Hirdetés
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
addikt
válasz Guitar14 #58197 üzenetére
Régen én is használtam ilyet, és őszintén...nem tudnám megmondani miért, de mindig zavart az a pöcök.
Emulátorból sem futnak jól? DOS -t már régóta nem használok. Anno azon kezdtem és bár szép időszak volt, de annyira nem sírom vissza. A Norton Commander már megváltás volt, de az igazi változást a Windows 3.x hozta el.
Írok majd róla mindenképp. Egyébként az analógok majdnem hogy dísznek vannak rajta, mert azt a korszakot hozza elő, illetve azt emulálja, amikor még nem igazán volt rá szükség. Szóval használható, de a dpad a lényeg.
Egyébként van rajta HDMI csatlakozó, így TV -re is lehet kötni. Ami valószínű nem lesz egy über frankó élmény, de retro -nál nem különleges dolog, ha valaki nem kisebb CRT -n használja. Illetve van BT is, így vezeték nélkül más kontrollereket is támogat az eszköz.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Guitar14
senior tag
Én nekem nagyon bejönnek, néha szoktam a trackpointot használni a touchpad helyett.
Az anyagminőségük és a robosztosságuk miatt szeretem őket, semmi sallang és csillogó fényes dizájnelem csak kőkemény funkcionalitás.
Warcraft II, Stronghold, Re-Volt, Lego Rock Raiders, NFS Porsche, Stunts és még pár DOS alatt futó játék.
Tehát főképp olyan játékokat amik vagy nincsenek retro konzolra vagy nem futnak jól, más verziók, nem jók kontrolleren.
szerk.: JA és van benne CD/DVD olvasó (ami hibátlan) és egyik gépembe sincs így amikor valamiért évente 1-2x kell olvasó végre nem kell céghez bevinni pendrivera másolni.Na majd mesélj az anbernicről, de nekem csak a formájával bajom, mint a switch joy-conokkal és a PSPvel, hogy hosszú ujjaim vannak és nagyon begörcsöl a tartástól és a kifordított küvelykujjaktól az analogon.
[ Szerkesztve ]
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
addikt
Szegény...
-
addikt
válasz koncsik #58193 üzenetére
Nemzetköziznek, de nekem még soha nem hozott árut. Lehet az egyik szállító bízta meg, mert nem volt kapacitása...nem tudom.
Express One -nál az utóbbi időben (néha) van logisztikai probléma. Így egy-két napos csúszás előfordul.
Lehet már ők is szállítanak. Nem tudom...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Fámafutár is hozhat Ali-s rendelést? Viberen írtak, hogy a gyujtoszallitas.hu (mondjuk ők fura ékezetekkel írták) partnerük csomagot küldött...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
addikt
válasz Guitar14 #58191 üzenetére
Én ezeket a piros pöckös gépeket nem szerettem. Mit akarsz majd rajtuk futtatni?
Elvileg holnap jön az Anbernic konzol, már nagyon várom. Ezt is az Express One hozza majd, mint Ali expressz szállításnál. Gondolom itt is úgy van, hogy vagy ők vagy az MPL hozza el.
#58190:
Zorin király cucc.[ Szerkesztve ]
-
Guitar14
senior tag
Na a jobb oldali az új érkező. (balra a már bevált 10 éves masinám)
IBM ThinkPad R51 a nagytesó, korához képest nagyon jó állapotban van
Pentium M 1.6 Ghz, Intel Extreme Graphics 2, 512 Mb Ram, 60GB HDD, 1024x768 TN TFT képernyő, 2 USB és még az akksi is elmegy töltés nélkól fél órát.
Windows 2000-et raktam rá és nagyon gyorsan dolgozik rajta HDD-hez képest.
Jó kis retro gép lesz belőle.[ Szerkesztve ]
Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
-
Prowler
senior tag
válasz Bogyi007 #58187 üzenetére
Én is most szereztem egy 7480 Latitude-ot 6. gen processzorral, de nem tervezek váltani mert csak műhely dolgokra lesz használva a gép. De amúgy Win11-et is fel lehet majd rá rakni mert a TPM 2.0 meg egyéb baromságokat ki lehet venni a telepítési követelmények közül. Driver támogatás az már más kérdés, de sztem a W10 driver menni fog W11en is.
Linuxxal se lenne bajom de a parancssoros telepítés meg a társai kikészített.Veremivadék Undorkutya
-
Bogyi007
veterán
válasz Prowler #58184 üzenetére
Ez a váltás elvileg engem is érinteni fog mivel 6. generációs Skylake procis a Lenovo X260 notim, de nem is izgulom túl nagyon a dolgot. Dual bootos a gép és a Lubuntu Linux legfrissebb stabil verziója is rajta vn. Ha nem lesz win10, akkor marad csak a Lubuntu oszt csá.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
negyven2
veterán
-
Prowler
senior tag
válasz Guitar14 #58183 üzenetére
Én használtam pár hónapig relatíve friss hardverrel, de még nem az igazi. Az UI szerintem egyszerűen rossz, valamint rosszabb a stabilitása is, ami laggolt és crashelt W11-en az hibátlan W10-en. Szerintem a W10 lesz az új W7 pár évig amíg muszáj nem lesz W11-re váltani.
Veremivadék Undorkutya
-
Guitar14
senior tag
A Win 11-el én még nem vagyok teljesen kibékülve, otthon még nincs, új céges gépen próbáltam ki egy kicsit, hogy mi hogyan változott. Kicsit kitekert lett nekem, start menü véleményem szerint elég bugyuta lett, Win10 menüvel még hamar megbarátkoztam az idejében, de a tálcán a vezérlőgombok abszolút rosszak, hogy semmi se elérhető egy kattintásssal. Gépházon ki se ismertem magam de a kedvencem a jobb egérgomb menüje, kijön egy szép Win11 tematikájú menü amiből csomó opció hiányzik, aztán rá kell nyomni a további tulajdonságokra (vagy mire) hogy kijöjjön a klasszikus korábbi windows-ok alatt ismert jobb klikk menü... nonszensz.
Csak az a bajom, hogy a Win 10 támogatása jövőre véget ér. Előbb utóbb muszáj leszek váltani de biztos nem fogom elsietni.Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Most láttam valamit, ami egész érdekesnek tűnik. Megint kaja...vagyis inkább fagyi szerű.
Fogod a szőlőszemeket és lefagyasztod. Aztán ha már megfagyott, beledobod egy turmixgépbe, és lime hozzáadása után ledarálod az egészet.
A végeredmény egy fagyi szerű cucc lesz, amit tölcsérbe vagy pohárba is bepakolhatsz. Állítólag nagyon finom és frissítő. De majd inkább megvárom, hogy normális szőlőt lehessen kapni.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Jah és tök jó, hogy vettem Win 11 Pro kulcsot, mert ehhez sem kellett...csak nem figyeltem. Hozzá járt, aktiválta magát. Csak fel kellett telepíteni.
Mindegy. Majd ha lesz nagy gép, akkor jól fog jönni. Az utóbbi időben úgyis annyi OS -t telepítettem, hogy már meg sem kottyan plusz 1 Windows és egyéb dolgok.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Guitar14 #58176 üzenetére
Én nem igazán vagyok monitor előtt ücsörgős típus. Meg aztán van itthon 2 jó TV is, szívesebben használom azokat. Így nálam evidens, hogy vezeték nélküli eszközöket használok. Csak egy jó vezeték nélküli egér kellene, mert billentyűzettel jobban állok...
Meg majd egy ClearType tuner -t kell hadrendbe állítani.
Kíváncsi vagyok rá, majd dobd be ide is a képet.
Szerk.:
Szerintem majd egy kártyát dobok bele, de még meglátom mennyire lesz rá igényem. Valószínű 256 gigán is bőven elférek.Egyik vezeték nélküli egerem meghalt, másikkal pedig nem vagyok elégedett.
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
-
Guitar14
senior tag
Ja vez nélküli perifériák okésak, vezetékesek már nem túl esztétikusak előről kivéve ha el van dugva a gép. Amúgy azzala HDD bővítőhellyel még simán elmenne mini otthoni tárhelyszervernek a kis fogyasztása miatt.
Én is bővítettem ma a PC-s parkomat, csak még dolgozok vele majd rakok ki képet.
-
homerhamm
addikt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
addikt
-
addikt
válasz Guitar14 #58171 üzenetére
Minden csatlakozót fotóztam, csak a kártyaolvasó lyuk maradt ki az oldalán.
Csak az elején van USB, ami nekem nem baj. Szépen elfér ott a vezeték nélküli billentyűzet+egér adapter.
Igaz, most a nappaliban van, de a hálóba vettem. Meg jól lehet hordozni is. Majd ha lesz nagyobb PC, akkor az megy a nappaliba. Lehet rajta dolgozni, felhőzni, és akár játszani is. Persze nem friss AAA játékokat, de az nem is baj.
Persze ennél több mindenre is lehetne használni, pl. filmezés miatt, de nálam nem az a cél.
-
Guitar14
senior tag
Szép darab, csak elől van rajta USB?
Egyébként nekem is tetszenek ezek, mondjuk Lenovo ThinkPad/Centre/Station b*zi vagyok úgyhogy én a ThinCentre tiny-t venném de egy fél évig használtam egy Thinkpadet dokkolóval mert feleslegesen etettem az áramot az asztali géppel ha semmit nem játszok PC-n. (ráadásul nagyon jó dolog a laptop dokkolóval, csak fogom lepattintom és az elsődleges gépem már hordozható is)
Viszont ahogy haverok hívtak pár játékba PC-n kellett újra az asztali és akkor meg az zavart, hogy minden cuccom két felé van szórva úgyhogy visszaköltöztem asztalira.
Emiatt nem preferálom sajnos az ilyeneket. :/
Neked ez mire lesz használva?Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv
-
addikt
Szereztem egy low budget, tényleg baromi alacsony fogyasztású mini PC -t. Ami egyébként egész pörgős gép, Win 11 Pro -val.
- 12. gen N100
- Intel UHD Graphics Gen12
- 8 giga LPDDR5 4800Mhz
- 256GB M.2 2280 NVME
+ SATA HDD/SSD bővítőhely[ Szerkesztve ]
-
addikt
Megérkezett.
Egész csinos darab. Keménytáblás.[ Szerkesztve ]
-
-
Bogyi007
veterán
válasz akooos #58162 üzenetére
Kaptam előtte egy Timo figurás üzenetet is.
Mondjuk ha igaz is ez csak tartalékos teló lesz mivel a Samsung A52s 5G telómat nem szándékozom lecserélni rá.Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
Milyen szép is a reggel amikor a Telekom applikáció ezzel fogad.
Konkrétan a T Phone PRO 5G (2023) készülékről van szó.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Még egy kis kaja. Erről még nem is hallottam eddig.
Chocolate-Covered Cucumbers Are The Refreshing Dessert You'd Never Expect
-
addikt
Kipróbáltam most egy új receptet. Egyszerű, de szerintem baromi finom. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a garnélát.
Serpenyőben sütött illatos garnéla
Fagyottat vettem, és nálam a mikró olvasztotta ki. A fűszerezés tényleg érzésre megy, de szerintem fokhagymából mehet bele 5 közepes gerezd is.
Ha fagyasztott és elősütött a garnéla, akkor nem kell neki 15 perc, mert meg fog keményedni és a fokhagymának sem túl jó. Nem szabad megvárni, hogy barnuljon. Én a hőfokot is visszavettem kb. a felére, miután belekerült a forró vajba a garnéla a páccal.
[ Szerkesztve ]
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #58152 üzenetére
Porto!
-
addikt
Ez a portugál liga Gyökeresen megváltozott.
-
Bogyi007
veterán
Mai zsákmány a Mórahalmi Kirakodóvásárról.
1000 forint volt a két játék.
-
addikt
-
homerhamm
addikt
-
-
addikt
Néhány OLED TV -re most megint lehet kuponozni az eMAG -nál. Bár ez már nagyjából heti rendszerességgel várható náluk.
Például a 42c3 is tök jó áron van. 314.490 -10%, ha mellé van téve valamilyen cucc a promóból.
Szerk.:
Plusz ugye még él a hétvégi villámakció is az LG -nél. Néhány modellre 15 százalékot adnak.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz S e t h #58140 üzenetére
Az látszik, hogy baromi gyors és valószínű közel 60 évesen sem állt le teljesen az edzésekkel. Oké, hogy egy egykori profi boxolóról van szó, és volt nem olyan régen meccse is, de én megemelem a kalapom előtte, ahogy kinéz és mozog. Még úgy is, ha ülő helyzetből már nem tud pillanatok alatt felpattanni.
Pontos szabályokat még nem tudjuk és azt sem, hogy milyen besorolást engedélyeznek a meccsnek, de valószínű ő sem "végtelen" számú menetre megy. Mert azt nem bírná.
Az, hogy mennyire komolytalan az egész (vagy sem) nem igazán tudjuk, és szerintem nem is nagyon fog kiderülni. Mert ilyen jellegű show meccseknél a részletek nem nagyon derülnek ki. Például hogy az egyik kiütheti -e a másikat.
Szerk.:
Van egyébként több videó is fent, de nyilván igen...mindegyik szándékosan rövid részletekre van vágva.[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Pár másodpercesre vágott titkok videók alapján elképzelésem sincs az eredményt illetően, viszont azt gondolom, hogy ennek a meccsnek nem szabadna létrejönnie.
A komolytalanságát mutatja, hogy a netflix mutatja be.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bogyi007
veterán
Új néz ki véget ért a jóvilág...
Az ősrégi Androidos Xbox Applikáció nem engedi a Store használatát - ergo vele már nem lehet az egzotikusabb országokban vásárolt játékok kódjait beváltani...
-
addikt
"Alienware made an ultrawide back in 2008: 49" 2280×900 w 0.02ms response times."
-
addikt
Néztem a Tyson tréningjeit....hát nagyon kemény még mindig, pedig közel már 60 éves. Iszonyat mit művel. Kíváncsi vagyok milyen lesz a meccs.
-
negyven2
veterán
-
mike1334
veterán
Xbox topik ~400 olvasatlan, xbox off topik ~160 olvasatlan, ps5 topik ~1000 olvasatlan...történt vmi lényeges az elmúlt 1-2 hétben, amiről lemaradtam, és érdemes visszaolvasni?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
addikt
-
addikt
-
Bogyi007
veterán
-
homerhamm
addikt
-
addikt
Samsung Galaxy Ring to launch in August with limited functionality
icemad:
Ez igen...szépen kiégett...ZX Spectrum - Commodore 64
-
-
addikt
-
Na ma arra keltem, hogy majdnem kigyulladt a lakás. Megszólalt a füstjelző. Nem találjátok ki mi füstölt el... A Quest 2, töltés közben. Ahogy elnézem nem egyedi eset. Szóval akinek van ilyen, az figyelje néha, hogy melegszik e vagy ilyesmi. Esetleg rakjon a közelbe egy füstérzékelőt. Remélem garanciában kezdenek vele valamit.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
homerhamm
addikt
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Geekbuying -nál pontosan hogy működik a szállítás? 10-20 napos szállítással jön a cuccom.
Ilyenkor van vámkezelési költség? Illetve ki szokta szállítani? Mert ugye Aliexpress -nél 13-16 napos szállításoknál vagy az MPL vagy az Express One, további költség pedig nincs.
Jelenleg itt tartok:
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Szeptembertől ingyenes lesz a jogosítvány a középiskolásoknak
zsolti72837:
Köszi.ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
-
addikt
Köszi mindenkinek. Nagy lesz a férfiuralom. Csodálkozom is, mert a környezetemben szinte csak lányok születnek. Férfi "bajtársak" irigyelnek is emiatt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Környezetvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ma fejezi be karrierjét a Windows 7
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest