- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: 10 év
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezárt az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xirtam
veterán
válasz
Goldwin #7147 üzenetére
Anno igen, 3 év sok idő. Sok minden történt azóta.
De rákereshetsz, saját üzletem volt Restart Shop néven, amikor felmondtam. Majd visszajöttem, mert beolvadt a cégem. Hozzáteszem Magyarország első hivatalos Gigabyte partnere volt a cégem. De ez régen volt. Fiatal voltam, igaz most is csak 21 vagyok. De nem csak arról van szó, hogy a KonzolVilág alkalmazottja vagyok. De ez mind mind lényegtelen, aki eddig játék miatt felkeresett nekik mindig segítettem, ezután is fogok.
Azért is mondtam, hogy ha valaki tudja milyen nehéz az én vagyok. A saját boltra ráment a családom, ház, autó. Minden. De megpróbáltam, és csak nyomni kell keményen tovább.
Elég sokan ismernek PH-ról, és szerencsére sokan adnak arra amit írok!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Wireless Controller - Carbon Black
- MSI Claw Játékkonzol + Tok! Intel Core Ultra 7 155H / 1TB SSD / 16 GB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Programozható Guitar Hero / Rock Band kontroller
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest