Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dobi 562

    addikt

    Sziasztok!

    Hazajöttem külföldről szabira és mivel az idő rossz, az ismerősök meg család dolgoznak hét közben, ezért elkezdtem újra játszani (amíg itthon vagyok). Körülbelül 8 hónapot hagytam ki, egyszer beléptem kint laptopról, de azon annyira le kellett butítanom a grafikát, hogy inkább nem szenvedtem vele, nekem a WoT nagy képernyőn, jó minőségű grafikával adja az igazi élményt.

    Azt kell mondjam pár nap játék után, hogy szerintem pozitív irányban változott a játék. A laggolások megszűntek, illetve alig vannak (mikor márciusban játszottam vele, szinte nem volt lag mentes csata). Gördülékenyebben fut az egész. Tetszik a sok küldetés. Érdekes változások történtek a tech tree-kben is. Egyedül a lövéseket érzem néha borzasztó pontatlannak, nem tudom ez abból fakad-e, hogy rég játszottam és kiestem a rutinból vagy megpiszkálták a mechanizmust.

    Közben fel-felnézegettem a fórumra is, örülök, hogy a régi arcok közül még sokan itt vannak! Szeretem olvasgatni a beszélgetéseket, anno a fórumozást majd annyira élveztem mint a játékot. :D

    Oké, ennyi. Csak be akartam köszönni. Jó játékot mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés