Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fsb1000

nagyúr

válasz robertkill #3132 üzenetére

Ebben a játékban rengeteg adat keletkezik, amelyek utólag visszanézhetőek és rendszerezhetőek.
    Szerintem sokan a játék részének tartjuk a statisztikai adatok nézegetését elemezgetését.
    Ezek a statisztikai adatok alapjai is a játékosok összehasonlításának, mert nem csak 1 csatában lehet győzni vagy jónak lenni, hanem folyamatosan is. A versenyszellem, vagy az epénisz hasonlítgatás természetes emberi jellemvonás.

Azt hiszem sokan nem csak az adott csata megnyerését tartjuk fontosnak, hanem hogy bizonyos mérce vagy szempont szerint az elithez vagy a legjobb játékosokhoz tartozzunk. És ehhez nem kell diegho szintű ultrának lenni, elég a TOP 10-be bekerülni vagy bizonyos tankokkal nagyot alkotni..

A WoT-ban nincsenek heckerek, sem csitterek. Számomra ez a legnagyobb előnye más közösségi játékokkal szemben.
    De... a játék rengeteg random faktorral számol, és sokunknak az a babonája, hogy ez a randomfaktor a WG által valamilyen szempontok alapján néha el van térítve. Ez lehet csodálkozás és bosszankodás tárgya is.
    Vagy el tudod fogadni vagy nem, de sok csata átlagában nincs jelentősége, kiegyenlítődik és a statisztikai adatok elég jól jellemzik mire képe egy játékos ebben a közegben.

Csodálkozás: Tegnap folyamatosan tudtam 5x-ezni. Randomban 80% winráta körül jártam, aztán elakadtam 2 tanknál, és kicsit lerontottam. De akkor is... ez sem normális.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés