!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
BigBear
senior tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönjük az újabb felajánlást!
-
Köszönjük a felajánlásokat!

Első ilyen játékom, lehet bejön a "kezdőké a szerencse" mondás.
-
agyhalottak
tag
Köszönjük ezt a sok nyeremény lehetőséget.
A Kart Racers most jó helyen lenne
-
Guitar14
senior tag
válasz
TaRka94
üzenetére
Normál kontrollerről beszélünk? Tehát nem az Elite-ről?
D-pad nál előfordul a kettő ugrás ha már koszos belül a kontakt. Azon csak a tisztítás segít ha szétszeded. (persze ha már nem garis) Ha a joy kettőt ugrik az egy jó kérdés olyat még nem láttam. Eddig nem volt ilyen jelenséged? Másik kontroller is ugrál kettőt a joy-al? -
sith7
félisten
Help
Dec.24 - ig ingyenes az új Cod multi, de én nem tudok belépni, csak a Purchase felirat van, mit csinálok rosszul ?
-
RudY
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Tudom, én is használom pár éve, hasznos kütyü.

-
Bogyi007
veterán
válasz
zsolti72837
üzenetére
Kissógort megkérdezem hogy esetleg eladja-e a sajátját. Igaz ő Szegeden lakik...
(#227818) csuvicsuva - Digitális Konzolvilágos Törzsvásárlói kártya
-
törölt tag
válasz
vackor1981
üzenetére
Sose volt 20-22. Nàlam legalàbbis stabil 30 volt. Autosave-nél volt egy kis röci, de az kit érdekel?
-
vackor1981
csendes tag
-
-
törölt tag
válasz
vackor1981
üzenetére
Series S-en Day1 óta jàtszható normàlisan, leszàmítva a bugokat, ami meg mindenhol van.
-
vackor1981
csendes tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
De ott kezdődtek a viták,mert berakott 2-3 érdekes cikket amiből vita kerekedett.A játékról meg azóta is csak az megy amit a megjelenés napjától tudja mindenki.Csak Series X-en volt elfogadható megjelenéstől,Series S-en meg One X-en is már tűrhető a patchek után.One/One S meg olyan amilyen.Arra tényleg kár volt kiadni de gondolom akkor One X-re se jött volna ki.
-
TaRka94
senior tag
Üdv
Olyan gondom van az egyik controllerrel, hogy dpaddal is meg joyyal is menüben 2t ugrik lefelé meg oldalra is. Firmware frissítést néztem, nincs rá. -
RudY
addikt
válasz
zsolti72837
üzenetére
Külföldről (amazon, ebay stb.) tudsz beszerezni utángyártottat, jó ideje nem készül már sajnos az eredeti.

-
malex3
csendes tag
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Ezt már olvastam máshol is, de nálam nem jött be... Nagyon idegesítő.
-
tom120514
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Van egy 4 napos hirdetés ha jól látom.
-
AxBattler
félisten
válasz
zsolti72837
üzenetére
Apróról.
-
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
azóta beletoltam pár órát még, sajna nálam is előjöttek bizonyos városrészben szaggatások, több crash is volt mikor kivágott dashboardra...

evvan, majd lesz jobb, addig is továbbra is jó játéknak tartom ezekkel együtt, nem tud kizökkenteni, kárpótol a hangulat ls a világ.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
l.skywalker
üzenetére
(1.05) Ránéztem, semmi lényegi változás, (DE) legalább nem fagytam ki.
Átvittem a Dex küldit. A crash még oké azt orvosolják, de nagyon nincs fps, azt szerintem nem fogják tudni.ratcache Lehet az én fps igényem túl érzékeny erre. Biztos, hogy nálad is darabos, csak nálad az belefér, nálam pedig már nem.
Szerk: Bocsánat a rinyálás miatt, de hatalmas csalódás a cucc.
Felszórtam apróra, ha elmegy jó, ha nem akkor, megy a dobozába vissza. -
zsolti72837
addikt

Ilyet jó áron akár használtan hol tudok beszerezni Budapest területéről?
-
malex3
csendes tag
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne, hogy amikor játékot telepítek a letöltés megáll és csak később indul újra. Eddig nem tapasztaltam, mi lehet ez? One X-ről van szó.
A net rendben van, wifin és kábelen is ugyan ezt csinálja...Köszönöm
-
kENNYkEEE
csendes tag
Köszi mindenkinek a felajánlásokat!
-
Luna73
tag
Igazi gyerek csemege felajánlások!
-
sith7
félisten
Tényleg lassan itt a karácsony
-
Indiant
addikt
Moderate NAT átalakítása [Open]-re.
-
zsolti72837
addikt
-
lasse001
őstag
Köszi a felajánlást.
-
úgy-úgy!

-
Boatesz
tag
Köszönjük a felajánlást!

-
Amarth
senior tag
Köszönjük!
-
Bizsu1st
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Köszönjük a felajánlásokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- World of Warships
- Konteó topic
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- BestBuy topik
- Asztrofotózás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hónap jótállás
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 27% - NZXT C1200 White 1200W 80 PLUS Gold ATX3.1 Tápegység!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jár a keksz.Semmi erőlködés,oltogttási szándék nem volt bennem,csak láttam hogy máshol is van jóárasítva igaz kicsit levesebb kiegészítővel.Oda is írtam ha figyeltél volna hogy nem ugyanaz a bővített kiadás.Argentínában én is tudom hogy működik a vásárlás nem is az volt a célom hogy ott vegye meg valaki,csak egy kis érdekesség,hogy előfordulhat máshol is kiugróan alacsony ár.Szerintem már kicsit túltolod ezt az egészet