- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
miqlas
őstag
... engem a tudat zavarna, hogy eddig 120-as volt „nagyfiús”, most meg 60-as „tini” lett!
Komolyra fordítva a szót! Természetesen csak agyban zavaró a dolog, hiszen ha a játék-mechanikát is hozzáigazítják, simán élhetõ lenne a dolog, de engem akkor is zavarna, fõleg úgy, hogy tudom, hogy a jól hangzó 120-as szinttel is megoldható a dolog!
Ez a stat squish is kicsit túl lett tolva (szerintem), hiszen így bõven a WoD statok alá mentek, ahol még talán a Blizz „mesélõinek” az álmaiban sem léteztek az artifact fegyók!Persze sztori mesélés szintjén megmagyarázható az ekkora bukta is azzal, hogy feláldoztál magadból is némi életerõt, nem csak az artifact fegyvered buktad! Ehhez azonban az kellene, hogy egy új karakter WoD-ban fejlõdve elérhesse az ottani eredeti maximumot (párszázezres hp szint - ha jól emléxem), majd a Legion végén bukja az egészet ahhoz, hogy mehessen a BfA storyline-ba ...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Sorozatok
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest