Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
Patrick76496 #41149 üzenetére
Én mindenképpen nekiállok majd, tetszenek a gépek már T7-es szinttől. Igen, a T10-es egy értelmetlen vas, de még így is jobb, mint a JagdE100, az angol legalább gyors, fordulékony, némi toronymozgása is van. A páncélzatuk viszont tényleg csak papíron jók, de meglátjuk, hogy kevesebb aranylőszer esetén mit mutatnak.
Majdnem visszavettem a T28Prot-ot és átmentem az amerikai fixtornyos ágra, de ezek után semmiképpen, mentem kb. 10 csatát T110E3-mal és nem igazán jött be, legalább látom, hogy nem kell nekem olyan. A T110E4 viszont nagyon bejött, marharépa voltam, hogy eladtam a T30-at...megéri kiszenvedni vele az E4-et, most már látom.
vhw: jó anyag, elmeroggyant volt, aki összerakta.
Djuree: egy seggel két lovon nehéz...
Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest