Új hozzászólás Aktív témák

• Patrick76496

őstag

válasz Dobi 562 #4573 üzenetére

Gratula, csak így tovább!

Más: Fogalmam sincs mi történt ma. A hétvége folyamán (nekem Péntek és Vasárnap) semmi gond nem volt az ég világon, észre nem vettem az 5x-et. De ma még egy 56 és egy 57-es win rate-ű szakasztárssal sem bírunk értelmes kört menni, szánalom, ami megy. Folyamatosan dobál be rosszabbnál rosszabb pályákra... Sand River, Steppes, Lakeville, Fisherman's Bay, Port, sorolhatnám még... Utóbbi hármat mikor tervezi kivenni a WG? Egyszerűen játszhatatlanok. Legalább ki lehetne kapcsolni őket a menüben, mint a játékmódokat. Össze vissza ki vannak nyitva, 500 felől lőnek az emberre, azt sem tudja merre nézzen, nem lehet normális, biztonságos lőpozíciót találni. Egyszer, egyetlen egyszer berak az egyik kedvenc pályámra, Redshire-re, persze, hogy kifagy a gépem (remélem minél hamarabb megjavítják a laptopom), mire visszaérek, esélyem sincs eljutni a fontos kulcspozíciókhoz. Fogalmam sincs merre menjek T-54-el, egy magyar T30 elkezd oltogatni, ez is csak idegesíteni képes. Meghalok 350 sebzéssel, hiába mondom neki, hogy azzal a tankkal 1850 felett sebzek átlagban őt nem érdekli. Mindenkinek lehetnek rossz napjai, ez nekem most kifejezetten az. Az arty ma imád. Valószínű ok szopórollerra: 1.

2. arty-ra

Egyetlen értelmes kört sikerült menni, de még abban is lepattantam a lóri artyról és az WZ-131-ről. :W A T-44-ek természetesen golddal lövöldöztek.

Napi bajok OFF. Megyek is inkább a tesztre, jó játékot mindenkinek!

[ Szerkesztve ]

"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Új hozzászólás Aktív témák