Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
Patrick76496
őstag
Eddig én sem vettem észre különösebb "javulást" az eddig átdolgozott pályákon. Vagy rosszabbak lettek, vagy eddig is szarok voltak és még most is azok. Himmelsdorf nagyszerű pálya, még most is az, csak sajnos 7.4 óta pocsék, ahogy az ég kinéz. Nekem a régi világosszürke sokkal jobban tetszett, mint ez a naplementés.
Azt hittem, hogy valami mod rontotta el, de akkor nem. Ez csak azt igazolja akkor, hogy minden második hülye HEAT-t lőtt, mert amikor normál tank lőtt rám, akkor csak a robbanó lövedék hangját hallottam meg.
Régi AP hangot egyáltalán nem hallottam. Azért erősen kétlem, hogy mindenki csak gold ammo-t használjon, az arty-ban meg AP-t, nem tudom mi lehet a hiba itt. Most majd sikerül jól összezavarni a játékosokat, nem lehet eldönteni ezek után, hogy HEAT találatot kaptunk, vagy arty HE találatot.
Aktív témák
- BestBuy topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Formula-1
- Lexus, Toyota topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BMW topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Battlefield 6
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- További aktív témák...
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Wi Fi + Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- DELL Docking Station WD19, WD19S + 130W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660 Super 6GB CHIEFTEC Libra Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest