- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Eddig én sem vettem észre különösebb "javulást" az eddig átdolgozott pályákon. Vagy rosszabbak lettek, vagy eddig is szarok voltak és még most is azok. Himmelsdorf nagyszerű pálya, még most is az, csak sajnos 7.4 óta pocsék, ahogy az ég kinéz. Nekem a régi világosszürke sokkal jobban tetszett, mint ez a naplementés.
Azt hittem, hogy valami mod rontotta el, de akkor nem. Ez csak azt igazolja akkor, hogy minden második hülye HEAT-t lőtt, mert amikor normál tank lőtt rám, akkor csak a robbanó lövedék hangját hallottam meg.
Régi AP hangot egyáltalán nem hallottam. Azért erősen kétlem, hogy mindenki csak gold ammo-t használjon, az arty-ban meg AP-t, nem tudom mi lehet a hiba itt. Most majd sikerül jól összezavarni a játékosokat, nem lehet eldönteni ezek után, hogy HEAT találatot kaptunk, vagy arty HE találatot.
Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Netfone
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- Logitech G923 Racing Wheel and Pedals Xbox One/PC Kormány És Pedálsor
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest