- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Szépen lassan leírom a dolgokat az elejétől fogva, de nem egybe, majd valaki összeszedheti és egyberakhatja.
Az első és legfontosabb dolog szerintem, hogy ez egy tankos játék, legjobban szerintem a tankokkal lehet élvezni, ezért tőlem TD és Arty ajánlást nem fogtok látni.
Nos, ha én most kezdeném egy új accounton, akkor az biztos, hogy egyszerre 2 ágat húznék, de 1 nemzeten belül. Most biztos jönne a kérdés, hogy miért nem 2 nemzetet? Azért, mert így lehet a leggyorsabban haladni az átfedések miatt és mivel szerintem a játék maga tier8-tól lesz igazán izgalmas és élvezetes, ezért az legyen a cél, hogy minél előbb egy elit tier8 tankot érjünk el, azzal már minden csatába bele lehet szólni. Az is biztos, hogy egy med és egy heavy ágat húznék egyszerre, mert mindkettőnek megvannak a szépségei. Említettem az átfedéseket, pl ha orosz ágon akarunk haladni, kihúzunk fullosra egy T-34-85öt, ami tier6 med, ez után, ha bármelyik orosz heavy ágon felmegyünk tier7-be már ott lesz a D10T löveg, így azt tehetjük is a KV-3 illetve IS tankokra, ez főleg az IS-nél fontos, mert azon kénytelenek lennénk a stock löveget használni, ami nem túl acélos. Ugyanez a helyzet az amerikai vonalon is. Tegyük fel mindkét ág érdekel minket, induljunk el az M4 vonalán, menjünk fel az E2-ig, onnan át az M6-ra, ha kifejlesszük a 90mm-es löveget rajta, az már jó a T20ra is. A legjobban a német ágon lehet nyerészkedni, mert, ha felmegyünk egy Tigris-ig, ami tier7 heavy és utána átmegyünk a Panther2-ig, akkor azon csak a tornyot kell kifejlesztenünk és gyakorlatilag a lánc kivételével elit a tank. Szóval én azt mondom az első lépés mindig az okos tervezés és előrelátás. (franciáknál is ARL44 lövege és motorja mehet a Lorraine-re) Mivel szerintem a játékban a tier10 sokszor nem túl élvezetes (elsődleges célpontok vagyunk artynak, meg konkrétan mindennek), ezért a tier8-9-re koncentráljunk és azok között válasszuk ki, hogy melyik nekünk a szimpatikus heavy és az legyen a cél, mellé pedig egy tier8 medium tank már egész jó szórakozást nyújt.Első körben ennyit mondanék.
Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Playstation 5 Lemezes kiadás!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest