Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
homerhamm #60064 üzenetére
Úgy fél éve kapják a kulcsokat sorra, most is ment ki sok early kulcs. Nem hiszem amúgy, hogy prioritás a koreaiaknak a konzol, ott kb mindenben a pc az elsődleges, még a droidos játékokat is pc-n tolják emulálva a streamerek is.
Konzolon max úgy tudnám elképzelni, hogy kapásból bill egér támogatás, ezt kényelmetlen kontrollerre megcsinálni (még a sims-et se értettem konzoloknál, hogy élvezhető azzal), annyi menü van, más végigtol egy hetet, mire kontrollerrel átszüttyögünk egy napot. Plusz itt, ha mész a bővített funkciókhoz a ruha ujját is kiválaszthatod, hogy milyen legyen, szóval nem csak felveszel egy pulcsit és kész. Ugyanígy egy széklábat stb, hogy milyennel akarod az alap darabot.(#60066) ρσгτσ: pont tegnap néztem, látványon kívül bejövős mindenre (amiatt, hogy modern, egy sima Heroes 3 se tetszett, nekem az 1 és a 2 a top, pixelesen, midivel).
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest