- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz
#81999360 #82737 üzenetére
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy top 1%-ban milyen jó a Highmountain Tauren SV hunter a hangyapicsányi extra Versality miatt, vagy hogy tizedmásodperccel hamarabb jön ki stunból egy ork. Olyan “apróságokra” gondoltam, mint például a blood elfek Arcane Torrentje, ami leszedi az absorbos pajzsokat a trashekről és megszakítja a castolásokat. Mythic+ alatt nagyon nem mindegy, amikor időre megy a clear és eleve nagy tömegekben mozognak a trashek például Underrotban. Vagy a taurenek Stompja, ami szintén elkábít n+1 veszélyesebb trasht, például a tickeket vagy a Golden Serpent addjait, azokat nem is szabad megölni. Vagy, hogy egy Forsaken tank egy helyben tudja tartani minden körülmények között Rezant, mert egy kattintással leveshi magáról a Terrifying Gaze-t.
Igen, a legtöbb kasztnak megvan a maga kitje, amivel ki lehet váltani 1-1 racialt és egy húsz fős raid alatt mondhatni mindegy is a diverzitás miatt, hogy ki mit hoz, de dungeon alatt már nem mindig biztos. 10-es Keystone-hoz valószínűleg már nem mindegy, de akinaddig eljut a csapatával, már van annyi játéktudása, hogy lehet mégsem. De például a mi guildünk úgy abszolválja a gearek húzását, hogy lehetőleg armor és fegyver típus szerint megyünk mythic dungeonöket, hogy drop esetén oda tudjuk adni annak, akinek kell. Ott már necces, amikor a plate groupban tele vagyunk melee kasztokkal, mert nem mindig lesz meg a szükséges kit 1-1 racial kiváltására. Leather groupnak a legkönnyebb, mert ott mindegy, hogy a monknak, DK-nak vagy druidnak esik-e valami. A raid groupban én vagyok az egyetlen mail armoros, szóval ja, én magamra vagyok utalva, eddig egy gyűrűt sikerült szorítani nekem
Mivel több fajjal nincs tapasztalatom, pláne alliance oldalon, ezért kérdeztem, hogy vannak-e ehhez hasonló hasznos racialok, amik nem csak statot vagy mailboxot adnak. (igen, itt csúnyán nézek a Nightborne disc papunkra, aki leállt Avatar of Sethralissnál begyűjteni az AH goldot
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- TP-LINK routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Trollok komolyan
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-10300H - 16GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest