Hirdetés

Aktív témák

• grex4

aktív tag

helló.

Új vagyok még a játékban és lenne egy olyan kérésem hogy ajánljatok már nekem olyan ágat a játékban ami jó és élvezet játszani rajta.

Szovjet vonalon megyek és az A-20as tank egy rakás szerencsétlenség, a T-28as hibátlan de akkora mint egy busz és közepes tankhoz méltatlan a páncélja. KV-1-et most szereztem meg de rémálom a lassúsága. 6perc elérni vele a célhoz és szanaszét kapják addigra. Tudom én vagyok a béna, olvasgattam rengeteget már, youtube videókat is néztem meg FAQ-okat de semmi más nincs bennük csak az elmélet, amúgy meg régi leírás mind. Nekem az tűnt fel a játékban hogy annyira kivan egyensúlyozva minden oldal minden tankja és csata tier beosztása hogy egyik tankkal sem élvezet játszani. Vagy pöpec és 4 szinttel magasabb tankokkal rak össze vagy egy rakás szerencsétlenség viszont akkor jó tier-be oszt be. Azt látom hogy a történelmi hűsége 0 és akármelyik tankot is nézem ki magamnak, az éveken át tartó nerfelés miatt kizárt hogy jó tank lesz. Tudom hogy nincs tökéletes tank de jólenne nagy látótáv, tierhez méltó páncél, valami sebesség a löveget már meg sem említem inkább. Szóval egy jó kis ág kell valamely nemzeten belül. köszönöm előre is ha létezik ilyen.

Aktív témák