- Peter Kiss: Cockpit
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Patrick76496 #4578 üzenetére
Az én babonám szerint, ha az egyik szakasztárson rajta van a randomfaktor, akkor olyan csatákba viszi a másikat ahol ez mindenkit sújtani fog.
Könnyű igazolni.. szakaszt oszlatni.... utána ált. mindkettőnek közepesen jól megy a játék.A "randomfaktor" legjobban arról ismerszik meg, hogy még az artyról is pattansz vagy mellé megy minden.
Volt olyanom, hogy 3 lövésem nem tálalt egy álló TD-t kb. 150m-ről. Nem mentem tovább hanem rálőtem még 3-at, ami mind főlé ment... ezt addig csináltam, míg az egyetlen artynak volt ideje becélozni és 2 lövéssel kinyírnia.
Egyszerűen nem hittem el, hogy ilyen van... az egész tárat kilőttem volna, hogy rájöjjek mennyire a negatív az a negatív randomfaktor.Az sem normális hogy mai napon 40+ csatával 85%-os a winrátám.
lesz ennek még böjtje...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest