Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha rendes tuning garázsba viszed, akkor megcsinálják a papírokat is. Kb 15 éve hagytam abba, akkoriban nem is lehetett ilyen fekete fóliát rakni az a és b oszlop közötti ablakra. Úgy oldották meg sokan, hogy műszakin egyszerűen lehúzták, később meg raktak fel másikat. A rendőrök viszont nem igazán szerették.
Másik kérdés, hogy egyáltalán érdemes e ilyesmiben gondolkozni. Jól néz ki, az igaz, (bár ezen a képen elég igénytelenül van megoldva) de pl. Hollandiában elég sok a fekvőrendőr, és amikor utoljára voltam Magyarországon, ott sem sokkal voltak jobbak az utak. Egyszer odavered és cserés lesz, ami nem olcsó. Egyébként a küszöbre, első/hátsó lökősre régen papír sem kellett. Kormányhoz, nyomtáv szélesítőhöz, kipufogó rendszerhez, váltórendszerhez, alsó led világításhoz úgy emlékszem igen. De régen volt már, szóval a megfelelő topikban mindenképpen kérdezz rá. (egyébként ilyen tuningokra az autó árának többszörösét ellehet locsolni, jól gondold meg, hogy belevágsz e.)Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Steve1207
veterán
Nekem úgy rémlik, hogy ezt is át akarják alakítani törvényben szigorúbbá a mercis gázolás óta, mert azon is volt ilyen-olyan tuning. Nem tudom, hogy most mi az álláspont meg hol tartanak ezzel, de régen is eléggé szabályozva volt, pl egy fóliázás is, ha csak környező országokhoz viszonyítottuk.
.
-
addikt
Van itt olyan, aki képben van az autós optikai tuningokkal? Leginkább a törvényi részével. Műszaki, engedélykötelesség...stb.
Vagy inkább ugorjak át a megfelelő topikba?
Valami ehhez hasonló mértékű módosítás, csak inkább kicsit elegánsabb, mint sportosabb módon.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
-
Bogyi007
veterán
válasz Guitar14 #58893 üzenetére
Hát nálam a
majdnem.Amikor Albon kiment a pályáról meg is ijedtem...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
-
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
addikt
válasz icemad #58890 üzenetére
A tiéd.
Egyébként ők már drágábbak. Az Ignis nekem nagyon tetszene, ha kis autót keresnék, de az is 5.8 milliótól indul.
Viszont néztem a régi Swift modelleket, hogy miket hoztak ki belőle az emberek. Azért van pár egész szép optikai tuning.
Szerk.:
Na meg ott van a Kia Picanto is. Az is csinos darab.[ Szerkesztve ]
-
-
addikt
Ez a Mitsubishi Space Star most a legolcsóbb új autó?
Egész vagány kisautó.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
-
-
Bogyi007
veterán
Eddig nem ismertem egyáltalán, de kipróbálás után azt mondhatom hogy meglepően jól szól. Nekem a tenyeremben fér el és már a súlyából érződött hogy van benne cucc. Amikor megszólalt a tesztnek szánt
Moonlight Shadow a Groove Coveragetól eléggé meglepődött arcot vágtunk mindketten kissógival.Alza oldalán találtam magyar leírást - ott egyébként túl van árazva, 10500 és 12000 forint között látni az Árukereső oldalán.
A Soundbar is tökéletes. Eddig egy Logitech Z506-os szettet használtam a TCL 55C645 tévéhez, ami valljuk be azért kicsit komplikált volt használatilag - ez most jelentősen megváltozott és most derült ki igazán hogy az eddig tűrhetőnek vélt saját hangja a tévémnek milyen pocsék.
Driveclubbal és a Pataponnal próbáltam ki hogy miként szól és mennyi a késlekedés (Hdmi eArc csatlakozón keresztül kötöttem a tévéhez) és tetszett amit hallottam és nem tapasztaltam késlekedést sem.
-
Bogyi007
veterán
Csodás nap volt a tegnapi.
Auchan Kincseskosaras akcióban Szegeden ezt sikerült megkaparintanom:
TCL TS7010 Soundbar
Lexon Mino+L BT hangszóró66400 Ft helyett 26560 Forintért.
Én maximálisan elégedett vagyok. 🥰
-
addikt
válasz Steve1207 #58877 üzenetére
Van több fajta is. Kedvezmény is, kupon is. Sok közöttük elég gyatra... Alin is.
Ez úgy működött, hogy én válogattam össze a cuccokat, és amint elértem a 8000 forintot elkezdte számolni a végösszeget. Utána 4500 forintot kellett elérnem, hogy fizethető legyen az összes kosárba rakott tétel.
Ez nekem is 4671 forint volt:
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
Ez a kupon amúgy hogy működik? Nekem mindig kuponcsomagnak nevezi, az meg értelemszerűen többet jelentene (mint pl rendelésnél beváltható kuponokat, ami nem is biztos, hogy fedezi, pl százalékot ad vagy xy összeg használható fel csak, nem pedig egy fix elszórható az egészre), ha "csomag". Az ilyen pörgetős hülyeségnél meg olyan listákat adott be időlimittel, hogy azonnal költsek, aminek max a tizede volt az előzményeim alapján releváns.
.
-
addikt
Temu -n most vannak egész jó anyák napi akciók, illetve én kaptam 8000 forintos kupont is, ami 12500 forintnál használható fel. Hátha másnak is beadja...de lehet mindenkinek jár. Nem tudom.
Régi regisztrációra adta, tehát nem kell újat csinálni, ha már van.
-
homerhamm
addikt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
addikt
-
homerhamm
addikt
[ Szerkesztve ]
-
-
Bogyi007
veterán
Ez a "csodás" cég az Emag futárcége is.
Hát nem kedvelem őket maradjunk annyiban...
-
addikt
Most meg a Sameday nevű fantasztikus futárszolgálattal szívok...
Reggel jött az értesítés, hogy ma hozzák a Temu -s csomagot. 3x hívtam a futárt, de persze baszik felvenni vagy visszahívni. Nem jó a kaputelefon és szólni akartam neki, hogy hívjon már fel ha itt van...
Felhívtam a központot is, nagyjából 30-40 perc várakozás után sikerült beszélnem az ügyfélszolgálatossal. Mondtam neki mi újság, erre azt mondta a figura, hogy akkor ő sem tud mit tenni, mert ő is csak azt a számot tudná hívni.
Hát mondom pedig marha jó lenne, mert nem szeretném, ha két próbálkozás után visszamenne az előre kifizetett csomagom Kínába. Mondta, hogy akkor jelzi a központi logisztikára. Kíváncsi leszek, mert elvileg holnap lesz a második próba. Persze közben sikertelen lett a kézbesítés.
Egyébként azt is megtudtam, hogy a protokoll szerint 5 perccel előtte hívnia kellene azt, akihez megy. De hát a futárok ilyenek, általában nem nagyon szoktak telefonálgatni. Ezt az ügyfélszolgálatos mondta.
Ez aztán kva jó cég...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
Megrendeltem a kamerás verziót. Bár a kamerát nem biztos, hogy fogom használni, majd meglátjuk. Hosszított Opel Movano -ba rakom be, amin egyébként radar van, de rámpánál pontosabban lehet majd ráállni.
A kábel hossza biztos nem lesz elég, és toldalékkal nem tudom milyen lesz, de belül el tudom vezetni.
-
addikt
Remélem jó a link, mert ebbe nem álltam bele.
Temu - első rendelés - kedvezmény
Van pár dolog a felsorolásban. Pl. 3 kamerás menetrögzítő. Ehhez is új regisztráció kell, és ne legyen letöltve a Temu app.
Szerk.:
Mondjuk a cipő szerintem nem néz ki rosszul.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz icemad #58855 üzenetére
CarPlay és Android Auto csak az egyik funkciója. Bár szerintem az is tök jól kezelhető dolog, és még csak nem is a telefonod fog melegedni. Plusz annyira nem is kényelmes telefonon alkalmazások között váltani, mint ezen. Szerintem.
Emellett van telefontól függetlenül működő funkciója is. Pl médialejátszás, köthető hozzá tolatókamera is. De például kihangosítóként is funkcionál, az autó hangrendszerét használja hozzá.
Szerk.:
Illetve ehhez egyszerre két telefont is tudsz csatlakoztatni. Gyakorlatilag fel tudsz okosítani egy régebbi autót is. Ráadásul szerintem elég kedvező áron, és az autót sem kell hozzá bontani, mert nem kell beépíteni.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Steve1207
veterán
válasz Bogyi007 #58847 üzenetére
Pedig ugyanazt írod, amit írtam és pont annyi megy rajta, csak nem használtál semmit a tényleges tudásában, amit biztosítania kell(ene ezeknek az eszközöknek, ahova szánják őket). Van több cikk 5 évről, hogy mit és hogyan támogat streaming részre, ma is ez áll fenn, amit írtam. Egy alap 8 bites yt 4k 30-on már frame dropolni fog, attól hogy talán beesik az elfogadható kategóriába nálad indításkor, de nem felel meg a standardnek hosszútávon. Nyilván neked nem ez lesz a cél, de akik használták ezeket lassan egy évtizede nagyon gyorsan eldöntik a legtöbb box-os fórumon: teljes mértékben támogat xy-t avagy sem és le is van tudva.
Persze klassz, ha a célnak megfelel ennyire, nincs ezzel bajom, csak nem itt tart ez a szegmens se hardverileg, se támogatottságra.
(#58851) ρσгτσ: havernak van valami hasonló másodautóban szintén, javarészt az szokott max a gondja lenni ezeknek, hogy az android auto némely telóval csak vezetékesen megy. De ilyen gyári autós rendszereknél is előfordul, asszem valamelyik VW-t vette a vírus után és ott se ment csak vezetékkel több teló.
Ezt a szegmenst már olyan régóta gyártják amúgy, hogy nem hiszem, hogy az alap funkciókat ne látná el problémamentesen, amiket ráirkálnak Mondjuk úgy hasznosabb lehet, mint amennyi hiányossága lesz közben.[ Szerkesztve ]
.
-
homerhamm
addikt
-
addikt
Transformers Egy - magyar szinkronos előzetes #1
Maradhatott volna One, olyan hülyén hangzik.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz Steve1207 #58712 üzenetére
porto kollégának is szól az üzenet:
Tegnap megérkezett a Temus csomagom ezen az Androidos box társaságában (2/16 GB). Hát őszintén szólva SEMMIT sem tapasztaltam abból amit írtál.
A Youtube videók röccenés nélkül futnak akár 4K-ban is, maga a box rootolva van, és sok hasznos applikáció elő van telepítve rá. Többek között egy olyan áruház is ami apk telepítőket gyűjt össze és ez által elérhető a boxon a Skyshowtime és az HBO Max és működik is, a Netflixből Premium pad verziót lehetett felrakni az is rendben működött.
4K tévén próbáltam ki, de én majd a szülői házban egy Full Hd tévén fogom ezt használni. Ott legfőképpen a Direct One és DigiOnline appokat (utóbbit is sikerült rátenni - mondanom sem kell az is szépen működik gond nélkül)
Már csak ez miatt megérte rendelnem újra a Temuról de még ezek is érkeztek, ezeket még később fogom tesztelni.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Van ötletetek csempére rakható fürdőjátékra? Valami nagyobb, érdekesebb kellene, amivel később két gyerek is tud játszani.
Kisebb vagy normál méretűek most is vannak, de nagyobbat szeretnék.
-
homerhamm
addikt
Amúgy érdekel, a Playstationosok miért kapnak kérdést felajánlásnál?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Az LG OLED -en engem is elért a rózsaszín tinting. Egy-két hónapon belül szerintem elkezdem intézni a garanciális javítást. Pontosabban a panelcserét.
LG és Samsung között gondolkozva az emberek itthon általában az előbbit szokták ajánlani. Mert a Samsung garanciális ügyintézése sokszor tragédia.
Ugyanakkor az LG -nél hiába működik tök frankón és gyorsan a folyamat, a cserélt panelek is általában tintingesek. Szóval meglátjuk mi lesz ebből, de többen is írták, hogy az LG az első bejelentés után el akarta hajtani őket, mert szerintük ez a technológia velejárója.
Szóval érdekes egy helyzet, ha valaki OLED -et szeretne venni...
Van egy LG, akinek azért bőven akad probléma a paneljeivel. A support jó, csak mondjuk maga a felhasznált komponens nem az igazi. Aztán van a Samsung, akinek egyébként kva jó a QD OLED panelje, csak ott meg a szervizes támogatás szar. Bár hozzáteszem, hogy ott meg elég ritka a meghibásodás.
Aztán persze vannak a többiek, akik pont ezeket a paneleket használják. Vagy az LG -től, vagy a Samsung -tól veszik. Philips, Panasonic, Sony.
Szerk.:
Philips -nél kvra szeretik túlvezérelni a képet, aminek szerintem egyáltalán nem jó a végeredménye. Bár Vhiktor szerint az utóbbi év modelljeinél már nem volt ilyen, de én nem igazam bízom a márkában.Panasonic meg Sony mocskosul túlárazza a termékeit, és szerintem nem is éri meg azt a pluszt. Még akkor sem, ha például a Sony -nál a mozgásmegjelenítés javítása a legkevesebb anomáliával jár. Mondjuk nagyon nem is kell velük számolni, mert szerintem szépen lassan, pár év múlva úgyis eltűnnek a piacról. Kutyát nem érdekli már ez a két márka.
Aztán mennek a hírek, hogy valószínű a TCL rövidesen belép az OLED piacra. Ami persze tök jó hír, csak szerintem messze a legszarabb a szoftveres támogatása. Jókora bugokkal, problémákkal, amihez túrhatod a Telegram -on az FW -ket, hátha valamelyik kevésbé szar.
Szép új világ.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Mások miért nem gyártanak ilyet?
BEMUTATÓ: DACIA DUSTER – 2024.ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz icemad #58829 üzenetére
Nincs ültetve, csak kicsit csalóka a kép. Lökhárító nekem eléggé tejszínű. A kasztni egyébként lehet kapott anno fényezést, de a lökhárító akkor is nagyon furának tűnik.
Nekem volt olyan autóm, aminél gyárilag fehérre volt fújva a műanyag, de az 20 után se nézett ki így, pedig sosem állt garázsban. Második autó volt.
Aztán lehet az is, hogy ennyire sz@r a gyári festék.
Vannak hírhedt típusok is, aminél például a festék lepergése volt jellemző.
Szerk.:
Anno a 90 -es években nagyon tetszettek ezek, csak akkor még nem voltam elég idős a jogosítványhoz. Másik nagy kedvencem az MX5 volt.[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Ki lopott kitől? Bologna FC 1909 -AC Milan
-
Én arra tippelek, hogy a két műszakis képnél még ültetve volt az autó. Bár ezeken a képeken nem látszik annyira. Akkor meg elég egy fekvőrendőr, hogy odabaszd valahol az elejét vagy hátulját. Gondolom egy ilyen eset után került fel a fekete lökhárító, hogy legyen rajta valami. A legelső képen, amin szemből van, ott meg mintha emelve lenne rajta egy kicsit. Valószínűleg azért, hogy máskor ne szakadjon le... Drága dolog ez...
A szín meg millió dolog miatt lehet ilyen. Még az is lehet, hogy a színkód/anyag/festék azonos a gyárival. Csak a karosszéria nagy része kapott 20 év napfényt meg uv-t, kocsimosást, a frissen fújt meg nem. Ezt egyébként kurva nehéz belőni ilyen idős autónál. De én 15 éve nem nyúltam kocsihoz, szóval biztosan van nálam okosabb, aki megmondja, hogy mi a helyzet.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz homerhamm #58827 üzenetére
Fast and furious lázban voltam akkoriban.
Az első kocsim sokkal gyorsabb volt, egy Honda CRX. Persze könnyítve, átalakítva az is. 237km/h-nál már emelkedett az orra. Talán arról is van fényképem valahol. Feleségem őrzi ezeket. Engem mindig elszomorít, hogy már se időm, se energiám, se pénzem nincs ilyesmire, ezért nem is nézegetem ezeket a képeket. Fiaim is mondják, hogy minek adtam el, milyen jó lenne nekik pár év múlva. Mondom : persze, ne legyél már hülye, mint apád...
Hát na... Fiatalság, bolondság... Vagy mi.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
-
addikt
Úgy látom rendszám lekérdezése után, hogy pont nem az első, hanem a hátsó lett cserélve feketére.
De itt is eléggé eltér a szín. Gondolom az lehetséges, hogy a gyárilag színre fújt műanyag színe másképp változik, mint a féme fújt? Vagy lehet eleve mind a két lökhárító színre lett fújva utólag?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Jól sejtem, hogy ennek utólag lett színre fújva a lökhárítója? Mintha a szín is eltérne. Szerintem ennek még eredetileg fekete műanyag volt.
Vagy lehet volt ebből olyan verzió, aminél gyárilag színre voltak fújva a lökhárítók, csak az első egyben cserélve lett?
Szerk.:
Ez az 1.3 Club.[ Szerkesztve ]
-
addikt
"Nem borzoljuk tovább a kedélyeket, ideje, hogy hírt adjunk róla: már úton van a szerződés, vagyis idén kezdetét veszi a The Boys képregénysorozat magyar nyelvű kiadása!
2019 óta zakatol megállíthatatlanul az Amazon gyártásában készült The Boys sorozat, ám az alapjául szolgáló képregényt a hazai közönség mindeddig nem élvezhette magyarul. Ezt az űrt tervezzük betölteni sokak örömére, méghozzá a széria státuszához méltó kivitelben.
A teljes sorozat 6 kötetben fog megjelenni, oversized méretben, keményfedeles, védőborítós prémium kiadásban. Az első két kötet várhatóan még idén érkezni fog, több mint 700 meglehetősen explicit oldalon.:)
Aki pedig még nem tette, az alábbi linken előjegyezheti a kiadványt! (Az előjegyzőket elsőként értesítjük az előrendelés kezdetéről.)
https://szukits.com/the-boys-elojegyzes"
-
homerhamm
addikt
Láttátok a Vice City ihletű NyalóVilág 12 villát?
-
homerhamm
addikt
Monster Energy Supercross: (számozatlan rész)
Nekem eddig tökre bejön, én a 4-el játszottam FPD-n, ott valamiért sokkal rosszabb irányításra emlékeztem, a játék se néz ki rosszul 2017-hez képest.[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz icemad #58816 üzenetére
Ez ZSENIÁLIS!
(Jahhh és kölcsönzöm - nem lopott )
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
Megvettem a taxi szimulátort. Hát technikailag nincs toppon, de nem tudok más játékról Xboxon, ahol a szabályokat betartva kell vezetni. (mármint autóval.) Mondjuk az vicces, hogy a Teslát tankolni kell.
Ja, és ha már szimulátor, megvettem a Goat Simulator első részét is!
[ Szerkesztve ]
-
Ez most egy optikai illúzió lesz. Ha csak résnyire nyitod ki a szemed és úgy nézed a képet, akkor megjelenik Nicholas Cage a Con Airből. (hívőknek Jézus vagy John Wick, vallástól függően)
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
homerhamm
addikt
Ezt a képet épp reggelizés közbe láttam meg. Köszi gamestar.
-
Wesder
félisten
A fiatalember megnyomta a szobalányt, és a csengő ajtót nyitott.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Steve1207
veterán
Egy ilyennel azért elszöszölnék.
.
-
addikt
válasz icemad #58802 üzenetére
Gene Hackman se kutya...de hát öregszünk.
Egyébként nyilván a pár évvel ezelőtt készült fotókhoz képest szarul néz ki Delon, a tekintete is elég üres, de mint tudjuk nincs jó állapotban. Viszont a kortársai általában sokkal szarabbul néznek mi. Már amelyik megélte ezt a kort.
-
-
addikt
Friss kép Delon -ról...hát nem ismertem volna meg, de szerintem nem néz ki rosszul.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Ukrajnai háború
- Bestbuy játékok
- Windows 11
- Gitáros topic
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Stellar Blade
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest