- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
Enzolord #24298 üzenetére
Visszavehetem bármikor, így legalább nem lesz ott és nem fog kísérteni, hogy duplázzam.
Ja és amit már nagyon untam, legyen az bármekkora pálya, minden csatában spotoltak. Egymás után kétszer jött át el halluf-on egy tank nyélgázzal középen és állt be a cap körbe tegnap, mindezt az első 2 percben. Mindegyik csatában legalább 5 arty volt mindkét oldalon és mindegyik csatában volt legalább 6 tier10 tank oldalanként.
-
diegho
nagyúr
8 bukott/döntetlen kör egymás után artyval (tegnap és ma) ebből 6szor legtöbb sebzés és legtöbb xp, ebből 2 városi pályán rávitt arra, hogy megtegyem ezt:
Sold:
'Object 261' successfully sold. You have received credits: 2 573 535.Artyval nem tudok 8-10ezer között sebezni, mert ahhoz végig találni kéne, ennél kevesebb sebzéssel pedig nem nagyon tudok tier10 csatát nyerni jelenleg, szóval nincs több artyzás.
-
Dr_Syrex
senior tag
Ezért is érdekes a korábbi hozzászólásomban említett vidám vereség
Csak 61% sebző találatatom volt, de ahhoz képest jól jöttem ki belőle.
Tudom, hogy ez prémes eredmény, de attól eltekintve is kb 40k plusz kredit fojt be (mert a képen nem látszik, de utólag töltöm fel a lőszert és a többi fogyó eszközt és azt is levontam belőle).A prémium tankoknak egységes a kredit szorzójuk egyébként?
-
marked one94
őstag
Tegnap az egyik legjobb körünk stieger-el ketten szépen lehoztuk a majmoknak a csatát.
Ha ketten nem megyünk vissza védeni sima bukta. [Replay]
-
Sontir Fel
őstag
válasz
Flatron710 #24293 üzenetére
Ezt jo tudni, akkor nem fogom eladni a t95ost mikor kifejlesztem a 10est. Mi a gond a nagy vassal?
-
Flatron710
tag
Én eddig bírtam és ma visszavettem a T95-öt!
Én szeretek azzal a döggel játszani!
( egy meccsen volt már vele Boelter és Kolobanov medál párosom is! A megszállón és a Pascucci medálon még dolgozom vele)
A T110E3 akkora csalódás volt, hogy egy ideje már nincs is a garázsban.. -
Sontir Fel
őstag
Elso 10 killes korom. Kar hogy most nem elt a premium
Győzelem!
Csata: Dragon Ridge 2012. november 14. 13:17:25
Jármű: M18 Hellcat
Szerzett tapasztalat: 2 510 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 25 567
Csatában elért Achievement: Pool medál, Top Gun, Védő, Mesterlövész, Kiváló Lövész, Pusztító -
Atlantis
veterán
válasz
ZeroZero #24277 üzenetére
Ez tényleg szélsőséges eset...4 prémium lőszer lett kilőve (ez önmagában 16k kredit).
Ha ilyen a találati arány, akkor még T5-ben sem lesz nyereséges egy aranylőszeres csata, pláne ha vereség a vége. Ha nagyon béna voltam, simán veszteséggel zártam M4-gyel még egy megnyert csatát is, elég volt hozzá, hogy kilőttek és 3 lepattanó gold is volt benne. Prémium nélkül, természetesen.
-
myckey
veterán
Nekem most hozott 19K úgy (+ ba),hogy ellövöldöztem úgy 5-6 prém töltetet...
Prémmel,az M4 "sörminátor"Igaz,sebeztem majd 2300-at...
valamicskét foglaltam is....
lett egy testvériség,bár a medál az ugye nem oszt nem szoroz...
és likvidáltam 5 ellenséget.
felderítés általi sebzést nem is néztem,asszem valami ott is jött.Ez TR5 csatába.
Végére összejött Napfénnyel is a testvériség
-
ZeroZero
csendes tag
de akkoris, nagyon ritka az hogy nem minuszal jövök ki egy csatából.
3 prémium lövedék volt, k*rva drága hozzá a normál lőszer :\Mivel lehet jól pénzt farmolni? mer ebből így nagy bukta lesz. Prémium tankot nem szeretnék venni, nincs fölös 10ezrem ilyenre. KV? régen jól hozta a pénzt, most is?
-
Remus389
veterán
már legalább 12 kört mentem ezzel a SU-5-tel, és még nem sikerült megszerezni a 2X-et ez egy vicc
-
Fel
addikt
válasz
jano_77 #24281 üzenetére
Azért nézzük már meg azt a 3. képet rendesen...
1. standard account. Prémium nélkül sajnos egy tier 8 tankot nem egyszerű eltartani. Főleg, ha ki is lövik az embert, jócskán bukós lehet.
2. A lőszerköltségből ítélve ellőtt pár kreditért vett prémium lőszert is.
3. Pechjére 3 fogyócikket is el kellett használnia.A plecsniknek semmi köze a kapott pénzhez. Az okozott sebzésnek annál inkább.
-
válasz
jano_77 #24278 üzenetére
Azért volt ennyi mínusza, mert egyrészt csak a lövései 65%-a sebzett (25% mellément, további 10% pattant), valamint kilőtték a tankját (javítás), és az összes fogyócikk fel lett használva. Erre még hozzájön az, hogy nincs prémiuma, így eleve harmadával kisebb a bevétel. Ha az összes lövése sebzett volna, jóval kevesebb lett volna a mínusz (kb fele ennyi).
Szerintem ez eléggé kivételes eset, mert eleve simán lehet vele hozni a 80% feletti találati arány, valamint az is ritka, hogy az összes fogyócikk elfogy.
-
Flayer
senior tag
Még zavarnék egy kicsit!
Most váltottam reggel stug III-ről jagdPz IV-re.Mit mondjak kínszenvedés most még az elején!
A legénység 75%-os ha elérem a 100-at milyen képességet érdemes adni a legénységnek?!
Ismét köszönöm a válaszokat! -
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem az én összesített eredményem hol tudom megnézni tankonkét!?
Választ előre is köszönöm! -
válasz
PumpkinSeed #24267 üzenetére
Ugyanaz, mint a T29-re.
mod: elkéstem
-
scyllarus
veterán
válasz
jano_77 #24236 üzenetére
A VK3601 rég fullos, a Tigert is kihúztam már belőle, tényleg csak akkor szórakoztató használni. Majd még megálmodom, de szerintem megyek tovább ezen az ágon a Pantherig.
myckey: megint híg a mezőny. A 8.0 idején 85-87k volt a szerveren a belépett játékosok száma. A frissítés után (jórészt a Golden Joystick általi prémes 3 nap miatt) ez felment 125-135-re (amikor én fent voltam). Nem is lehetett játszani normálisan. Tegnap néztem, megint 115k a létszám, látszik is, csata elején piros mezőben pár sárga és max 1-2 zöld pötty a kép. Szenvedés is megint.
-
diegho
nagyúr
válasz
PumpkinSeed #24271 üzenetére
wotdb.info
-
diegho
nagyúr
válasz
PumpkinSeed #24267 üzenetére
Nem nehéz megnézni a tech tree-ben, de ugyanaz, amelyik a T29-re megy 105mm.
gzbotii: gold-al
robogo81: csak a su26 forgó tornyos
-
gzbotii
nagyúr
Hogyan lehet az Elit jarmuveken levo XP-t szabad XP-ve atvaltani?
Egyik csata elott olvastam tippkent, de sehol nem talalom
Esetleg arany kellene hozza?
-
robogo81
senior tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem,hogy az orosz artyknál a su-26 után van-e forgótornyos löveg,vagy ez csak 1 szeri dolog.
Köszi előre is. -
PumpkinSeed
addikt
A T32-re melyik a legnagyobb cső amit tenni lehet?
-
myckey
veterán
válasz
Taragas #24261 üzenetére
tegnap mentem 3 kört...éjfél előtt....3 sima bukó...
a haveroknak köze nem volt a meccshez...
2x én adtam le a legtöbb sebzést,harmadjára is top 3 ba voltam....és mindig utsok között estem el..ma is,dettó ugyan ez...hatalmas lámák...
mintha semmi nem érdekelné őket,szarnak az egészre..
írom én,hogy ne halljanak meg,,ne legyenek rambok,menjenek má fedezékbe ,meg ilyen balfaszságok...de semmi...
TR9-10 be.... -
-
myckey
veterán
hogy a picsába lehetnek tr9-10 be ekkora barmok.......
tegnap le se tudtam csillagozni...3 vereség...ma is első vereség olyan,hogy csapat háromnegyede pár perc alatt oda is lett.... -
Taragas
aktív tag
A vk2801-et megnerfelik, és elveszik róla trollgunt, akkor abba hagyom a játékot. A kedvenc tankom lett az utóbbi időben, rohadt jól lehet vele szopatni a népet, és Pz4 nerf után nagyon ideges lennék.
Meg a szar e-100-at is megnerfelik még jobban, akkor felkötöm magam.
(ezt a gold ammos témához). Csomó német tank így lett használható, gold ammoval. Baromi jó végre van esélyem e-75el face to face egy is7el szemben. Full hpról én győzök, mert nekem nagyobb sebzésem. Sztem a német tankokat csak disznek tartják. Tuti az szúrt nekik szemet, hogy végre használhatóak a német tankok. -
GaburroSan
aktív tag
válasz
Djuree #24255 üzenetére
Én is meglepődtem, azért is tettem ide fel, de a felderítőkre igaz az is hogy csak akkor működik ha a mi csapatunkban jó lövészek vannak + még vannak artysták is! Arty nélkül a következő körömben kaptam 12k ezüstöt és 358 xp-t! Szóval ritka volt ez a kör, ráadásul 2x-es.
-
Djuree
félisten
válasz
GaburroSan #24238 üzenetére
azt látom hogy szinte semmit nem sebeztél. ilyen sok xp-t meg kreditet lehet kapni felderítésért? azt mondjuk látom hogy más az általad derített tankokra sokat sebzett.
-
virkir
veterán
válasz
kanyipicske #24235 üzenetére
Na az így mégjobb.
Eddig legalább alma/körte volt az összehasonlítási alap így viszont már alma/birkapörkölt.
Az E3 fix tornyos TD egészen más mint az E4. Az legalább a 180°-ban forduló toronyban hasonlít egy tankra. -
D.Orion
veterán
Igen, ebben teljesen egyetértünk. Aki noob az noob marad gold-al is, 50%-os találati arány az ettől nem fog elmúlni.
Viszont ha jól látom, akkor vissza fogják rakni azt a csodás opciót, hogy látni fogod mennyi credit és xp kell a kinézett modul fejlesztéséhez.
(#24249) Paul119: Én már leszoktam erről az OP és prokocka kifogásokról, hogy ha kilőnek. Anno megcsináltam azt, hogy húztam a strigulákat minden akciónál. Rá kellett jönnöm, hogy azt a 10-15%-ot amikor tényleg begyújtottak, vagy kritikusan lőttek be, túlságosan is felfújtam magamban. Érdemes objektíven végignézni mondjuk egy 20 csatából álló replay pack-et és számolni minden érdekes infót. Így láthatóvá válik, hogy azért nem olyan rossz a helyzet, mint ahogy azt az ember látja.
-
jano_77
nagyúr
-
válasz
D.Orion #24245 üzenetére
Amúgy mind az M4-hez, mind A KV-2-höz kell némi skill (KV-2-höz több szerintem), hogy ki is lehessen használni a trollgunokat. Egy kezdő, béna, rossz, stb. játékos gold ammoval sem lesz jelentősen jobb az eredményeit tekintve, viszont egy jó vagy átlag feletti játékos meg jelentősen javíthat velük a statjain.
Mindenesetre majd meglátjuk, mi sül ki belőle.
-
D.Orion
veterán
Van egy olyan érzésem, hogy az M4 áldozatul fog esni ennek, a KV troll pedig nem. Viszont azt is lehet sejteni , akkor, hogy a T34-et tovább fogják butítani.
(#24244) Paul119 Szerintem T9 és T10-ben is még mindig nagyon sok a vadmálna, akiknek felhője nincs arról, hogy hol kell lőni a tankokat. Így aztán az IS7 nagyon jó választás.
-
Paul119
addikt
válasz
GaburroSan #24242 üzenetére
azért annyira nem fenékig tejfel az az is7
-
Sanya
nagyúr
-
GaburroSan
aktív tag
Akinek van Object 268-a mi a véleménye róla! A 300k xpből már 160k xpt lefaragtam a 704-el és szerintem az idén ki lesz fejlesztve az IS-7 és az Obi 268! De csak az 1ikre lesz 6.100.000 kreditem! Az IS-7ről csak jókat hallottam de az Object 268-ról viszont semmit!
-
GaburroSan
aktív tag
válasz
Plasticbomb #24239 üzenetére
Megtettem!
[link] -
Na megindokolták, hogy miért adják creditért a gold ammot. Egyelőre nincs tervben, hogy ezt megszüntetik, de e miatt némi balanszolás elképzelhető azoknál a tankoknál, melyek prémium ammoval túl erősek lettek. Ettől félek...
(#24229) marked one94: nekem nagyon rosszul ment tegnap, csodálom, hogy egyáltalán ennyi eff-et elértem: [link]. Nem mondom, hogy szopóág, de amit a csapatom sokszor művelt, az nagyon kiborított.
(#24230) kanyipicske: nem egy kategória a kettő. Az E4 volt a kedvencem, amíg nem kapott egy jelentős nerfet 8.0-ban, szerintem már jobb a T30. Az E5 meg sose volt a kedvenceim között, bár egyáltalán nem rossz tank. Most inkább az E5-tel megyek, ha megyek a kettő közül, de mint írtam, nem egy kategória a kettő, így nem is összehasonlítható. Ja, látom E3-at akartál írni. Az nincs meg, de jókat hallok róla. Nehéz átlőni szemből, jó az ágyúja, mozgékony, mi kell még? Az E4-et gyakorlatilag minden átlövi szemből.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
GaburroSan #24238 üzenetére
No, erről a csatáról a replay fájlt rakd fel mwreplays.com-ra. Érdekes meccs lehet.
-
Tomi0703
addikt
válasz
jano_77 #24232 üzenetére
"megvan a 3601-em is, hogy a 3002DB-n keresztül érjem el, vagy a Pz3/4-et veszem vissza"
Azt írta, hogy a 3601-ből kifejlessze a VK-t majd úgy a Panthert vagy vegye vissza a Pz3/4-et és onnan tolja ki a Panthert.
(#24228) scyllarus: Én a 3601-ről tolnám ki. Én is úgy fogom. Már 33 k xp meg is van a VK-ra. VK-n meg láncot meg tornyot kell majd rátenni azt mehet is a 8,8-as. Majd onnan 20k xp a Panther.
(#24234) jano_77: Reggel van, még megesik az ilyen.
-
Timyyy
őstag
válasz
kanyipicske #24230 üzenetére
Tisztában vagy vele, hogy az egyik heavy tank, a másik pedig tank destroyer?
Teljesen másra való a kettő és máshogy is kell játszani vele, nem hinném, hogy össze lehet hasonlítani. Melyik finomabb, az alma vagy a körte? - hát ugye, kinek mi, az nem mérvadó az összes embernek... -
kanyipicske
tag
Akinek van mindkettő az melyikkel szeret játszani T110E4 v. T110E5?
-
marked one94
őstag
Na tegnap is egész jól ment a játék, a kis M4 még mindig nagyon kemény de az M7 se rossz [link]
-
scyllarus
veterán
válasz
forras2 #24221 üzenetére
Sok mindenben azonosan állunk
A Tigris nekem is kb. úgy áll, a nagy torony megvan, motort meg a hosszú 8.8-ast kell rá megvennem. A Pantheren még dolgozom, nem döntöttem el, merről menjek, megvan a 3601-em is, hogy a 3002DB-n keresztül érjem el, vagy a Pz3/4-et veszem vissza, és onnan húzom ki, de nekem is kell egy, azt tudom.
-
Tegnap láttam a WoT reklámot az AXN-en. Nem cgi volt, hanem a játék grafikájával készült. A végén a tankjatek.hu link volt berakva, ami a worldoftanks.eu magyar nyelvű regisztrációs részére visz.
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Napfénysüti #24224 üzenetére
Creditet.
-
forras2
őstag
válasz
scyllarus #24099 üzenetére
Több ember próbál győzködni, lehet hogy vissza veszem a KV-t. Bár hajt a vérem, és inkább 1 új tankra vágyom, amivel még nem játszottam, így lehet, hogy várok, amíg össze nem jön az IS ára. Bár az nagyon soká lesz, mert közben gyúrom a Tigrincsemet, amire menni fog el pénz. Még a fejlesztett torony, a nagy 88-as löveg, meg a nagy motor hiányzik róla.
Meg aztán közbe már kevesebb mint 10k TP kell "csak" a párduc2-höz. Ami szintén 2,3 milla kredit.
Így ha hirtelen 4 milla kreditet a zsebembe raknának, el tudnám költeni 2 tankra nagyon hamar
Apropo párduc. Nagyon megkedveltem ezt a kis dögöt az elmúlt 2-3 napban. Nagyon jó köröket megyek vele.
Tegnap este, az artykat és az 1 scout tankunkat leszámítva én voltam a legkisebb a csatában.
Vesztettünk, de Nekem volt a legtöbb pontom, 2,1k sebzésselHátul maradtam, és messziről csipegettem az ellenfeleket. Vetexik az ágyújának a pontossága a régi PzIV nagy 75-s pontosságával
Arról nem beszélve, hogy jó helyen lőve, mindent átvisz. E-75-ről 944 ÉP-t sikerült lelőnöm. Nem rég raktam fel 1 képet ide, ahol M103-at, prém T34-et, meg KV5-t szedtem ki vele. Korábban raktam fel 1 másik képet, ahol 1 Elefántot csináltam ki, szemből 900 ÉPt szedtem le róla, korábban 1 KV5-ről szedtem le 1200 ÉP-t szemből....Szépen beforgatva még pattognak is róla. Tegnap 1 IS-t pattintottam magamról, nem is egyszer. Egymással szembe álltunk, mind a ketten full ÉPvel, és lőttük egymást. Én szépen, kicsit beforgattam a gép elejét neki, hogy fixen egyenesen csak a tornyomat tudja lőni. 284 ÉPm maradt, amikor kilőttem azt a nyavajást
Jó, nem fényezem ennyire magam, mert egy prém PzIV is besegített 2 lövéssel, tehát kb 300 ÉPt Ő lőtt le róla.
-
KaLeun
senior tag
Én már nem csodálkozom semmin, ebbe a játékban...
Fullos már az E-75, de még nem tudjuk, hogy a torony forgására a teknővel is rásegíthetünk...
Sebaj, megúszta a Bat.155-öm, pár másodperc és újra is töltök...
Bravúros Batchat és arty munkával felkelünk a padlóról, majd a HE lövöldöző IS-8-unk tesz róla, hogy ne nyerjünk...
JT 8.8cm megvételére még futotta az értelmünkből, de a WASD gombok jelentésének megtanulására már nem...
Kösz, a kreditért...
Talán ha lenne egy kötelező tutorial rész?
Vagy valamilyen achievmentek eléréséhez kötni a szintlépést?
-
KaLeun
senior tag
válasz
emerico2004 #24215 üzenetére
Normál lőszerrel is odavág néha, pár napja adtam egy 1k-s puszit, valami okvetlenkedő mednek.
-
válasz
emerico2004 #24215 üzenetére
Vesztes csatával is pluszos.
-
Paul119
addikt
Defeat
Battle: Mountain Pass 2012. november 13. 22:50:36
Vehicle: T34
Experience received: 265
Credits received: 30 495
Battle Achievements: Steel Wall
zseniálisan 13-2re buktuk a csatát persze hogy én lőttem ki azt a kettőt is.. -
Dr_Syrex
senior tag
Mivel nemrég elfogyott az összes kreditem, így újfent be kellett fognom farmolásra a 8.8JT-t és sikerült is néhány jó kört mennem. Szinte lehetetlen minuszos kört menni, ha legalább 1-2-őt lövök vagy kicsit még spottolok is
De volt ma egy kellemes vereségem is, ami kreditmennyiséget tekintve akár győzelemnek is tekinthető. Kicsit azért zavar a dolog, hogy nem nyertünk (akkor lett volna a nagy pénz
)
-
emerico2004
aktív tag
Sziasztok ajánlom figyelmetekbe a kv-2 őt credites gold skulóval nyertes csata esetén +-os .
arról nem beszélve hogy milyen érzés t6-os tankkal szemből álló is- be 810-et beleverni. -
Cooper911
senior tag
Az első köröm a T-43-al nagyon izgire sikerült, főleg a vége.
Frankó tank ez de ha találatot kap a motor iszonyatosan lelassul.
-
Tomi0703
addikt
Ha felrakom a töltésgyorsítót a TigerII-re akkor mennyi aranyért lehet majd leszerelni?
-
Djuree
félisten
válasz
Flatron710 #24203 üzenetére
hát ha még nincs 8-as TD-d akkor menj a ferdire. nekem van ac mle 48-am, a ferdi ráér, mire meglesz a foch megőszül a fanszőrzetem
viszont 8-as hevim meg nem volt most éppen, így pont jól jött.
Napfénysüti: én már ettem is
habár akkor még nem tudtam hogy az volt
átvertek a köcsögök
-
Atlantis
veterán
Ma akadt némi időm játszani: 12 csata, mind bukta! Löwe, Sherman, Mle 46, mindegy, mivel indultam csatába... a stock amerikai gépeimet inkább elő se vettem ezek után. Eddig azt hittem, az agyhalottak hétvégén játszanak.
Nincs köztetek pszichológus? Nem értem, miért vagyok mazochista...
-
Taragas
aktív tag
válasz
Flatron710 #24203 üzenetére
Szereted a lassú TDket is?
-
jano_77
nagyúr
válasz
jano_77 #24196 üzenetére
Ha egy biznisz beindul
Itt a következő:Győzelem!
Csata: Erlenberg 2012. november 13. 20:16:28
Jármű: VK 3001 (H)
Szerzett tapasztalat: 1 177
Szerzett kredit: 30 278
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"sebzés: 2.272
felderítés általi: 1.135Jó tankok ezek a VK-k :-D
-
Taragas
aktív tag
válasz
Djuree #24199 üzenetére
A bélát én is jobban bírom mint az e-75. Az jó benne, hogy nem kell sarkozni. Ki kell álnni, azt lőjenek. Ha balfaszok, úgy sem lőnek át szemből.
(na jó azért csak óvatosan, meg van ennek a kialakításnak is az előnye, arról nem is beszélve, hogy nem lesz minden szar kósza lövéstől motorhibás)
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3210, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest