Aktív témák
-
ofive
csendes tag
válasz
D1Rect #48163 üzenetére
Köszönöm,meglett a kód.Lebaktattam Pécsre ismét.Pisti megoldotta.Harmadikra sikeredett Neki.Ő sem volt biztos a sikerében ahogy közben az arcát néztem.
Azt meg lehet oldani,hogy pl. a Forza 3-at felmásoljam a vinyóra,mert szinte állandóan pörgeti a lemezt.Kezdő vagyok,és előri is bocs az esetleges hülye kérdésekért.
-
ofive
csendes tag
válasz
D1Rect #48160 üzenetére
Egy telefont megejtettem.Akinél vettem,azzal beszéltem.Jó fej volt,annak ellenére,hogy zártak,megpróbálta megkeresni Pistit,akinél volt a Box a 3D-s tv-n.Azt mondta X,Y,X,Y amit beírt,de nem segített az sem,inkorrekt kódot ír rá.Holnap felhívnak,hogy mi van.Ha nem lesz jó a telefonos segítség,visszaviszem,és kiverem a dilit.140 km autózást az Ő hülyeségük miatt.
-
ofive
csendes tag
-
ofive
csendes tag
válasz
Djuree #48149 üzenetére
Bekapcsolom,és 3 perc múlva kér egy kódot,family timer címen,és semmit nem enged,csak ott tudnék még valamilyen időt adni neki,de nem tudom milyen kódot tett be valami vicces emberke.A vinyót leformáztam,de maradt minden.Nincs reset lehetőség a gépen?Alap beállításokra visszatenni?
-
ofive
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy Elit 360-at.Kint volt az üzletben egy 3d-s Tv-re kötve.Ezt mondta az eladó,azért van kicsomagolva.
Bekapcsolás után nem sokkal,valami Family Timer jön elő.Visszaszámol,és a nullánál találjam ki mit írt be valami vicces emberke.Hogy lehetne ezt kiiktatni,vagy mit tudok csinálni ilyenkor?
Előre is köszönöm a segítséget.
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Xbox Series X + 103 db játék a profilommal, Elite 2 controller
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest