Hirdetés
-
LOGOUT.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Sajnos nálam sem jó a Live.
XBOX-ról ugyan be tudok jelentkezni, de nem engedi megvenni a Walking Deadet. Hozzá kellne adnom pontot, de nem megy.
PC-ről meg be sem enged jelentkezni.[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
Újra megy a Live, meg is tudtam vennii a Walking Deadeket
M az 1. rész ingyenes, a többi 200 pont -
kenand
veterán
Rockband 3 GOD 990 FT
Mivel warezről nem lehet szó, csak annyit jegyzek meg, hogy a Rockband DLC-k DRM freek.....
-
kenand
veterán
válasz redXIII #1305 üzenetére
SLIM gépbe is beteheted a vinyot, egyszerűen kiveszed a tokból és bedugod a SLIM-be (vagy veszel hozzá egy 1500 Ft-os műanyag tokot)
SLIM-nél a toknak csak támasztó funkciója van, tok nélkül is be lehet tenni, csak akkor nem szabad nagyon mozgatni a gépet és nehéz bepattintás után kivenni
Természetesen akkor SLIM-ből a 4 Gigás HDD nélküli változatot kell választani.
Transfer kábel csak akkor kell ha másik vinyóra át akarod menteni az adatokat.[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
2K akció a liveon.
GOD Borderlands, Bioshock1, Bioshock 2 egyaránt 990FtNálunk a Mafia II nem esett bele (külföldön az is 10 USD)
[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
válasz whitezo88 #1598 üzenetére
Nem a setamen kell megvenni a Steamhez a Bioshockot (bár karácsonykor 5 euro volt a kettő)
Amazonon sokáig a Steames Bioshock pack (1 és 2) 5 USD volt.
De volt jobb ajánlat is (mind steames) Borderlands1, Bioshock 1 és 2, Dukenukem full pack 10 USD volt, ráadásul kaptál egy 5 USD-s kupont amit januárban beválthattál. Pl így vettem Walking Deadet 12.5 USD helyett 7.5 USD ért.
Pl nézegesd ezt, itt mindig írják az aktuális akciókatMás, karácsony előtt írtam- most már nem látom, de kipróbáltuk.
uDraw tábla 7.50 Font volt a zavvin. Aranyos nyomásérzékeny rajztábla, jópofa rajzoktató programmal gyerekeknek. ha újra lenne annyiért érdemes rá beruházni[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
válasz Tenager18 #1783 üzenetére
Nem kell hozzá erős gép PC-re, és PC-re ingyen volt sokáig, be is linkeltem ide, de rendkívül olcsón beszerezhető most is (nekem is van egy eladó potom 300Ft-ért Metro 2033 )
Nem az ingyenes kódot adom el, hanem egy packban kapottat....mivel az kaptam ingyen, meg a THQ houmbleboundle-ben is volt...)[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
Ha jó zenére akartok ugrabugrálni, akkor ez most nagyon olcsó:
(Az XBOX 360 átlag árakhoz képest)The Black Eyed Peas Experience (Kinect)
Kuponnal (FIT10) 5.4 Font a zavvin.1000Ft-tal olcsóbb onnan a "doboztos", mint a Liveos GOD változat
[ Szerkesztve ]
-
kenand
veterán
válasz runner 125 #4594 üzenetére
A TV/monitor natív felbontására érdemes állítani, mivel az LCD-k jellemzője, hogy a natív felbontáson a legszebb a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest