Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mackósajt
senior tag
Igazából az apróneten találtam egy ilyen hirdetést.
eladó egy HIS EXCALIBUR X800Pro ICEQ2 256MB videókártya nem garanciális dobozában kitünő állapotban nincsenek hozzá cd- k
Mindezt 38 000 Ft-ért. Sajnos míg itt fontolgattam, valaki más megvette.
Pedig nem kevéssel volt alatta a futó enyhén horror áraknak.
Valóban, Cataystet használok. Ezek szerint ha veszek egy X800-at, akkor annyi, hogy leszedem a drivert, aztán újra felrakom az új kártya betétele után? Ez jól hangzik. -
jpisti
senior tag
A 9600series telepített driverét úgyis újra kell majd raknod (Windows beszól majd jól),
Ez nem biztos nekem az 5.11 Catalyst volt a gépemen, aztán jött az alábbi csere:
NF7-S-> ASRock DUAL SATA2; 2800+ BARTON-> 3700+ SanDiego; 9600XT-> FireGL v7100@X800XT és a második indításnál minden ment simán. Ez nem azt jelenti, hogy így jó lesz és nem kell piszkálni, csak azt akarom mondani, hogy nem biztoan lehet észrevenni az elavult a Driver-t.
Tök igazad van az OFF témában, de azért hagy legyek tisztában a lehetőségeimmel én. Te vennél egy másik tápot 10~15k-ért, mikor ami tönkrement az is csak 1 hónapos és még garis? Egyébként a mostani kölcsön kodegány szintén egy hetes darab.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Huawei P30 Pro 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Pedig nem kevéssel volt alatta a futó enyhén horror áraknak.