- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsako
őstag
válasz
smallmer #100920 üzenetére
Szia,
Még mindig pörög a wow, valószínűleg a legtöbbet játszott MMO az FF mellett. A grafika tökéletes egy MMO-hoz aminek az a célja, hogy kb. bármilyen gépen elfusson.
Mindig van értelme belekezdeni, én az előző kieggel kezdtem, azóta is megy nálam a játék napi szinten.A játék még mindig havidíjas. fél éves előfizu most akciósan 66euró, ~25ezer Ft.
Elsőre soknak tűnik, viszont ezért cserébe kapsz egy 99.99%ban online lévő szerverparkot(maximum a heti maintenance idejére szokott offline lenni, nincsenek random DC-k meg lehalt szerverek mint más játékoknál), heti frissítéseket(fixek, balance changek stb).Készülj fel, hogy elsőre valószínűleg nagyon sok információ lesz a játékban, rengeteg mindent lehet csinálni és nagyon elveszettnek fogod érezni magad. Viszont 2-3 hónap után amikor már érted a dolgokat, akkor nagyon fogod élvezni.
Ezt csak én szajkózom mindig, de ha nagyon jó vagy a játékban akkor tudsz boostolni, amiért elég jó gold jár(most a normál raid kipucolásáért kaptam 180k goldot 1 órára), amiből vehetsz előfizetést is. Kb. 2-3 óra boost árából összejön 1 havi előfizetés.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Canton CD 1 SC Aktiv-Subwoofer + 2db Canton CD 10 + Canton CD 20 center
- Pc rx7600 xt 16gb
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX2060 Super 8GB!
- Meta Quest 3 (128GB) VR szemüveg megannyi kiegészítővel - szinte új állapotban, garanciális
- Eladó GAMER konfig! I5-12400F 512GB SSD 1TB HDD 32GB DDR4 RTX3060 12GB!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest