-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz Tenager18 #15376 üzenetére
Pedig már feltalálták :
Knobber: ha szeretitek a fifa-t szerezd be a pes-t elég jó esetleg ha olyan a társaság egy ghost recon future soldier-t
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
dilipok
veterán
válasz Tenager18 #13040 üzenetére
azert ehhez nem kell megtanulni folyekonyan angolul... Hogy arrol mar ne is beszeljunk, hogy meg a hasznodra is vallhat valamikor, vagy nem?
(#13045): En pl. egyszer allitottam be a felbontast az elejen. Ezert nem is emlekszem, hogy mit ir. Gondolom mas sem naponta allitgatja, hogy tudja fejbol, mikor, mit kerdez. Azert ezt is figyelembe vehetned... Igazabol nem ertem a meltatlankodast
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Tenager18 #12909 üzenetére
Ez nem igaz. Külföldi tesztek alapján is elmondható, hogy kevesebbet fogyaszt, csökkent a mérete is, a hűtése is jobb mint az előző szériának. Sajnos az árazását elrontották, de szerintem egy két éven belül, a legtöbb slim-et ez váltja majd le.
(#12913) Tenager18
Sokan így voltak/vannak a Fat-Slim párosnál is. Sokak szerint a Fat még mindig jobban néz ki mint SLIM. Ezzel nincs gond, hisz ahány ember annyi vélemény.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Micsurin
nagyúr
válasz Tenager18 #5712 üzenetére
Hát remélem lesz szobros verzió is xboxra
Algotis: ha bejelentik nem csinálnának magukból hülyét....Max majd az AC VI (moder assasin's) lesz next genre
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
StLui
veterán
válasz Tenager18 #4158 üzenetére
Nos Salgocomp-nak hála most van komponens kábelem, mivel tönkrement a hdmi kimenetem. Viszont egy Samsung A656-os lcd tévén semmivel nem látom gyengébbnek a képet mint eddig volt hdmi kábellel.
Tehát akinek elromlott hdmi kimenet bátran próbálja meg a komponens kábelt ha van a tévén ilyen bemenete. Nekem szerencsém volt!
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
dilipok
veterán
válasz Tenager18 #2610 üzenetére
hol "hallottad"? amugy meg arra van a garancia. Fogalmam sincs milyen meghajto van a boxomban, de meg a 4+ eves fatom is tokeletesen mukodik. Es a slimmel sincs semmi bajom, sot, nem emlekszem, hogy csostul jartak volna az emberek a forumba, mert egy bizonyos jelzesu meghajto elromlott volna.
-
-
salgocomp
senior tag
válasz Tenager18 #2196 üzenetére
Igazából szerintem ezt csak szimpla poénnak szánta, nekem ez jött le belőle legalább is. Ezután kezdted el hangoztatni, hogy te pár száz forintért, illetve ingyen szerzel játékokat, és ezért utálnak itt téged. Nem utál senki, csak poén volt...
A megjelenésről pedig ennyit tudunk: Watch Dogs (PC, PS3, Xbox 360 – 2013.)
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Tenager18 #2192 üzenetére
Ha csak ebbe tudsz belekötni az legyen a legnagyobb probléma
Saját magadat járatod le ezzel a hozzáállással és szemlélettel ebben a topicban...a különbség kettőnk közt,hogy én pénzt adok a játékokért , talán van némi bele szólásom, a helyedben én meghúznám magam egy sarokban és csöndben maradnék....salgocomp: köszönöm , ennyit kellene a fiatalembernek megértenie
[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
válasz Tenager18 #1783 üzenetére
Nem kell hozzá erős gép PC-re, és PC-re ingyen volt sokáig, be is linkeltem ide, de rendkívül olcsón beszerezhető most is (nekem is van egy eladó potom 300Ft-ért Metro 2033 )
Nem az ingyenes kódot adom el, hanem egy packban kapottat....mivel az kaptam ingyen, meg a THQ houmbleboundle-ben is volt...)[ Szerkesztve ]
-
Algotis
addikt
-
raziel01
veterán
válasz Tenager18 #1723 üzenetére
Nekem szűz gépem van és csak használt játékokkal játszok és eskü nem gondolok egy csepp rosszat sem a warezosokról de a topicban már kezd idegesíteni egymás köpködése, mert csak generáljátok a sok hsz-t amit nekem meg el kell olvasnom. Úgyhogy nem ártana hanyagolni a flame keltést.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
De kinyílt a csipád.
Ilyen vastag arcbőrrel politikus leszel-e?"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Ryu77
aktív tag
Hidd el, sokan használnak eredeti cuccokat. Jómagamnak is van több ilyen játékom, filmem is de csak ami nagyon megéri az érte kiadott pénzt. Az MS is lehet jobban járna ha az embernek nem kellene választania a két út között mert én is vennék a boxra is eredetit de nem tehetem meg.
Szerk: Hanyagolom az ide írogatást mielőtt baj lesz.
Peace mindenkinek és jó játékot![ Szerkesztve ]
-
walakii
tag
válasz Tenager18 #1732 üzenetére
Nekem is az van többek között, de szomszéd szobában van egy teljesen eredeti is. Ezért nem értem miért mindent arra fognak rá, amikor az igazi problémák kb. negyedét okozzák a gányolások. Abban viszont egyet értek hogy ide nem warezzal kell járni, ugyanakkor senki nem is jött azzal. A kipattant "botrány" azon van, hogy sz*r a kontrollere ... Nekem is szar az eredeti gépen is, ez alap hiba nem a gány miatt van. Sokszor egyszerűbb rámondani hogy mókolt mint hogy valódi válasz hiányában csendben maradni. Részemről ennyi.
[ Szerkesztve ]
"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Tenager18 #1719 üzenetére
Igen szűz a gépem, és az is marad.
A fagyás akármitől lehet, nálam pl még csak nem is lemezhiba, mert Live-ról vettem a Metal Gear-t. A rangokkal nem foglalkozz, az csak azt jelenti ki mennyi ideje van itt, és hány hsz-e van. (kivéve persze a spéci rangokat)
(#1723) Tenager18
A legtöbb embernek gyári gépe van. Anélkül nagyon necces a multizás, és sok emberrel játszottam innen már multis játékokban. Nekik tuti hogy eredeti a gépük. Plusz senki nem szokott itt játékokról beszélni megjelenés előtt, hogy mégis milyen egyik másik pálya, mert akkor kapásból lebukna. (ok ha tesztelek az más. )
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
walakii
tag
válasz Tenager18 #1654 üzenetére
Ha megütődik az elemtartó/akksitartó környéke könnyen kikapcsolhat. Sőt nekem ha a kontroller bal sarkát megütöm kicsit erősebben akkor is ki tud kapcsolni. Ha van lehetőséged nézd meg más boxon is hogy csinálja-e, de biztosan fogja mert nem a gép a hibás.
Gebriel: a módosított gépnek ugyan mi köze van a kontrollerhez meséld már el... Olyan dolgokat állítotok rá aminek köze nincs hozzá.
[ Szerkesztve ]
"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Tenager18 #1556 üzenetére
Szerk.: Á, mindegy.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
dilipok
veterán
válasz Tenager18 #1556 üzenetére
akkor csak megsugom (ne vedd rossz neven), hogy innentol nagyon ne is kerdezz, mert a hibak 99%-a a babralas miatt lesz, vagy ha esetleg nem is, akkor sem fogunk tudni igazan segiteni, mert mint lathatod, az itt levok gepe "tiszta".
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz Tenager18 #1541 üzenetére
Mire használja? Asztali dísz? Sosem értettem az ilyen embereket! Van min.50.000Ft-ja egy konzolra + egy TV-je és a havi 1000Ft-os Live-ra meg nincs pénze. Mindezt úgy, hogy egy egy játék min. 3500-4000Ft.
Warez itt ugyebár nem téma de sok szempontból megértem azokat akik kihasználják a benne rejlő lehetőségeket viszont tartsák tiszteletben, hogy vannak emberek akik sok pénzt költenek el legális szórakozásukra és ezzel tartják fenn az egész iparág létezését, fejlődését.
-
Blaise
veterán
válasz Tenager18 #1541 üzenetére
Nyilván 100 emberből talán 1 ilyen van.
Ha szerencséd van havonta 200 Ft, ha nincs kb ~6-700 Ft, persze akkor egyben kell kiadni egész évre. Ha valaki zsebből kirakott 50 ezret egy boxra, meg van mellett egy tv/monitor, és vesz rá játékokat, akár használtan is, annak nem hiszem hogy gondot okoz egy doboz cigi vagy 2 sör ára havonta. Lehet itt keresni az önigazolást, de be kéne látni, hogy átlátszó az egész, valljátok be őszintén , hogy nem akartok a játékokért a szolgáltatásokért fizetni, ez sokkal tisztább, mint látszólagos kifogásokat keresni
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Tenager18 #1390 üzenetére
de utána már megint csuszok és kb mire meg lene majd 1-2 netalántán 3 év mulva a next gen adigra már talánpárhonapal késöbb jöne a mitudom én a xbox 1440 Nem tudom mért nem lehetne egy adot konzolt fejleszteni és nem mindig "ujjat" késziteni......
a gamestarbol mazsoláztam :
"A hírekből az derül ki 2014 Decemberében lesz a váltás de utána még 3-5 évig jönnek játékok az Xbox360-ra."[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz Tenager18 #1383 üzenetére
forog a jel korul 2 feny a kontrolleren.
Micsurin: megeri, csak hagyd mar abba pls... senki nem tud semmit az uj boxrol, meg azt sem mikor fog megjelenni. Es mar kaptal valaszt korabban a kerdesedre.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Dobozos, garanciális ASUS ROG Ally ex1 konzol+ dokkkoló+ táska! AkciÓÓ!
- Nintendo Switch Oled The Legend of Zelda TOTK Edition 64+256GB OFW+CFW RP2040 Picofly Tinfoil Hekate
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest