Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
válasz MunezXBK #19358 üzenetére
Tudom...Tudom...
Anno 32 éves nagyon szép csajszival ismerkedtem akinek még gyereke is volt de szingli .. Még a gyereket is bevállaltam volna nem kellett volna olyan sokat süllyednem a szellemi szintjére (4 éves volt ) de nem kellettem neki mert nem dolgozok, meg fiatal lettem volna hozzá, meg tudja a rák még miért nem.. Pedig mondtam neki,hogy ha ad egy eslyt még dolgozni is elmegyek.. De nem vett komolyan. Azthitte csak hülyítem meg megakarom csak dugni pedig pont ő volt az akire nem csak ugy tekintettem,hogy na ez is egy lesz aztán csá.. Hanem komolyan.. Na mindegy elmult,szep volt.
#19359) thEndeR: Szerintem ez jellem vagy kapcsolat kérdése... Ha valaki párja mellett félrehegeszt akkor nem igazi a kapcsolat.. De ez csak az én véleményem.. Én épp tegnap "vesztettem" el ez miatt egyet (mondjuk nem banom mert nem tetszett annyira) ,hogy én még élni akartam/akarok Ő meg rám akarta erőszakolni magát így leszartam és ő dobta be először a the endet..
[ Szerkesztve ]
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- itt sincs warez!
- Elektromos autók - motorok
- Sweet.tv - internetes TV
- Mesterséges intelligencia topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Androidos tablet topic
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest