Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DPD tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- exLátóasszonyok & Táltosok topikja
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Oric, tegyed ki a rdr 2 megjelenést de mán ! 👺
-
M@no
tag
válasz l.skywalker #25797 üzenetére
Vagányan néz ki!
-
MasterMark
titán
válasz l.skywalker #25796 üzenetére
Hmm, tuti sok néző lenne.
szerk.: Wá, szuper lett, valamelyik SW meg Star Trek-esen is gondolkozom.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
l.skywalker
félisten
válasz MasterMark #25795 üzenetére
Szerintem arra gondol, hogy megérné közvetíteni az összerakást Mixer Create-n
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
sugarforce
addikt
válasz l.skywalker #25791 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MasterMark #25792 üzenetére
Na azt majd megneznem szivesen eloben ha megjon.
Live-Die-Respawn
-
haris
őstag
válasz l.skywalker #25789 üzenetére
Én épp tegnap akartam rendelni egyet a GearBestről, mert valami párszáz forintért van akciós, de előtte megnéztem egy youtube videót az összerakásról, és le is beszéltem magam róla.
-
l.skywalker
félisten
Nekem 1 éve pihen egy ilyen Millenium Falcon a fiókban félig összerakva. Mondjuk feleekkora de azok a kis miniatűr fém csatlakozók nem lettek a barátaim
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #25787 üzenetére
Igen az. En naivan azt hittem anno hogy egy kis szobrot kapunk. Kinyitom csomagot es latom h kis lemezek vannak benne.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MasterMark #25784 üzenetére
Ó a lemezes Guardian. Én elkezdtem, aztán ott rohad meg úgy döntöttem.
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
félisten
válasz MasterMark #25784 üzenetére
Olyan Falconom nekem is van
-
l.skywalker
félisten
-
l.skywalker
félisten
válasz MasterMark #25777 üzenetére
Azért azt remélem tudod értékelni, hogy rögtön az OFF topikba írta a dolgot!!!
-
törölt tag
válasz MasterMark #25777 üzenetére
há most mé ?
-
darnics
aktív tag
válasz MasterMark #25775 üzenetére
ez király! ősszekötni hogyan??egyik fele xbox a hdmi monitor a vga a pc de a pcböl a monitorba mit?hiszen csak egy bemenet van a monitoron.egyépként láttam olyan elostot ma az auchanba mert vettem olyan kábelt ami két vége dvi és van hozzá hdmi kimenet.de ugye nem jó és mivel van dvi vga átalakitom gondoltam ok de nem mert az átalakitó nem mai darab igy nem tudom rádugni mert a kis pöcök mellett még vannak tüskék a mostaniakba nincs.igy szopás újra.viszont olyan dvi átalakitó volt ami a dvi egyik fele és a másik nem vga hanem hdmi arra mit lehet kötni??gondolom xboxot nem.tv-t???ilyesmi??és ha veszek egy rendes tv-t kissebb méretüt??az nem jó??nehéz neten találni hdmi-s monitort ujjat meg nem akarok ha nem muszály?de a fa....sz kivan ugyhogy akkor vagy xbox kábel vagy új monitor lessz a vége mert kur.....a unom már!na szép naspot és bocsi ha bonyorult vagyok csak a hétvégém azzal tellik hogy elosztokat keresek és veszek szarságokat!
-
darnics
aktív tag
válasz sugarforce #25773 üzenetére
???????????????????????????????????????????????
-
darnics
aktív tag
válasz MasterMark #25771 üzenetére
Most voltsm media markba de nincs semmilyen kábel!hol lehet inyeneket szerezni?
-
MasterMark
titán
válasz darnics #25769 üzenetére
a lényeg.akkor delock hdmi/vga átalakitó vagy vga switch
Nincs vagy. A delock akkor kell ha a fenti kábelt nem tudnád használni.
A switch azért kell, hogy az egy szem monitor portodra, két kábelt tudj rádugni, és azok között váltogatni.
Értelmeznéd amit írok légyszíves? Esetleg olvasd el újra, ha elsőre nem sikerült, lehet úgy jobban összeáll.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
sugarforce
addikt
Ezt a kabelt hogy dugom be az xbox 360ba?? A 4k menni fog vele?kép link
[ Szerkesztve ]
-
darnics
aktív tag
válasz MasterMark #25767 üzenetére
ok rendben.nem is akarok.monitor a lényeg.akkor delock hdmi/vga átalakitó vagy vga switch.és akkor mit hova dugjak ha van átalakitom??minden marad gondom csak annyi hogy az átalakitóba bedugom a hdmt azxboxal.
-
MasterMark
titán
válasz darnics #25765 üzenetére
PC-be nem dugsz semmit amihez nincs megfelelő hardvered. Kimenetbe meg főleg ne dugjál másik kimenetet... Már ezredszer mondom el.
Most akkor jól értem a csodálatos fogalmazásodból, hogy csak egy hely van a monitoron VGA kábelnek? Ezt megoldni egy VGA switch-el lehet.
>>> LÉGYSZÍVES FELEJTSD EL, HOGY A PC-DBE BÁRMIT BELEDUGSZ. <<<
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
darnics
aktív tag
válasz MasterMark #25764 üzenetére
Monitoron csak egy kék vga van se a pc-n van kek vagy dbi meg hdmi is!
-
darnics
aktív tag
válasz MasterMark #25764 üzenetére
Xbox slim!de ne felejtsük el olyan átalakitó kell ami a pc minitor xbox is megy!most gépbe vagy monitorra dugjam!mert itt azt irta valaki monitorra!akkor odakéne valami vagy dughatom pc-be is hdm-in vagy inkább monitorra??
-
MasterMark
titán
válasz darnics #25762 üzenetére
Milyen box-od van? Régi FAT-hez és S-hez inkább az Xbox 360 VGA HD AV kábel-t ajánlanám, ezzel nem lesz input lagod, és a képet sem rontja.
Ha E-d van, akkor marad a konverter, de abból se gagyit vegyél mert input lag-os lesz, meg szar kép.
Switch Tax
-
darnics
aktív tag
válasz l.skywalker #25754 üzenetére
Kék vga!más nincs
-
sugarforce
addikt
válasz l.skywalker #25759 üzenetére
Type D
-
mdani01
aktív tag
-
Madoc
veterán
válasz MasterMark #25756 üzenetére
Usb 3?
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
sugarforce
addikt
válasz MasterMark #25756 üzenetére
Na mondjuk ez egy relative hasznos felhasznalasa az lpt portnak.
-
l.skywalker
félisten
válasz MasterMark #25753 üzenetére
Jogos.
#darnics: fényképezd le a monitor hátulján a csatlakozót. Ha ez nem megy, akkor írd le milyen színű (kék, fehér, fekete) vagy ha ez sem megy rajzold le.
-
MasterMark
titán
Egyébként nem tudom még mindig milyen csavaros van, mert az lehet BNC is ahogy már írták előttem, de egyáltalán nem biztos hogy VGA, simán lehet DVI is, és az is csavaros.
Switch Tax
-
l.skywalker
félisten
válasz darnics #25751 üzenetére
Igen, de két opció van, attól függően mit vásárolsz:
1. HDMI kábel használata esetén kell olyan csatlakozó amin VGA bementei oldal (female) és HDMI kimeneti oldal van (male)
2. VGA kábel esetén olyan kell, amiben a HDMI a bemeneti és a VGA kimenetiÉs azért 13ezret nem ér a dolog, inkább vegyél egy monitort amin van HDMI. Mi lett a tévével?
-
darnics
aktív tag
válasz l.skywalker #25750 üzenetére
és akkor elég lessz csak a hdmi és menni fog a box is meg a pc is ugye??
-
l.skywalker
félisten
válasz darnics #25747 üzenetére
Darnics bakker, mindig mosolyt csal az arcomra amikor megjelensz
És ahogy az előző kolléga írja neked egy HDMI-VGA átalakító kell. Mint pl. ez [link] csak van ennél olcsóbb is.
És üdv újra köztünk
-
sugarforce
addikt
válasz MasterMark #25744 üzenetére
Jaaaaa akkor kell hdmi-bnc atalakito ugye??
-
törölt tag
válasz MasterMark #25744 üzenetére
fúhuhuhu
-
törölt tag
a topic ma majdnem célba ért
-
sugarforce
addikt
válasz MasterMark #25739 üzenetére
és szivargyujtót lehet kötni a hdmi-re? Vagy előbb gyufával meg kell olvasztani a csatlakozó szélét?
-
darnics
aktív tag
válasz MasterMark #25735 üzenetére
akkor mit lehet hdmi kábellal rákötni ha más???
-
darnics
aktív tag
válasz MasterMark #25733 üzenetére
jó akkor kimenet de akkor az nem olyan mindt ha tv-re kötném??mindegy egy probát megér.az a baj a monitoron meg nincs semmilyen bemenet csak egy a szokásos amit ugye a pc-be dugunk a csavaros.hát köszi!
-
darnics
aktív tag
válasz MasterMark #25731 üzenetére
xboxot pc-hez.van a pc-n hdmi bemenet és ugy mindt a tv-re simán rákötni a pc-hez lehetséges??
-
darnics
aktív tag
üdv4 xbox 360-at összetudom kötni sima hdmi kábellal?pc-n van xboxon van ennyi elég?ha igen hogyan fog bejönni vagy hol keressem??szép napot!
-
törölt tag
válasz l.skywalker #25728 üzenetére
na ne kezdjük
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #25724 üzenetére
Van olyan aki nem szerezte meg be amikor ingyenes volt?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
félisten
PC-s verzióra!!!
Ma éjfélig 75% kedvezmény a The Crew-ra az Ubisoft Store-ban [link]
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz #81556480 #25718 üzenetére
Alap játék előrendeléséhez csak annyi jár, hogy egy nappal korábban kezdheted a nyílt bétát.
Sima csomagon túl van még a FighterZ Edition, ami 8 karaktert tesz azonnal elérhetővé, nem kell bajlódni a megnyitásukkal. Meg van az Ultimate edition ami a fenti 8 karakteren túl még ezeket adja:
• Anime Music Pack (11 songs from the Anime, available 3/1/18)
• Commentator Voice Pack (available 4/15/18)Alap csomag bőven elég mindenkinek szerintem.
Digitálisan Mexikói és Szingapúri store-ban a legolcsóbbak a cuccok: [link]
Lemezes itthon 18-21k között rendelhető elő. Gamertech-nél a legolcsóbb talán 18k-ért.
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
oric, látom te írtad a Dragon Ball FighterZ híreket.
nem tudod ( vagy akárki) hol lehet olcsón előrendelni? valami bónusz is jár az előrendeléshez..
-
sajtee
őstag
Kicsit meglepődtem, mert az árak gyakorlatilag megegyeznek a néhány évvel ezelőttiekkel, amennyire néztem.
-
l.skywalker
félisten
válasz sajtee #25713 üzenetére
Van olyan kívánságlistám amin olyan X360-as játékok vannak amik nem BC-sek. A gyerekeknek gyakran veszek, utoljára a Just Dance 2014-et - ugye ők Kinect-en tolják. Azelőtt magamnak a Sine Mora-t húztam be, azt már régen akartam, de az tény, hogy szinte csak akcióban vásárolok magamnak már. Csak ha valami olyan kijön a listákban ami még nem volt. De mint mindig csak és kizárólag digitálisan.
-
sajtee
őstag
Szoktatok még 360 játékokat venni?
Évek óta be sem kapcsoltam a gépet, nem tudom, van-e egyáltalán igény a meghirdetésükre. -
DaveHutt
őstag
válasz l.skywalker #25711 üzenetére
Elég pofátlan dolog volt a Blizzardtól úgy hátrahagyni a 360-as és a PS3-as verziókat.
-
DaveHutt
őstag
válasz l.skywalker #25709 üzenetére
Na azzal óvatosan. PC-n beleszaladt vagy 300 óra. Majd Xboxon tavaly muszály volt megvennem további 500 órára.
-
-
DaveHutt
őstag
válasz l.skywalker #25702 üzenetére
Ne is mondd. Sztem addig tart ez a nagy fogatkozás, amíg el nem éri a New Colossus az 5ks lélektani határt.
-
törölt tag
válasz sugarforce #25703 üzenetére
Én meg full kretén módjára csak GTA V-vel játszok 2013 óta. Első napos collectors edition vétel, majd PC, és most xbox one. Mindegyik bolti, új Néha néha elkalandozok bf1- vagy divisionozni pár órát, de életem egy már kimutatható részét Los Santosban töltöttem
És ennek ellenére leárazásokon én is összevásárolok ezt-azt amivel valószínűleg sose fogok játszani 10 percnél többet . Én amúgy úgy emlékszem hogy ez a Sleeping Dogs már volt ingyenes 360-ra, mert nekem is megvan. De pénzt nem adnék érte.
-
sugarforce
addikt
válasz l.skywalker #25700 üzenetére
Nekem 360ra es onera van osszesen 15-16 lemezes jatekom, a tobbi 250 az digitalis. Multkor a sleeping dogsot akartam megvenni, mikor belepek, latom, hogy owned...
Annyi sok "szart" osszevasaroltam mar, hogy tenyleg idogep kellene, hogy tudjak is jatszani veluk. Most is a the division miatt semmire nincs idom[ Szerkesztve ]
-
DaveHutt
őstag
válasz l.skywalker #25700 üzenetére
Megfogadtam, hogy idén nem veszek játékot. Erre mit kapok karácsonyra? Ghost Recon Wildlandset.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest