- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #5900 üzenetére
32 meg eleg messze van 40-tol, szal ezen meg ne izgulj. En steal barokbol szedtem ossze 200G-t lvl 40-re. Igaz akkor meg volt hogy 16G-ert is elmengy egy 20-as csomag, most meg jo ha 10 fole megy az ara. Sokkal jobban oda kell figyelni mit mikor ad el az ember es nem szabad olcson eladni a dolgokat. Van hogy 2-3 nappal kesobb 2x annyiert el lehet adni valamit. Van hogy valami 70-es gondol egyet es felvasarolja az osszes vasat mert epp feljeszti a kovacsolast. 1x volt hogy valaki keresett sok bronzot. Mondom ugyis sok osszegyult, ravispelek. gondoltam 60 darabert kapok mondjuk 10G-t es akkor jo. De rakerdeztem mennyit adna erte. Erre mondja 20G. Hat vigyed persze, kapsz melle ajandek csokit is
Csakhat nekem sincs affinitasom allandoan azt nezni, hogy mi mennyibe kerul es mit eri meg eladni. Annyi penzem meg nincs hogy felvasarolgassak dolgokat aztan jo dragaert eladni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest