- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
virkir
veterán
ARL-44: Nem a töltési ideje a katasztrófa hanem a célzás. Az valami botrányosan lassú,érzésre van legalább 5 másodperc és ha ez nem lenne elég akkor ott van még, hogy imád teljesen beszűkült célkereszttel is a holdat lőni és minimum alatt sebezni.
Emlékeim szerint modulsérülésre annyira nem érzékeny és a legnagyobb motorral már elfogadható a mozgékonysága is.
Viszont a tier besorolása megint orbitális szívás. Én 10 körből 8-ban T9-10-es tankok ellen mentem az alsó negyedben.
Ha rosszindulatú lennék... de mint ismertek nem vagyok azmondanám hogy menj vele ne csak én szívjak. Bár már láttam olyan játékost akinek egészen tetszett de az nem én voltam.
AMX 13 F3 AM: A teszten kipróbáltam lényegében ugyan az mint a Hummel egyenesben kicsit gyorsabb de úgy fordul mint egy tankhajó és a helyben forgása is lomha.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest