Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
válasz
Gyuri27 #51045 üzenetére
Arról az egyéni küldetések is tehetnek. Én is csináltam olyant, hogy artymentes csatában maussal bementem középre mikor sokat kellett pattintani.
A lemmingezéssel semmit nem lehet kezdeni, a rosszul értelmezett és / vagy megvalósított csapat taktika miatt van. A kempelő lightok medek, meg olvastak valamit történetet védelmi vonalba beásott harckocsikról és ezt akarják modellezni, de nem jut el az agyukig, hogy ez nem szimulátor. Volt is rég az SG-n egy idősebb ürge akit már harmadszor basztak ki inaktivitás miatt mert minden csatájában red line snipert játszott. itt is vanA végső magyarázata mindent visz, szinte már eléri matyashun szakmai szinvonalát.
"Mert a harci startégia is támadókra és védekezőkre oszlik. Én legalább szemtől szemben védekezem, nem egy bokor mögül, ahol szívhatom a gyorsaságot."
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest