Új hozzászólás Aktív témák
-
Az Nvidia pc gamepass akciót próbálta valaki? Meglevő gpu előfizetéshez hozzáadódik?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
addikt
-
addikt
Nah, ez már tényleg zsebkönyv méret.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
-
addikt
-
addikt
válasz Bogyi007 #59293 üzenetére
Rengeteg olyan hiba volt, amit ha tétmeccsen csinálnak egy erősebb csapat ellen, akkor beledöngölnek a földbe. Nem egy vagy két gólos, hanem megalázó vereséggel jövünk le a pályáról.
A szélső támadókat meg nem is értettem. Egy-két alkalomtól eltekintve nem nagyon hoztuk azt a játékot, amit szoktunk.
Állítólag a németek is kva szarul játszottak. Függetlenül attól, hogy gondolom most az ukránokat nem igazán akarták megalázni.
Szerk.:
Oké, hogy barátságos, de felkészülési mérkőzés is. Itt azért kellett volna brillírozni egy ír csapat ellen. Következő héten már itt az EB.[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Fordított előjellel bejött a tipped...
Édesf****m mi volt ez a végén????
Lacinak nem nagyon kell az EB-n játszani majd...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
addikt
-
addikt
-
addikt
Megérkezett a 6 db szőnyeg. Ennyiért tökre megérte.
Egy valamit elfelejtettem múltkor. Ha valaki szintén szeretne ilyet venni, akkor nézze meg, hogy milyen az alja. Nem mindegyik csúszásgátlós...
Én is majdnem vettem egy csúszásgátló nélkülit. Amikor a kosarat átnéztem, akkor vettem észre.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Kicsit átalakult a lista a csomagtartók mérete miatt. 300 alá nem szeretnék menni. 2 típus maradt:
- Grand Modus 305 liter
- Sandero 320 literEzek kb. 4 méter körül vannak, ami szerintem még mindig nem nagy.
Ha van valakinek megjegyzése, tapasztalata, vagy bármi más, akkor ne tartsa magában. Megbízhatóság, alacsony fenntartás, kis szervizigény, és kisebb méret mentén. 1 millió környékére beragadva.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
válasz Micsurin #59279 üzenetére
Ez csak szimplán bevétel. Nincs benne például az sem, amit külön be kellett fizetni a cégeknek az államkasszába. Akár utólag, visszamenőleg is.
Vagy az sem, amit környezetvédelem címen kellett befizetni a csomagolások után a forgalmazónak, amit persze kiterhelt a vásárlóra, mert nem akart csődbe menni. A korábbi költségek többszörösét. Rezsiről és egyéb költségekről nem is beszélve.
Szóval megjelent több 10 milliárdnyi kiadás is, ami korábban nem volt jelen.
Szerk.:
Persze az sem mindegy mennyi áruházzal, mekkora négyzetméteren és mekkora létszámmal csinálta ezt az adott kereskedő. Pl. az Auchan -nak 20+ üzlete van.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
Mostantól szabad a szex az X-en
Már ha eddig nem tűnt volna fel.
-
Bep
őstag
Na ez már hardcore simulator
[link] -
addikt
Idén lesz 30 éve, hogy bemutatták az utolsó Bud Spencer és Terence Hill filmet. Bunyó karácsonyig.
Egyébként most márciusban volt 72 éve, hogy először közös filmben szerepeltek. Csak akkor még nem a mára már klasszikussá vált felállásban. Vakáció a gengszterrel.
-
homerhamm
addikt
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #59272 üzenetére
Ja, a kispadra.
-
homerhamm
addikt
Hivatalosan is bejelentették, hogy Mbappé a következő 5 szezonba a Real Madrid játékosa lesz.
-
addikt
-
addikt
Fogadjunk nem tudod, hogyan született a Trabant!
Nem új, de érdekes cikk a Trabant -ról.[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
Jah meg voltunk a kisebbik gyerekkel oltáson, aztán visszafelé bementünk a PlusMarket -be. Ott meg 2 rongyért vettünk neki egy ilyet.
Kb. 25 centi hosszú, lendkerekes. Nem ezért mentünk, de imádja a tűzoltó-, mentő- és rendőrautókat is.
Nem járok oda, így nem is tudtam, hogy vannak náluk játékok. Érdemes körülnézni, ha valaki arra jár. Szerintem tök jól néz ki.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Steve1207 #59259 üzenetére
Én úgy voltam vele, hogy veszek egy távirányítós autót a gyereknek. 2 éves múlt, még soha nem volt neki. Legalább tanulgatja a kontrollerezést. Elsőre nem akartam drágát.
Aztán a kasszánál vettem észre, hogy Forza, meg GPU. Kicsit hulla vagyok, ez igaz...de hogy nem szúrtam ki egyből. Ez nem vicces, ha a szellemi képességeimet nézem.
-
addikt
Vezeték nélküli távirányítós autó a Tesco -ban 5990 forint Clubcard -dal.
Jár hozzá 30 nap GPU is. Azt írja próbaverziós kód, így lehet meglevő előfizetésre nem engedi beváltani. Nem tudom, még nem próbáltam.
Ez a két típus van belőle. A doboz oldalán látszik a másik.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Új autóértékesítési rendszer indul Magyarországon
Ezt pár hónapja nekem is mesélte már a flottakezelő az Opel kereskedésben.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
addikt
válasz Micsurin #59253 üzenetére
Jah akkor az tényleg nem jó.
Ez inkább "buta" autóba okosítónak jó. Nekem saját használatra azért nem jönne be, mert mindig ki-be kell pakolgatni az autóból. Például ha nyáron totálba süti a nap, szerintem annyira nem frankó. Pont úgy, mint más műszaki eszköznél.
Az jut róla eszembe, amikor régen cipelgettük a CD -s rádió előlapot. Így biztos nem törték fel miatta az autót. Utáltam azt is.
Van menetrögzítő kamerám is, ami egyébként tök hasznos dolog, de csak akkor viszem magammal, ha kicsit hosszabb útra megyünk. Tehát a napi munkába utazós dolgokra nem. Én annyira nem vagyok oda ezért cipelgetésért, pakolgatásért.
Szerencsére nekem saját autóba nem kell, de ha veszek egy plusz verdát, akkor abba biztos beépíthető lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
...CAN miatt nem opció. Akkor bukom a boardcomputer vezérelhetőségét ami a gyári fejegységről megy.
Ami meg van kínai típus specifikus androidos fej annak talán ha 15-20W-os végfokai vannak. Macskát dobálni kiváló.Megörültem mikor megláttam nálad aztán gyorsan le is konyult a mosoly.
Lehet az lesz a B verzió megveszem ezt GPS-nek és marad a régi kis Ipod 5 zenelejátszónak....
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Köszi eh banyek.
Akkor marad az Alis cucc 4x ennyiért, Temun nem találok olyat ami AUX out-os és bizalom gerjesztő is.Csak kb BT adapter + CarPlaynek kéne.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
-
addikt
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz icemad #59244 üzenetére
Ne dobja ki a pénzt.
Series S-en már élvezhető, sajnos tapasztalat.
edit.: a kieg azt hiszem ki sem jött már One-ra és PS4-re![ Szerkesztve ]
-
Sógorom agyal a Cyberpunk vételén one s-re. Játszható már vagy spóroljon legalább egy series s-re inkább?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
homerhamm
addikt
Kinn van Kispesten a Regamex.
-
homerhamm
addikt
LOOOOOOOL
-
csuvicsuva
addikt
-
Bogyi007
veterán
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
homerhamm
addikt
Közben a koncertnek is vége lett, szerencsére csak szitált, nem volt vészes.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Bogyi007 #59235 üzenetére
Én a kukoricáért annyira nem vagyok oda. Vagyis magában oké, például főzve vagy parázson készítve. De más kajákhoz adva nekem nem igazán jön be.
Szerk.:
Pizzán például nálam holtversenyben első helyen van a tiltólistán. Az ananász mellett.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz icemad #59232 üzenetére
Természetes!
De soká lesz az még ~24-28 közt államvizsga szóval legjobb esetben is utána fogok csak neki állni a dolgot szaglászni.
-
homerhamm
addikt
válasz csuvicsuva #59231 üzenetére
Gyálon voltak károk?
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz icemad #59096 üzenetére
Köszi
Végül V3 KE lett mert nagyon jókat írtak róla, plusz haver is rendelt ezt azt. Pont jól jött a kupon!ρσгτσ AUX kimenet van rajta? Úgy lenne poén ha erre CarPlay-el ez meg az autóra AUX-al.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz homerhamm #59227 üzenetére
Nyári félévben amikor a lokális események vannak túlsúlyban, lásd zápor, zivatar, akkor csak valószínűséget érdemes figyelembe venni.
Amikor van hogy az egyik utcában ömlik, a másikban süt a nap, akkor a két utcában lakó másként fogja értékelni az aznapi prognózist.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Bogyi007
veterán
válasz icemad #59217 üzenetére
Így a többiek is tudnak enni belőle - a kiszedett adagomba azért fog menni a Lidl féle Piri -Piri Chilis szószbol
-
-
Bogyi007
veterán
Sör + Tortilla Chips és mellé paradicsomos erős szósz már nálam is megvan, valamint 5-6 óra után állok neki chilis babot készíteni - chili nélkül.
Addig meg pótolni próbálom az itteni fórumos hozzászólások elolvasását.
-
addikt
válasz koncsik #59211 üzenetére
Jó kis gulyás tűzön. Jó étvágyat hozzá. Vagyis valószínű már megettétek, egészségetekre.
Felénk lesz egy bolgár, görög, szerb rendezvény. Csak hát este lesz..., így a gyerekek és az időjárás miatt kilőve. Pedig készültem rá, de számunkra elég rossz időpontban van.
Jó kaják, sörök...majd legközelebb.
-
MODERÁTOR
Tegnap este 3x játszottuk le (4:8, 2:9, 4:11)
Emiatt töltöttem le az EA FC24-et, jó mulatság volt (PS5), nyilván én szívtam az első 2-ben, aztán a fiatalabb verte meg a nagyobbat. Mindekettő megy meccsnéző buliba, én itthon leszek a csajokkal, megpróbálom őket a Challengers-re rávenni, abban van egy kis tenisz. azt hiszem. Meg Zendaya. Pedig Nole is este játszik RG-n, azt hiszem. Most megyünk babgulyást főzni esőben, meg qrv@ sok palacsintát enni, muhaha.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
addikt
Bekészítve estére a sör, a nachos csípős szósszal és a pacal.
-
homerhamm
addikt
Zivatarral indul a június.
-
-
addikt
-
homerhamm
addikt
-Mi a repulo nemetul? Nem tudom.
-Angolul? Angolul meg plane.Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Steve1207
veterán
WoT multiplayer: [link]
.
-
addikt
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung monitor
- Asus TUF GAMING F15 - I5-12500H + RTX 3050 4GB + 32GB RAM + 1TB NVME + Win11 - 2027.05.09 -ig GARIS
- 3x Lian Li ST120 fehér ventilátor + ARGB kábel, PWM elosztó!
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lian Li UNI FAN SL120 ventilátor szett + vezérlő, fekete