Hirdetés

Aktív témák

• Mcray

senior tag

Elnézést srácok, de nekem ez a hétvége katasztrófa volt. Kb 4-en kerestetek, hogy menjek veletek, de vagy épp akkora fax volt a számban, hogy idegből léptem ki a játékból vagy épp zsinorban a 4.-et nyertem két haverral és nem akartam otthagyni őket.

Összességében kb 50%-ra jött ki a hétvége vagyis a statom esett. Néhány példa:
    -Pershing: 6 bukott csata (volt közte 2800 sebzéses is...) egy nyert csatára...
    T29: Kb 6 bukott csata egy nyert csatára...
    T32: Kb 5 bukott csata, max kettőt nyert csatára...
    És ez így ment szinte minden tankommal...

...míg a Tigrist elő nem szedtem: Tigrissel 70-90%-át megnyertem a csatáknak. Nem egy csatában 90 000 credit fölött hozott. A bukott csaták is hoztak 60-70 000 creditet. Iszonyat jól ment a Tigrissel, de csak vele...

Aki szív a Tigrissel: NE szembe legyetek az ellenféllel, hanem kicsit átlósan (Nem teljesen 45 fokban csak úgy 20-30 fokban). Így képes bármit lepattintani, ha az ellenfél:
    A) Hülye (Hülyéből most állati sok volt hétvégén)
    B) Okos, de messziről adott le lövést, és nem pont oda ment, ahová akarta.

T25 AT. Véletlen nem volt rajta a nagy motor, mert átraktam a Pershingre és csodálkoztam, hogy iszonyat lomha és csomó lövést azért kaptam be mert nem bírtam fedezékbe húzódni, de még így is tökéletes párost alkottünk egy Arty-val akivel ketten szétszedtünk vagy 6db 8-as tankot :)

Aktív témák