Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
krisss93
üzenetére
En megmondom oszinten, alapjaba veve elveztem a vitakat, kiveve mikor nagyon elfajultak a dolgok

r1E3S3E7T : emma' dofi

Errol jut eszembe : fel lehetne kerni itt egyeseket, hogy csinaljunk egy kis gyakorlo csatat ? Nem artana az embernek meg tobb gyenge ponttal megismerkedni...Meg nem ismerem sok tank gyenge pontjat, azert erdekelne a dolog...Azt a csiricsare tankfestos dolgot pedig csalasnak tartom...
jozefgucci1 : oke, akkor beruhazok ra, mondjuk, irtam milyen aron...de nem sietem el, ugyanis a T20-al meg ossze kell szedjek vagy 20-25% tapasztalatot ahhoz, hogy 100%osan menjen a legenyseg a Pershingbe...
Amugy ha neked van tuzered, es neha raersz, mehetnenk par kort, amikor T9-es csataba megyek...Epp az elobb fejtettem ki, hogy az E50-em felderitonek van kialakitva...Maskepp nem tudok TP-t osszeszedni a 200az atutesu 240et sebzo loveggel.Amugy is nagyon reg nem jatszodtunk, es akkor is csak par kort...
Aktív témák
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest