Hirdetés

Aktív témák

• hajnalbros

tag

Szijjasztok !
    Még új vagyok it a woton 1k csatával karácsony óta,... de ez 1 szórakoztató és de idegtépő játék.
    Én mint tankimádó esmerem őket, gondoltam nyomok kettőt oszt a Tigrissel lepuffogatok pár Sherman tankot mint a 2.Vhban. Lett Tigris , nem jöttek a Shermanok, csak kibeba**ott erős prototípusokkal (T28Prot) kell összemérjem erőmet amik valójában menni sem tuttak meg talán ha 2 készült belőlük. Nem írom le a játékot mer jó , szórakoztató... de nem ártana 1 HC mod bele mint a Battlefieldbe, vagy 1 WWII mod korhűen. 10 Sherman VS 2 Tiger... 1 lövés 1 tank mer má kivagyok a sok lepattanótól, ami 1 Tigris VS KV1 vagy Tigris VS Sherman csatában nem kellene, hogy jellemző legyen márha vn némi valós alapja gémnek.(régi katonanaplók alapján a Tigrisekkel röhögve lőtték sz**rá az idétlen tornyú KV-2-eseket) Bár megértem ez nem VV2-s játék. Mer ha az lenne nemigen lenne a franciáknak értelmes tankjuk hiszen a németek a PZ3 és Pz4-ekkel gyorsan átgázoltak rajtuk(VV2ben). Nem tom hogy vagytok vele de fel tud ba**ni ez néha. Nem mondom van sikerélmény is de sztem 1-2 tank le van írva...
    Na mindegy felhúztam magam. Tudom sokan azt mondják erre menjé LEGOzni. De tennap is a Historyn az amerikás öreg csóka azt mondta, mikor mellátak 1 Király Tigrist reszketettt az egész század.... Itt meg 1 lepuffantják mint a verebet szoktam...
    nah mindegy Jóccaka!

Ha jó tippetket tudtok adni német tankokhoz szívesen fogadom.

üDv!

Aktív témák