- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
homerhamm #60064 üzenetére
Úgy fél éve kapják a kulcsokat sorra, most is ment ki sok early kulcs. Nem hiszem amúgy, hogy prioritás a koreaiaknak a konzol, ott kb mindenben a pc az elsődleges, még a droidos játékokat is pc-n tolják emulálva a streamerek is.
Konzolon max úgy tudnám elképzelni, hogy kapásból bill egér támogatás, ezt kényelmetlen kontrollerre megcsinálni (még a sims-et se értettem konzoloknál, hogy élvezhető azzal), annyi menü van, más végigtol egy hetet, mire kontrollerrel átszüttyögünk egy napot. Plusz itt, ha mész a bővített funkciókhoz a ruha ujját is kiválaszthatod, hogy milyen legyen, szóval nem csak felveszel egy pulcsit és kész. Ugyanígy egy széklábat stb, hogy milyennel akarod az alap darabot.(#60066) ρσгτσ: pont tegnap néztem, látványon kívül bejövős mindenre (amiatt, hogy modern, egy sima Heroes 3 se tetszett, nekem az 1 és a 2 a top, pixelesen, midivel).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged