- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
virkir
veterán
ARL-44: Nem a töltési ideje a katasztrófa hanem a célzás. Az valami botrányosan lassú,érzésre van legalább 5 másodperc és ha ez nem lenne elég akkor ott van még, hogy imád teljesen beszűkült célkereszttel is a holdat lőni és minimum alatt sebezni.
Emlékeim szerint modulsérülésre annyira nem érzékeny és a legnagyobb motorral már elfogadható a mozgékonysága is.
Viszont a tier besorolása megint orbitális szívás. Én 10 körből 8-ban T9-10-es tankok ellen mentem az alsó negyedben.
Ha rosszindulatú lennék... de mint ismertek nem vagyok azmondanám hogy menj vele ne csak én szívjak. Bár már láttam olyan játékost akinek egészen tetszett de az nem én voltam.
AMX 13 F3 AM: A teszten kipróbáltam lényegében ugyan az mint a Hummel egyenesben kicsit gyorsabb de úgy fordul mint egy tankhajó és a helyben forgása is lomha.
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Parfüm topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Z Fold 7 Újszerű állapot, hajlítható csúcstechnológia 12/512 GB Gyári garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest