Új hozzászólás Aktív témák

• Mister_X

nagyúr

válasz #81999360 #82737 üzenetére

Nem arra vagyok kíváncsi, hogy top 1%-ban milyen jó a Highmountain Tauren SV hunter a hangyapicsányi extra Versality miatt, vagy hogy tizedmásodperccel hamarabb jön ki stunból egy ork. Olyan “apróságokra” gondoltam, mint például a blood elfek Arcane Torrentje, ami leszedi az absorbos pajzsokat a trashekről és megszakítja a castolásokat. Mythic+ alatt nagyon nem mindegy, amikor időre megy a clear és eleve nagy tömegekben mozognak a trashek például Underrotban. Vagy a taurenek Stompja, ami szintén elkábít n+1 veszélyesebb trasht, például a tickeket vagy a Golden Serpent addjait, azokat nem is szabad megölni. Vagy, hogy egy Forsaken tank egy helyben tudja tartani minden körülmények között Rezant, mert egy kattintással leveshi magáról a Terrifying Gaze-t.

Igen, a legtöbb kasztnak megvan a maga kitje, amivel ki lehet váltani 1-1 racialt és egy húsz fős raid alatt mondhatni mindegy is a diverzitás miatt, hogy ki mit hoz, de dungeon alatt már nem mindig biztos. 10-es Keystone-hoz valószínűleg már nem mindegy, de akinaddig eljut a csapatával, már van annyi játéktudása, hogy lehet mégsem. De például a mi guildünk úgy abszolválja a gearek húzását, hogy lehetőleg armor és fegyver típus szerint megyünk mythic dungeonöket, hogy drop esetén oda tudjuk adni annak, akinek kell. Ott már necces, amikor a plate groupban tele vagyunk melee kasztokkal, mert nem mindig lesz meg a szükséges kit 1-1 racial kiváltására. Leather groupnak a legkönnyebb, mert ott mindegy, hogy a monknak, DK-nak vagy druidnak esik-e valami. A raid groupban én vagyok az egyetlen mail armoros, szóval ja, én magamra vagyok utalva, eddig egy gyűrűt sikerült szorítani nekem :N

Mivel több fajjal nincs tapasztalatom, pláne alliance oldalon, ezért kérdeztem, hogy vannak-e ehhez hasonló hasznos racialok, amik nem csak statot vagy mailboxot adnak. (igen, itt csúnyán nézek a Nightborne disc papunkra, aki leállt Avatar of Sethralissnál begyűjteni az AH goldot :D)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés