Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jozefgucci1

addikt

válasz h1mpi #21334 üzenetére

Ha van rá lehetőséged akkor én visszavenném a helyedben . Tegnap 200 csata után kezdtem bele a 3. skill-be vele .Saját tierben egy kis gyilkológép ,de Tier8 ban is simán lehet vele alkotni .A második csíkra hajtok vele ,de elég kemény dió .

Amúgy utóbbi napokban nekem is több olyan eset volt , hogy adott tank pont E25 ellen egyszer csak eltűnt előlem . Tegnap El-halauf-on foglal az ellen megyek vissza resetelni és már a kör szélén tartok mikor még nem látom a körben a T29-et ,de ő már észrevett .Értem én , hogy RNG meg minden ,de azért ez nem a Starwars MMO ba@us :W

Megvettem az AT15 is sikerült mennem vele a második ágyuval három borzasztó kört .Jó tudom még alap ,de idegesítően lassú és minden belőtte szemből . Azt hittem kicsit pattogósabb lesz. Várok vele a csodára kihúzom fullosra aztán majd kiderül .

WTAuf.T9-es be még kell 2K xp ,de szerintem nem adom el mert annyira jó ez a td . Az WTE100 mennyire lesz jobb ettől ? Tudom táras löveg meg minden ,de ez most pontos is és viszonylag gyorsan is tölt már .

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés