Aktív témák

• vhw

addikt

válasz Mcray #8921 üzenetére

Nem azt a szót használnám, hogy "hülyeség", de aki nincs benne a témában az csak legfeljebb kipróbálja, élvezi amíg tudja és lelép, nem tartja ott semmi, nem tartja ott a rajongás, amiért mondjuk képes itt valaki a wotban neve-nincs VK tankokkal grindelni, hogy elérjen egy legendás nevű tankot. Szerintem annak a játéknak nincs/nem lesz akkora "megtartó ereje", gyorsabban fognak cserélődni az emberek... Bár fogalmam sincs milyen rajongóbázissal rendelkezik ez MW univerzum.

AlexWolf: nem a valósághűséggel van a probléma, én nem is ezt vetettem fel. A lényeg maga az ötlet, ahonnan származnak a tankok, a modelek. Ez az ami igazán magával ragad embereket. Másképp gondolsz olyan virtuális dolgokra, amiket össze tudsz kapcsolni a valósággal, mint a teljesen kitalált fantázia szüleményekre. (Pl. a GTA San Andreas is egyedi hangulatot adott (nekem legalábbis) a tudat, hogy a virtuális világot létező városokról mintázták, hogy felismerhettem létező élpületeket. Egyszerűen jó viszont látni létező dolgokat a virtuális térben, mert úgy gondolod "áá, ezt már láttam valahol, ismerem!")

Egy tank rajongó így van ezzel a játékkal, újra és újra ráismer a típusokra, ez élvezetes. Ez (is) tartja itt.

Aktív témák

Hirdetés