- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
Sajnos így van.... E100 a sor végén kullog, bár lehet a Maus-nál jobb.
Csak példaként: tegnap éjjel 2x is volt alkalmam IS7-el közelharcolni 1vs1 full HP ról.
Elsőnél minden találatom lepattant és az IS7 gyorsan kilőtt. A másiknál volt minden, arctámadás, beszorítás, stb, de a végén az IS7-nek maradt fél HP-ja.Pár hónappal ezelött az IS7-ről vitáztam valakivel és a statommal is alá tudtam támasztani, hogy IS7-ből 2x annyit löttem ki, mint más t10-ből, és 1vs1 nem jelentet gondot, szinte mindig E100 győzött. A helyzet megfordult.
Másik: Nem előröl, hanem hátulról gyújtanak be. Méghozzá duplán! A másodikat már nem tudom eloltani és vége. Batchat és 1390 volt az elkövető, mindkettő megkerült és úgy.
----
Volt még egy eset: IS7-et beszorította egy Maus-unk, mire odaértem már meghalt a maus, de az IS7 nem tudott kijönni. Valami bug is lehetett, mert a tornyát rám forgatta, de lőni nem tudott. Oldalról nem is látszott az IS7, így "fényképeztem" le:
Aktív témák
Hirdetés
- Egy óra, két rendszer
- Vezetékes FEJhallgatók
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Windows 10
- Spórolós topik
- Gitáros topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Aoc 1080p 75hz 27" GRÁTISZ ALZAERGO MONITORKAR!
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- ÚJ DLSS4 Gamer PC 14Gen i5 14400 / 16GB DDR4 / RTX 5060 8GB / 512GB NVME SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest