Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
grex4
aktív tag
helló.
Új vagyok még a játékban és lenne egy olyan kérésem hogy ajánljatok már nekem olyan ágat a játékban ami jó és élvezet játszani rajta.
Szovjet vonalon megyek és az A-20as tank egy rakás szerencsétlenség, a T-28as hibátlan de akkora mint egy busz és közepes tankhoz méltatlan a páncélja. KV-1-et most szereztem meg de rémálom a lassúsága. 6perc elérni vele a célhoz és szanaszét kapják addigra. Tudom én vagyok a béna, olvasgattam rengeteget már, youtube videókat is néztem meg FAQ-okat de semmi más nincs bennük csak az elmélet, amúgy meg régi leírás mind. Nekem az tűnt fel a játékban hogy annyira kivan egyensúlyozva minden oldal minden tankja és csata tier beosztása hogy egyik tankkal sem élvezet játszani. Vagy pöpec és 4 szinttel magasabb tankokkal rak össze vagy egy rakás szerencsétlenség viszont akkor jó tier-be oszt be. Azt látom hogy a történelmi hűsége 0 és akármelyik tankot is nézem ki magamnak, az éveken át tartó nerfelés miatt kizárt hogy jó tank lesz. Tudom hogy nincs tökéletes tank de jólenne nagy látótáv, tierhez méltó páncél, valami sebesség a löveget már meg sem említem inkább. Szóval egy jó kis ág kell valamely nemzeten belül. köszönöm előre is ha létezik ilyen.
Aktív témák
- Mini PC
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Banggood
- The Crew sorozat
- További aktív témák...
- Acer Aspire 3 15.6" A315-23-A8DS - AMD 3020e, 8 GB RAM, 128 GB SSD, Win 11 Pro
- MiVue C595WD első és hátsó autós kamera
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Gamer PC i5 10th /ROG STRIX GTX 1070 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 1TB SSD 32GB DDR4 RTX3070 8GB!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest