Aktív témák

• KaLeun

senior tag

Azt hol taníthatják, hogy egy tdnek - akármi is történik a meccsen - nem szabad megmozdulnia? Még távolról sem követik a támadást, de egyáltalán nem is fejlődnek fel, csak állnak mint a stájer f@sz, ott ahol a csata elején lecövekeltek.

Veterán 10k+ csatás, akár lila effes emberek, top td-kkel, az Istennek se mozdulnak meg.
    Méltatlankodnak, csodálkoznak, felháborodnak, megdöbbennek... Miiiiiiicsoda, td-vel megmozdulni?! :U :F :Y Ez nem normális... Pff mindenki tudja, hogy a td-k nem mozognak, noob. Tehát egy td-vel vagyok?! Td-k csak védenek! Ez egy td!

Két példa:

Fisherman's Bay, egy másik meddel már az ellen bázisánál járunk, de az Object 704-ünk egy kisebb td társaságában még mindig az A1-ben... Felhívom a figyelmét, hogy a nehezek nem állnak valami jól és jó lenne ha segítene. Válasz: Tehát td-vel vagyok... :F Kilövésükig ott is maradtak.

El Halluf, épp kipucoltam (JT-vel vok) az A3-at és segítséget kérek a másik kettő td-től, mert már csak 5 perc van hátra. válasz: td-vel vagyunk! Számbeli fölényben (7 vs 3) vagyunk és egy Object 704 az egyedüli komoly ellenfél. Segítőim elhullanak, Object-nek már csak 1 lövést kellene, de vége a meccsnek... döntetlen... Amúgy ők közelebb voltak, mint én.

Aktív témák

Hirdetés